59

Математик

преди 11 години

Тая стрелба с гранатомет по човек,ми прилича все едно да решаваш задача по математика за първи клас,като използваш компютрите на НАСА или НАТО ! Ама кой,как си може и го разбира !Всеки си *** жената,по различен начин.......а някои и с гранатомет !

58

Анинимен

преди 11 години

Абе я някой да ме светне далинякой нормален човек е получил справедливост от съда в Страсбург, щото аз съм чул само за престъпници и ***.

57

ФЕНКА НА ТИКВАТА

преди 11 години

ТОВА НЕ Е БИЛО ГРАНАТОМЕТ - А БОЙКОМЕТ !В ДНЕШНО ВРЕМЕ ЕВОЛЮИРАЛ В ЛАЙ*ОМЕТ

56

Спонги

преди 11 години

До 60Кое следствие, това на Батман ли? Или ти си на принципа:"Вярно е, във вестника пише..."

55

Анонимен

преди 11 години

"Медиапул" припомни, че в жалбата на близките на Чакъра е цитирано и интервю на Борисов пред в. "24 часа", в което той категорично заявява: "Потвърдих, че аз съм дал заповедта за стрелбата. Според мен сме действали абсолютно правилно и ако отново се наложи такава ситуация, ще действаме по същия начин. Ако има някой виновен, това съм аз." Тиква!

54

Анонимен

преди 11 години

Виждам, че цялята червена *** е получила оргазъм от новината и пише коментар след коментар

53

Пешо

преди 11 години

Тиквата се е опитал да го задържи използвайки гранатомет,той пък предпочел да се самоубие с ръчна граната!

52

Оп-са

преди 11 години

До 61, да ти обясня аз - пишеш си текст колкото искаш в един word документ. Може и 5000 символа. Маркираш го целия, хващаш го и го привлачваш и пускаш с мишката тук в полето за писане на коментар. и си готов. Просто им е такъв бъгав текстовия редактор и те така :). А може и нарочно да е оставено така...

51

Репата

преди 11 години

До АнонименСя ше им хвърля един лобут и до утре,че си поправат грешките ! Секи греши! Човешко е,ше им се поскарам малко и ,че се оправат !

50

Анонимен

преди 11 години

До до 3Я обясни как става номера,ако обичаш !

49

Анонимен

преди 11 години

До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТЩе ги плащаш,ще ги плащаш - това е лошата новина !Добрата е , че ще ги плащаме всички и се получава символична сума !

48

Анонимен

преди 11 години

Което си е чиста проба присъда за убийство ! Добре,че съдът в Страсбург не раздава ефективни присъди !Още тогава трябва да е станало ясно,че на Боко не могат да се възлагат сериозни и отговорни задачи,камо ли управление на Държавата !А някои може и това да са искали !

47

Анонимен

преди 11 години

Да го д....т, що не вземат да дойдат тука да поживеят тогаз да критикуват, а?

46

Знахаров

преди 11 години

ЗАПОЧНА СЕ БРАТЯ БУГАРЕ ! Сега с делото ЧАКЪРА на когото Боко затвори устата с разстрел . След това ще дава обяснения за далаверите с органи . После ще минем към далаверите в общината и от там ще минем към премиерстването на това недоразумение . НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ ТИККВОЛАНДСКИ БАНДУСТАН МУ СЕ ВИДИ КРАЯ . СЕРСЕМИТЕ ЩЕ ГИ ПРАТИМ НА ЗАСЛУЖЕН ОДИХ говоря за ЧЕРВЕНИТЕ , СИНИТЕ ЖЪЛТИТЕ ЗА ТАЛИБАНИТЕ СИ ЗНАЯТ .Ако повърнат 50% от краденото НАРОДА ЩЕ БЛАГОДЕНСТВА

45

До 51

преди 11 години

Сам си във форума. Не виждаш ли ? ***, потърси Бареков, за да станете двама.

44

Анонимен

преди 11 години

Да им ... съда в Сртасбург, Да им е.. и демокрацията. Всичко е един голям ФАЛШ.

43

брат МУ на винету

преди 11 години

kongratulation .50 000 ЕВРО ПРИБИРАТ РОДНИНИТЕ И 4850 ЕВРО АДВОКАТИТЕ . евалар

42

Фотошоп

преди 11 години

Махнете от горната снимка сакото, ризата и вратовръзката. На тяхно място поставете винтяга, на главата плетена качулка на една кука с две кълбета. Ще получите нещо, което тарашеше пазарджиите в Илиенци през 90-те година. Или нещо, което е било пазач на паркинга на Бай Миле , пред хотел "Славия".

41

Анонимен

преди 11 години

Оставка за мутрата и съд!

40

Анонимен

преди 11 години

Ми то освен за Бойко,крадеца от Анадола и Станишката да се гласува,друга алтернатива няма засега.