22

ние

преди 11 години

Моля ,...полицаите да си закупят ---снимките,иначе в делото на архива!

21

До 18

преди 11 години

Яде ли бой в частната фирма или ти се извиниха? Има разлика, нали?

20

Жоро

преди 11 години

Очевидно варненските полицаи са на тръни, но пак продължават да го дават тежко. Този полицай, който е казал на въпросния Максимов, че може да го задържи, толкова ли акъл има в главата си, за да проумее, че без писменна заповед за задържане нищо не може да направи. Второ, не разбира ли тази фуражка,че Максимов ще ги осъди, защото и съдиите, и адвокатите са срещу тях: съдиите по рождение презират полицаите, а адвокатите с такива делла като това си изкарват хляба. И че тази новина вече е потеглила в ЕС и след няколко дни може (и трябва) да си отиде някой шеф на РПУ, а нищо чудно и шефът на ОДМВР Цветанов няма за какво да иска обяснение от пострадалия от полицейския тормоз последният ще обяснява пред съдията какви ги върши родната разюздана полиция, а медиите ще разпространяват с удоволствие новините от съда. Просто Ц.Ц. трябваше да реагира навреме, а не да чака огънят да се разгори. Сега се налага да хвърчат повече фуражки

19

:)

преди 11 години

Всички простакини в ГЕРБ ли се казват Калинка ? Не мога да повярвам, че толкова *** хора са на власт.

18

Бъррр

преди 11 години

Горкия човек-навремето милицията "беседваше" в едни камионетки,подскачашти от "убедителността" на свитите в юмрук "думи" и бой през пясъчни торби(да не остават белези),сега наглеците от сикмилицията са още по-зле.Вместо да се засрамят,че спят всичките те тормозят човека и издеваталстват над всички ни.По цял ден си размотават нищоправещите си униформени ***(гледам цяло лято 4 парчета да се местят от ляво на дясно на сянка на метрото) но и искат още и още пари и привилегии на наш гръб

17

Стига бе !!!

преди 11 години

Тази неграмотна сбирщина живее още във времето на комунизма. Недосегаеми, зли, способни да мачкат човек позволил си да им посочи свинщините !Стига !!! Няма ли някой свестен адвокат, който да осъди тамошното МВР за тези репресии ???

16

www

преди 11 години

Пускал съм жалба и до една частна фирма. Хората ми се обадиха и ми предложиха среща. Не виждам каква е разликата.

15

Анонимен

преди 11 години

Какво ще проверяват,Калинка си го каза ясно и точно по телевизията,а репликата и беше адресирана към Боозов ! Поне аз останах с подобно впечатление,а вие ?

14

анонимен

преди 11 години

О,този съвсем не е ***.Ще изяде главата на Калинка, въпреки, че това е поредният опит да се отбие номерът. Т.е не разследват тези , които са го тормозили по неговите думи , а уволняват говорителката . защото не е съобразила пред кого се е изпуснала.

13

www

преди 11 години

Това е стандартна процедура. Аз лично съм пускал жалба срещу полицаи. Дойдоха у нас и предадоха на съпругата ми ако искам да отида еди къде си. Аз отидох попитаха ме дали поддържам жалбата си и дали имам да допълня нещо, потвърдих и това беше. Естествено не намирам причина да ме разкарват заради това, но също така не намирам и причина да се преекспонира една рутинна процедура.

12

муми

преди 11 години

За лкаква беседа става дума?! Човекът е снимал безхаберното поведение на бюстители на реда, а те сега пищат като ощипани госпойци. За честта на пагона, а? Дали тези бетуси познават крилатата фраза? Цветанов да си оправи калинките и бетусите, че започва да става смешен.

11

Анонимен

преди 11 години

Е как е била в отпуска, пък се изказвала като говорител?! Всъщност министърът е за оставка при тоя хаос в МВР.

10

Нагли са !!!!

преди 11 години

И каква стана тя? Полицаите от патрулката - непипнати, говорителката - в отпуск, невинния човечец - с призовка ?!?!?!? Откъде накъде ще му губят времето на човека ???????? Те са виновни, ще му отидат на крака и ще се извиняват ! После дисциплинарно уволнение на гербарската овца-говорителка и спящите красавици от патрулката. Така трябва да стане, ако е останало поне малко чест в Цветанов !!!!

9

ДО Цецо

преди 11 години

Цецо ,твоите хора още ли спят в патрулката ,....смяната им е свършила отдавна?

8

комар бръмбаров

преди 11 години

Нищо няма да и се случи на кухата лейка .Те са навързани като свински черва и няма да и направят нищо. Ще се замаже всичко и след време пак ще си дебелее на сладката службица. Но на такъв народ заслужава такива управници .

7

хлъц

преди 11 години

Точният отговор на " фотографа " бил : " Не желая да " беседвам", защото не съм здравно осигурен и не издържам на болка !"

6

Анонимен

преди 11 години

Не ги оправдавам полицаите,но представете си,че действително им е дадена почивка,по някаква причина/или са дежурили извънредно,или тепърва ще им удължават дежурството или.../.Нали така?Единствената грешка в случая,ако това е така,че са спали демонстративно,на отворена врата на автомобила,а не са "се скатали",за да не правят впечатление.Не забравяйте,че и те са млади момчета,не са от нашето поколение,но това не ги прави ЛОШИ.Цветанов няма какво да разговаря с "фотографа".Да обясни с две изречения

5

следва в Бг

преди 11 години

След "беседата",....член на ГЕРБ!

4

не син

преди 11 години

" В сряда премиерът Бойко Борисов нареди на ръководството на МВР говорителят на ОДМВР Варна Калинка Пенчева да бъде уволнена " Хайде започвайте да плюете Бойко тиранина !

3

Не е истина

преди 11 години

Тези от МВР май искат да го самоубият,да бяга в чужбина докато е време