35

Анонимен

преди 11 години

До *** НАРОД

34

ВИВА

преди 11 години

Виждам , че много прости ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИ СЕЛЯНИ СА МИТАЛИ ОТ МОТИКА НА КЛАВИАТУРА, АМА В НЕМАТ МОЗЪК ..

33

Чиновник

преди 11 години

До васАко искате правете протести, но някъде извън населените места. Няма да ми се събирате под прозорците и да ми пречите да работя.

32

бивш българин

преди 11 години

От днес съм *** - спирам да работя, да плащам данъци, осигуровки, такси, винетки и започвам да крада, прося, влека скраб и ще си построя незаконна барака до Перловска река и ще си живея там. Ще направя на булката 16 деца и ще цоцаме помощи. От днес съм ***!

31

До 16 смешки

преди 11 години

Герберите сте ***, за всички данъка е 10 процента, разбирам да бяхте сложили необлагаем минимум, а после процента да расте според размера на влога, ама как да си бръкнете с собствените джобове. ЗА един беден човек 5 лева са много повече, отколкото 500 за един богат, но това е сложна мисъл за празна герберска тиква.

30

гербист-икономист

преди 11 години

Приходите от данъци са приход и е нормално и следва да се облагат.Лихвите не следва да се броят за разход на физическите лица, няма и как, защото каква е разликата в това дали разхода ти е за една стока или за лихва, която е цената на друга стока, в случая заем? Разлика няма, така че лихвите не следва да се брояят за разход.

29

ПРОСТ НАРОД

преди 11 години

ЯВНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е МНОГО *** ЩОМ РЕВЕ ТОЛКОЗ МНОГО БЕЗ ДА РАЗБИРА СМИСЪЛ НА ЗАКОНА. Става дума, че ще взимат от лихвите , а не от главницата. Примерно , ако получите 10 лева лихва от нея вие задържате 9 лева , а ви взимат 1 лев. Този данък го има по цял свят.

28

.

преди 11 години

а герберите са най големите лентяи ,прибират само данъци.а иначе знаят да обвиняват хората .вашта....

27

Анонимен

преди 11 години

Данък данък трябва да измислят.Всеки данък да се облага с данък.

26

Инженера

преди 11 години

До 15Къде растат заплатките бе маймун? Освен в IT сектора навсякъде другаде е мизерия.

25

ами

преди 11 години

Всичко се връща-връща се всичко се пее в една песен!!!

24

АНТИ

преди 11 години

Как ще ги стигнем Американците,че и задминем дори?

23

с.до смешки

преди 11 години

Какви 5 бона сънуваш бе,***!Болшинството от хората си броят стотинките и едва оцеляват!Излез малко от нета и виж реалния живот!***!

22

вас

преди 11 години

ИЗЛИЗАЙ БЕ НАРОДЕ СТИГА СПА ТАКА СМЕ ИМ МНОГО ЛЕСНИ НИКОЙ ЗА НИЩО НЕ ПРОТЕСТИРА И СЕ ГАВРЯТ КАКТО СИ ИСКАТ ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА ДО СВАЛЯНЕ ОТ ВЛАСТ ТИЯ НЕ СТАВАТ ЩЕ НИ ЗАГРОБЯТ СТИГА ТЪРПЯХТЕ ЕДНА ОВЦА АКО Е ПО ЩЕШЕ ДА СЕ ОБАДИ

21

НАРОДЕ!

преди 11 години

ХАЙДЕ ДА НАПРАВИМ СТАЧКА МАСОВА ,КАКТО ГЪРЦИТЕ И ДА ГИ СВАЛЯМЕ СИЧКИ УЯЛИ СЕ С ВЛАСТ! ПРЕДЛАГАМ ДВЕ ДАТИ :1ВИ НОЕМВРИ10 НОЕМВРИ (СИМОВЛИЧНО)АКО ПРОДЪЛЖИМ ДА СИ ТРАЕМ ЩЕ НИ СЛОЖАТ ВЪЖЕТО НА ШИЯТА!

20

АНТИ

преди 11 години

ДАНЪКЪТ МИНА В ПАРЛАМЕНТА С ГЛАСОВЕТЕ НА АНТИБЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ ГЕЙрб + ПУДЕЛИТЕ НА ЯНЕ! НИКОЙ ДРУГ НЕ ПОДКРЕПИ МАЛОУМЩИНАТА НА ТОП-ИКОНОМИСТА.

19

Анонимен

преди 11 години

Дянков Oлигoфpeн

18

Немеца

преди 11 години

Представете си до какъв фалит са докарали гробаджиите тази държава. Щом със зъби и нокти прокарват закон с който да си осигурят 150 милиона в бюджета, знаейки че ще загубят гласоподаватели. Пълни *** са това. Като търсиш данъци от богатите, защо не облагат хазарта, защо не облагат транзакциите? Защото от там им идват парите за купуване на гласове и наемане на биячи по време на изборите. А обикновенните хора знаят, че ще си мълчат. А пък ако кажат нещо, ще им се запуши устата.

17

Ангел

преди 11 години

НЕКАДЪРНИЦИ ТАКА ЛИ ПЪЛНИ ХАЗНАТА С ДАНЪЦИ НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ НАРОД -НЕКА ИМА ПР АКЦИИ ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО ОЧАКВАМ ДНЕС ДА ОТРЕЖЕ ЛЕНТА НА НЯКОЯ ПРЯСНО БОЯДИСАНА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА

16

СМЕШКИ

преди 11 години

Ей, това КОМУНИСТА Е много просот животно. Нека предположим, че бедните имат средно 5 000 лева на влог.Това означава , че ще им вземат около 1.50 лв. на месец.В същото време обаче им обещават 10% увеличение на пенсиите, което означава увеличение от 20 лева при 250 лева пенсия. Нези пък ноито имат над 50 000 лева депозит щке платят 15.00 лева, ама като им вземат толкова много защо требва да реват - та те са си богати.