27

Анонимен

преди 11 години

С това ГЕРБ си гарантира правото ако не и оттърва допитването да го прати в конституционният съд защото ядрена електроцентрала не съществува !!!! Има АТОМНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА и ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА !ГЕРБ трябва да си скъсат дипломите от средното образование, явно и тях са си ги купили !

26

Анонимен

преди 11 години

Открийте разликите:прасе Фидоска и Фидоска прасеСвинкя

25

kol

преди 11 години

Който е умен да прочете : 2011 ReferendumThe Italian Government put a one-year moratorium on its plans to revive nuclear power, following the 2011 Japanese nuclear accidents.[22] A further Italian nuclear power referendum was held on 13 June 2011, leading to cancellation of future nuclear power plants planned during the previous years.

24

от 1 до 15

преди 11 години

Ама толкова ли не ти стига пипето,че не можеш сам да измислиш реплика,че копираш чуждите-барабар с грешката?

23

anonimen

преди 11 години

Защо в Парламентарна Република е нужно да се решават проблеми с референдум?

22

АЗЕ

преди 11 години

За 23г. преход ,РАЗЛИКА НЯМА ,..................ВСЕ ЕДНАКВИ СТЕ !

21

Анонимен

преди 11 години

Гербавите се закопаха ,вече нямат полезен ход ,те са пътници ,сдс са отдавна умрели мишки ,време е да се даде шанс на националистическите и патриотични организации като ВМРО и Атака

20

СИДЕРОВ ПРЕМИЕР!

преди 11 години

Долу ГЕРБ и АТАКА на власт!

19

До 15

преди 11 години

Супер си,такива мъже като теб, ще спасят страната ни от червената чума!

18

следовател

преди 11 години

Другари форумци защо защитавате комисионните на Станишко и компания. Според градската легенда само Станишев е взел 10 000 000 евро за Белене. И кво прайм сега..........трябва да ги връщаме.

17

нечовек

преди 11 години

Аз харесвам позицията на Костов...Белене не е нужна на РБ,това значи,нови рестрикции,нови данъци,ново замразяване на пари за наука,здравеопазване,култура.Представете си тази колосална сума да се инвестира в хората,а не в бомба със закъснител

16

Панелка

преди 11 години

Да дадем парите за саниране! Парите остават в БЪЛГАРСКИ фирми, осигурява се МНОГО работа на БЪЛГАРИ и не се изнасят ресури на БЪЛГАРИЯ към съмнителни държаив като РУСИЯ. Е, Гоце ще трябва да връща нещо на Путин, ама ... да се оправа, аз не съм обещавал нищо :)

15

Бачо Илия

преди 11 години

5 експертни заключения ви казват, че няма нужда от нова АЕЦ, вие пак дайте да строим! Защо ще се трошат толкова пари за нещо, от което няма нужда?

14

До 3

преди 11 години

Другари комунистически запомнете това: На изборите догодина ГЕРБ ще спечели с пълно мнозинство, колкото и да кукудякате до припадък в червените си медии! До като Борисов е начело на ГЕРБ, те ще печелят всички следващи избори безапелационно. Това е така, защото хората видяха в Борисов истинския патриот, милеещ за родината си и за тях самите, нещо което никой не вярваше, че някога може да се случи в България, която в последните 20 години беше управлявана само от безкрайно алчни, арогантни и корумпирани политици. Отделно от това Борисов за няколко години стана политик и държавник от европейска величина и класа, нареди сред най-известните политици в Европа като Барозу, Мекел и т.н.. Неговото национално отговорно и финансово стабилно управление като премиер на България е силно подкрепяно от най-развитите страни в Европа и се дава за пример на останалите, които бяха повлечени надолу от световната криза. За това негово постижение като премиер в национален и международен мащаб ние българите трябва да се гордеем и да го аплодираме, а не както правят някои безотговорни политици и платени клакьори да го плюят, но те не са българи, а продажници, чието мнение е за ***. Това което преди 2 дни в Панорама той изброи като направено от ГЕРБ за само 3 години е нещо грандиозно на фона на бедната ни държава и то по време на най-тежката световна икономическа криза от 50 г. насам. Трябва човек до е последния *** на този свят за да не е признателен на този велик българин и да не гласува за ГЕРБ, а пък тия които ще гласуват за продажната и крадлива БСП са най-големите национални предатели за които няма място в България страната на Ботев и Левски!

13

истината

преди 11 години

Иван НЕ иска ,да се ожени за Мария ,......А ИСКА ,ЗА СЕРГЕЙ!

12

Анонимен

преди 11 години

на следващите избори никой повече да не е пуснал бюлетина за гербавите и седераските национални предатели и гъзполизци на ционистките американски *** Долу ГЕРБ

11

Анонимен

преди 11 години

Писнаха ми с това Белене и едните и другите има къде къде по-важни въпроси за рефереднум, ама те за Белене се вкопчили

10

колайдер

преди 11 години

Явно този безкраен цирк около нищото АЕЦ "Белене" цели да обижда хората? Нарочно се създава истерия по тема без покритие, за да се прикрива истинския зулум, който се случва в Козлодуй. Защо 6 ти блок изключи и не подава ток от вчера, защо и кой участва в опасния спектакъл?

9

Анонимен

преди 11 години

Открийте разликите: Иван иска да се ожени или иска да се ожени за МарияОтговорът е само един: Иван няма изобщо да се жени, защото няма пари даже да купи *** на булката си! Ако пък изтегли кредит трябва и децата на децата му да го плащат и трите поколения ще живеят в мизерия цял живот за едното недомислено женене! Ако има все още някой от комунистите да не е разбрал защо Иван няма да се жени да си вдигне лявата ръка, едновременно с левия си крак! Ще му го обясня повторно!

8

До 7

преди 11 години

Ако умрат следващата зима нас вече може да ни няма, трябва да ги изметем още преди тази!