30

35%

преди 11 години

Я да видим за 35% отново - трябва ли превод или iZombs ще разчетат 9.7 пак?‎0.9-inch larger than the Nexus 7, gives the iPad mini 35 percent more display area than Google and ASUS' collaboration.................

29

НаблюдателЕE

преди 11 години

@ към простичките математици:Площта на 7.85" дисплей на iPad Mini е с повече от 35% по-голяма от площта на един 7" Nexus/Kindle Fire:- защо? Защото дисплеят на iPad Mini e 4:3, а на Nexus/Kindle Fire e 16:10/17:10Така, че при еднаква височина (200/198 mm), и минималнo по-голяма ширина (134/120 mm), iPad Mini предлага много повече от Nexus 7:- 35% по-голяма полезна площ на екрана- по-тънък (7.2/10.5 mm)- по-лек (308/340 g)- по-висококачествен корпус Това е положението с математиката

28

до 32 и 33

преди 11 години

И вие сте сдухани, що така ?

27

До 29

преди 11 години

Много си сдухан бе пич. Що така

26

Анонимен

преди 11 години

В "кратуната" ми думата "огризка" не съществува. Съществуват добрия дизайн и изпипаните продукти. А не е зле да се научиш как се пишат някои думички. "видеотен" явно идва от "идЕот". Не е никак "cool" да прожектираш собствения си образ върху останалите ;) И малко по-кротичко, много ми подскачаш нещо, съмнителен си ми

25

Анонимен

преди 11 години

Тайно подозирам, че новия Айпад е с кодово наименование "Leftovers Mini" :)))))))))))

24

cojones

преди 11 години

А следващата версия е iPad Mini Ме която ще е между iPhone и iPad Mini. Очаква се в квадратен, кръгъл, и триъгълен дизайн. А най-новото е ЕКО версия на iPad UR Screwed която ще се плъгва директно отзад на всеки потребител. Тя ще се продава със специално направени *** с USB порт на ***.

23

Анонимен

преди 11 години

Хи-хи видеотен нещастен! Нито ползвам андроид, нито огризка. Щом в празната ти кратуна има само две думички /андроид и огризка/ следва че си 100% видеотен нещастен с рендосана кратуна. И продължавай с огризката. :))))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 11 години

А ти не се излагай с подобни словесни диарии. В качеството им съм се обедил многократно, и абсолютно никога няма да се срамувам от това, че ги ползвам. Айде обратно към пластмасовото ти андроидче, че не ги разбираш нещата явно ;)

21

Анонимен

преди 11 години

Това че от огризката харчат половината пари за реклама, не означава че огризката е върхЪ на сладоледа, а че е най-скъпия *** на пазара. Единствената цел на огризката е да краде кинти от айшитърите. Но няма лошо щом си и фен лапай огризката от сутрин до вечер, но после не се срамувай, че си бил *** видиотен.

20

Анонимен

преди 11 години

Цената е повече от конкурентна. Става въпрос за iPad, изработен от алуминии и стъкло, а не някой пластмасов Нексус, примерно. Освен това хората знаят, че стом е Епъл, значи е с изключително високо качество и са склонни да дадат повече пари за него. Според мен този iPad ще задмине по празниците всички останали, то така или иначе за момента iPad на практика няма конкуренти.

19

Анонимен

преди 11 години

Ба си поредната Шитня за една кофа пари!!! Хайде Айшитърите да се нареждат на опашка от днес, че ще трябва да наливат поредната заплата в нещо.

18

До20

преди 11 години

В какво ги конвентираш тия снимки бе?Къф ти е нокията? От тия за 50 стотинки на месец или от тия за 30?

17

Анонимен

преди 11 години

Епъл вече са догонващи, щом правят таблет в отговор на конкуренцията, а не конкренцията да прави в отговор на епъл.Да не говорим че няма нищо ново и нищо иновативно, но цената не е конкурентна е освен за айсифон зомбитата.

16

josh

преди 11 години

До 35% що не се гръмнеш коментирай ама чети първо двойкаджия такъв 7,9 от 9,7 неграмотен тип чел недочел лае вече

15

In Sanity

преди 11 години

Интересна картинка с shadow иконки. Въобще не изглежда привлекателна...

14

Анонимен

преди 11 години

много се кефя , съседа постонно ме моли да му конвертирам снимки от скапания му айфон на моята нокия , хахахахаха нека се молят , затова дават луди пари

13

до 6

преди 11 години

Бяха подбрали приложения, които все още не са оптимизирани за таблетите на Андроид. А и това е до разработчиците. Защо не казаха нито дума за Apple Maps? :) Или че Nexus 7 е с по-високо ppi? Или че е с по-ниска цена? Всеки представя нещата както му е удобно на него :)

12

кококо

преди 11 години

До 35%тва е диагонал. и да, наистина клонят към 35 %,чудно нали?

11

WTF?

преди 11 години

Технологичният гигант представи също така и четвъртото поколение на класическия си iPad, чиито цени започват от 499 долара. След близо година спекулации и само месец, след като бе повдигната завесата около петата версия на iPad