23

26

преди 11 години

26, Жено, що се бъркаш в мъжки работи? Я си гледай плетката :) Бил съм в казармата и мога да ти кажа, че това бяха най-глупаво прецаканите 2 години в живота ми. 1-2 месеца - може, не повече. Да знаят пишлеметата да държат оръжие и това е.

22

?

преди 11 години

такива като 32 които не са били в казармата да не коментират споменаваш камбоджа... ти знаеш ли какъв ад е било там?няма човек върнал се от там и след това да е останал нормален

21

до22

преди 11 години

Къф ли мъж е Б.Гейтс ? В сравнение с Киро старшината от входа - Киро е служил 25 години , бил е на мисия в Камбоджа , в момента Кирчо живее в гараж, жена му го напусна , пропи се и проигра апартамента на комар. Обаче Кирчо е бил войник , тоест той може да каже , че е мъж ! А Б.Гейтс е някъв *** , верно не си знае парите аман е е мъж кат Кирчо... Това ви е мисленето на повечето от вас дето милеете за казарма !

20

Смех

преди 11 години

Не мога да го повярвам, та нали Турция е една демократична и "европейска" страна :)

19

Бай Иван

преди 11 години

копайте от този стълб до 5 часа...единственото което видях в казармата е до къде стига идиотизма на *** хора с доста власт. До някъде наборните войници ги разбирам, ама офицерите... мислят се за хора с образование, а се държеха с войниците все едно са затворници. Гърч, гърч, гърч

18

Анонимен

преди 11 години

До бг В Турция признават българската военна книжка ако си служил тук. Само че запаса там не го отърваваш. Обратното - ако служиш в Турция - нашите не признаваха службата там и тука пак служиш. Обаче за да отървеш казармата в Турция - трябва да се изнесеш от там още преди да навършиш 18. Иначе си "вътре". А службата на изцелниците там е гняст - по правило ги пращат в граничните гарнизони с Ирак и Сирия където има престрелки с кюрдите и то редовно. Колкото до *** при нас - имаше си и полезна страна - черната работа и гърча бяха за тях, иначе щеше да са за нас :))))))))

17

До 13

преди 11 години

В законова държава черната ти смърдяща маймунска мутра би била съдена и пратена в пандиз , но понеже живеем в държава , управлявана от безродните отрочета на комунистите полухора като теб виреят , но ти помни , че градивния национализъм има почва в България , защото българския народ обича родината си и когато това стане долни потурчени *** като теб ще бъдат пратени или на вечна екскурзия или в някой пандиз , грозен *** , НЕВЕРНИК !!!

16

До 22

преди 11 години

Забравил си да се впишеш в листата,защото и ти си същият, като БАЩА си,ДЯДО си,няма да приличаш на мен я?Крушката не пада далече от дървото!

15

Жена

преди 11 години

Трепайте се сега, лигльовци, пред дискотеките! В казармата поне ви научаваха едно легло да оправите, а сега и това не можете, мамини синчета! Няма държава без армия, огледайте се наоколо. Колкото до извращенията, работила съм 38 години в казармата, е не сьм видяла някой да мери с клечки плаца. Истината е, че цялата държавност е срината и на някого много му харесва това. А вие си стойте в чалгаджийниците и говорете глупости, отстрани ви се радват.

14

@ 22

преди 11 години

Не съм много съгласен с теб. Аз лично отървах казармата , но бих искал да имаме казарма и редовна армия , защото съседите ни са *** общо взето , а НАТО днес има , утре може и да няма , да не говорим , че съседите ни са вътре , а знаете че ако възникне конфликт между две страни членки , ООН не се бърка , какво имаме ние 2 пустинни(???) хеликоптера и 50 човека наемници ? Друг е въпроса , че трябва да се следи дисциплината в казармите , да не се позволяват своеволности от страна на старшини ,и в крайна сметка да се набляга на учението във военното дело , не на простотии. Мисля , че е за добро и за израстването на младите мъже в България и за самата държава , в съседна Гърция си ходят в казарма , но там нещата са нормални , отиваш и се учиш на разни неща , няма простотии.

13

бг

преди 11 години

когато бях в каармата имаше 1 момче което е карало казарма и в турция - май ако си бг турчин и там те хванат - служиш. служиш и в БГ :))и тоя пич разправяше че нашта казарма му е като курорт спрямо това в турция.при нас кофтито бе че имаше мн ***, че чак ти тава гадно

12

Анонимен

преди 11 години

Добре че махнаха тая идиотщина от България. Казармата е някаква диващина,малоумщина. И не ми казвайте че казармата учела на мъже. Дядо ми ,бащами и куп други ходили на казарма са пияници с бирено шкембе,нисък интелект и не мчогат да опазят себе си,камо ли държавата.

11

някой ББ

преди 11 години

До BYANOV........БЯНОВ ЛИ СИ, БАЯНОВ ЛИ СИ ВНИМАВАЙ ДА НЕ ТЕ БЛЪСНЕ ВАЛЯКА,АНДЪСТЕНД МУ???

10

Лъжа

преди 11 години

Долна лъжа ! Аз редовно гледам турски сериали, там не се случват такива неща !

9

имигрант

преди 11 години

Изобщо не ме учудва!Аз също съм служил в родната казарма - точно когато почина Брежнев бяхме в новобранска рота.Но все съм си мислел, че в една професионална армия такива работи не се случват.Е, ходих до Щатите на гости на приятели, там видях по тяхната телевизия, че са хванали не кой да е, а професионални военни от елитната национална гвардия, как събличат един новобранец гол, омазват го с екскременти и за кеф го снимат на видео. Естествено, лицата им бяха заличени на телевизията.

8

.

преди 11 години

Принципно в законова държава черната ти маймунска мутра би била съдена за тия думи , резан *** , НЕВЕРНИК !!! Ще дойде време , когато градивния български национализъм ще се събуди и маймуни като теб ще са или на вечна екскурзия или в пандиза.

7

Анонимен

преди 11 години

Дивашка държава ! Стена между Европа и тоя туземски стан.

6

Samo minavam

преди 11 години

На 12.11.1989г,бях за седмица командировка в кашишкия полк,в Момчилград.Какво видях,бедна Ви е фантазията,а Хелзинския комитет,начело с Кънчо,може да си завре главата в гащите.

5

българин

преди 11 години

Същото, дори много по-страшно беше и в българските казарми преди 35 години. Тормоз, побой, авто-удряне на главата в дърво, марш на скок с противогаз 50 км., 2 месеца със зашити банички в джобовете, 150 лицеви опори над непочистена турска тоалетна, патешко ходене - 5 км, измерване обиколката на казармата с кибритена клечка, измиване на помещение 800 м2 с четка за зъби, непоряди по работа, когато другите спят и още куп издевателства...

4

Анонимен

преди 11 години

kurdite da go duhat.6te hodqt v turskata kazarma i tolkova