71

Адам Смит

преди 11 години

Чудесно, нека ***.

70

Обикновен Българин

преди 11 години

ДОКАТО ТЪРПИМ РАЗНИ ДЯНКОВЦИ, БОРИСОВЦИ, ЦВЕТАНОВЦИ, СТАНИШЕВЦИ, ДОГАНОВЦИ И КОСТОВЦИ ДА СЕ ГЪБАРКАТ С НАС...ТАКА ЩЕ Е!

69

Анонимен

преди 11 години

Абе това което виждам на трапезата ,направо си е прекрасно

68

Пешо

преди 11 години

Не стягайте бурканите,ами стягайте тоягите!Мисля че този мазен Банкянски *** трябва да си получи заслуженото!

67

BG-681

преди 11 години

НИЕ ЖИВЕЕМ МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ ГЪРЦИТЕ, НАШИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ СА 50% ПО-ВИСОКИ ОТ ГРЪЦКИТЕ А НАШИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛАТА ГРЕЯТ КАТО СЛЪНЦЕ ДОКАТО ГРЪЦКИТЕ СА МИЗЕРНИ, РУХНАЛИ И МРЪСНИ!

66

ГЕРБ

преди 11 години

БЪЛГАРИ,ЩЕ ВИ ДУШИМ ОЩЕ 10 МЕСЕЦА, ЩОТО ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ!

65

до 76

преди 11 години

да,за съжаление е така,и затова гледат да останем поравно БГ,*** и турци, за да не можем да се организираме като палестинците срещу тях...

64

леко с вентилатора

преди 11 години

Хляба и лютеницата от фотото са трепач - в музея на соца да ги пратят,такава храна и в Столипинова не ядат.

63

Най-големият проблем

преди 11 години

Не са липсата на хора или лошото управление на ресурсите колко ГАДНАТА политическа,мафиотска *** допълвани от крупните бизнесмени и алчните баровци(или поне тези които взимат 40% печалби от цената на произведеният продукт)!Докато горепосочените не се променят няма да се оправим никога...!!!

62

Даси

преди 11 години

Браво на ГЕРБ ! Прилежно изпълняват плана на своите презокеански покровители да опразнят откъм човешко съдържание това райско кътче, наречено България. Подготвя се новата родина за евреите.

61

bg

преди 11 години

Kade ste be balgari.Tova li e va6ata rodina,vie evropeyci li ste ili provinciq v Banglade6.Za vsi4kite tezi godini na prehod i li6eniq tova li zaslujihte.Ne vi li e sram,4e pozvolqvate da se gavrqt s mayka vi,tazi strana e na6a mayka,dokoga 6te q ostavim da se gavrqt s neq.Na6ata mayka Balgariq ne zaslujava li da e sred podredenite darjavi,nie nqma li da za6titim na6ata mayka Balgariq

60

ДО ИСТИНАТА

преди 11 години

НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ САМО ПОТВЪРЖДАВА ТЕЗАТА, ЧЕ ЖАН ВИДЕНОВ ОТ НАРОДНАТА ПАРА НЕ Е ПИПАЛ. ТОВА, ЧЕ ЧАСТНИТЕ НАЧИНАНИЯ, В КОИТО УЧАСТВА ПРОСПЕРИРАТ, ДОКАЗВА , ЧЕ Е ЧИТАВ ЧОВЕК И КАТО ПРЕДПРИЕМАЧ. А НЕ Е КРАДИЛ КАТО КОСТОВ ЧРЕЗ ФОНДАЦИИ, КАТО ДЕДО ТИ СИМО- ПРИБРАЛ И ИЗСЯКЪЛ ХИЛЯДИ ДКА ГОРИ, КАТО БОКО-РАПОНА, ПРИДОБИЛ ОГРОМЕН РЕСУРС ЧРЕЗ ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ!

59

Гого

преди 11 години

ИСТИНАТА е друга..колкото по-добре живее българина,толкова повече лъже ,че е зле,за да не му завидят от обкръжението,страна на абсурда,всеки лъже че е зле,но магазини,бензиностанции,кина,театри и ресторанти са пълни.Народопсихология братче,това което има българина като имот и влогове е чудо необяснимо ако наистина са зле..То пенсионери ли не вадят хилядарки ,то младежи ли ни са с най-скъпи телефони,лаптопи и таблети,за жените да не говорим - всичко си купуват/виждам ги в работата си/.

58

121

преди 11 години

2

57

Жорo Туца

преди 11 години

"Затруднения да плащат тези сметки са имали предимно нискообразованите, жителите на столицата, но и тези, живеещи в селата, етническите турци и ромите, хората с месечни доходи на домакинствата под 200 лв. и живеещите сами."Аха! Значи всичко е ясно. Тези нещастници дето денонощно реват тук, че са гладни и са им празни хладилниците са или нискообразовани, или *** или турци или пък и без ценз и образование, дето са кенефочистачи и взимат по едва 200 лева. Сега вече всичко си дойде на мястото и ми стана ясно що за *** пишат тук...ха-ха-ха :)))

56

Патриот

преди 11 години

УБИЙ ГЕРБЕР ,СПАСИ БЪЛГАРИН!

55

62

преди 11 години

Абе хора това не е добро заплащане!!!700 лв. са нищо.Сума ти хора напуснаха.

54

Патриот

преди 11 години

СМЪРТ ЗА ГРОБ ,ЖИВОТ ЗА БЪЛГАРИЯ!

53

до 62

преди 11 години

Да,само дето не всички фирми са на шайка експлоататори и крадци,които пращат добре на такива дето да им вършт мръсната работа.

52

Истината

преди 11 години

Понеже тук някакъв пуска статии за Виденов колко честен бил реших да ви кажа истината като негов бивш близък съратник ! Просто Виденов е един много- много хитър човек,който не вади на показ милионите си ! А че с неговата дирижирана хипер инфлация коао обра спестяванията на хората и стана милионер в това няма никакви съмнения ! А в статията от вчера на Дойче Веле падат маските нали ?Какво работи Жан Виденов? Този въпрос си зададоха мнозина, след като бившият премиер и екслидер на БСП проговори след години мълчание в предаването на Кеворк Кеворкян Всяка неделя". Макар Виденов да се изкара жертва на политическите процеси от прехода, истината за живота му е далеч по-различна от това, което представя наяве.Мизерният живот и нищетата, в която мнозина твърдят, че е живял, е пълен мит. Най-мразеният министър-председател далеч не си е оставил магарето в калта и прибирал добри пари от съдружието си в проспериращи компании, научи Всеки ден".Справка в Търговския регистър показва, че Виденов не е скромен преподавател в Европейския колеж по икономика и управление в Пловдив, а съдружник в компанията Евро трейд консулт" - основния финансов двигател на учебното заведение, със солиден капитал от над 8 милиона лева. В нея Виденов работи рамо до рамо със синия екскмет на Пловдив Спас Гърневски, с когото бяха врагове през 1995 г., тъй като червеното правителство го уволни от поста директор на пловдивската печатница.Още преди да се сгромоляса от върха в изпълнителната власт, Виденов си е изпекъл бъдещето с още едно мощно съдружие с много по-голяма стойност - и материална, и морална. Твърди се, че той е притежавал сериозен дял от акциите в един от първите интернет портали у нас - Дир.бг", заедно с реалния собственик Владимир Жеглов, който му бе и съветник в управлението. Може би с това се обяснява твърде лявата" ориентация на новинарската част в сайта.През 2008 г. обаче упорито се заговори, че Виденов е продал акциите си с цел да се покрие медийното му влияние. Запознати с битието на пловдивчанина обаче подозират, че топлата връзка с Жеглов никога не е спирала, а експремиерът продължавал да дърпа конците на медията.