30

Браво

преди 12 години

някой каза "ЦАРЯ Е ГОЛ"

29

aha

преди 12 години

познавам няколко сърби и се възхищавам на родолюбието и честа им.никога няма да чуеш един сърбин да плюе родината си и да не отстоява правата си,или пък да си мълчи заврян в миша дупка и да гледа какво се случва около него. понякога в стремежа си да защитават родината и нравите си са безцеремонни,но винаги е така когато навлизаш в крайности.и по време на войната тези хора бяха по-добре от нас. бомбандираха града им а целия народ беше излязъл и организираха концерти.няма страхливци при тях

28

Анонимен

преди 12 години

Аууу колко сърбоманска *** долу. На тях отношението им към всеки, който не е сърбин е същото както към обратните. За отношението им към българите да не говорим. Този чалгар няма място в политиката.

27

Анонимен

преди 12 години

ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ - ТРЪН В ОЧИТЕ НА РУСИЯ И НЕЙНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЛАКЕИ!

26

Патриот

преди 12 години

Еваал на сърбите винаги са били народ с достойнство за разлика от нас!

25

Браво

преди 12 години

Браво. Така се прави. Никога не си свалят гащите. За сметка на това ние си ги свалихме още преди да ни поискат, че и с вазелин се мажем. Пак си гласувайте за тези.

24

kireza

преди 12 години

Ето това е приказка,каза най после истината за педофилолиберасткият съюз!!!Който е истински християнин е длъжен да почита древните свещени писания,където изрично е написано какво да се прави с обратните!Содом и Гомор бог ги е изтрил от лицето на Земята!Кои са европедофилските градове,които бог ще унищожи?Навярно Лондон,Париж,Брюксел май ще е на първо място???Бог дано не забрави съвременните извращенци и да постъпи с тях както със Содом и Гомор!Да се слави Името му,АМИН!!!

23

Анонимен

преди 12 години

В нормалните страни белите хора дори не обсъждат сексуалната ориентация на останалите. Само за дивите балканци, в частност за форумните пъпчивци, това е някакъв значим проблем

22

Анонимен

преди 12 години

Прав е премиера на Сърбия. За какво им е ЕС. Освен цялото "законно" (живот според законите на ЕС) самоунищожение, да ги наврът и тях във "военните маневри" на Персийския залив.

21

Анонимен

преди 12 години

Стига с тези ****али! Това е чудо за три дни.

20

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Имат нужда от ново, отрезвително шамарче, което им удариха американците през 1999 година...За разлика от ***, които разбират само от бой... - то за сърбите са необходими още две неща - еб***н и сръбска музика...

19

БРАВО!

преди 12 години

Може и да не изглежда мъжкар като Бойко, но пък се държи МЪЖКИ!Моля и нашите политици да вземат малко пример от сръбския премиер.

18

БРАВО НА СЪРБИЯ !

преди 12 години

Така се отстояват национални интереси, а не като нашите дупедавци !Реферндум за ЕС, макар и с задна дата и предоговаряне на неизгодните за България условия !

17

Анонимен

преди 12 години

Сърбия е последният мохикан на Москва в Европа... Ще цъфнат и ще вържат!

16

A

преди 12 години

Това е истински политик... Не като Борисов и Ко

15

Анонимен

преди 12 години

Винаги голем го вадят винаги много наострени винаги много натопорчени.После да не се окаже,че Белград е седалището на световната гей-асоциация в един момент... ? Не не съм много ироничен просто питам?

14

ЕВАЛА

преди 12 години

На Сърбия!!! За това Сърбия ще са винаги добре....във войни бяха и пак са по-добре и по-независими от нас, защото са НАРОД, А НЕ *** и разграден двор та който му скимне да влиза и да си разиграва коня както му е угодно! Тиквата да вземе пример от сърбите!

13

до 9

преди 12 години

Топалов Топалов ти направо уби коня с лопатата

12

ясен

преди 12 години

Пич от всякъде , а не като нашите дупедавци !!!!

11

Димитроф

преди 12 години

Де да им стискаше и на нашите пу**вци, да вземат твърда позиция относно държавните интереси и ценностната система на народа...