22

Анонимен

преди 11 години

Чисто и просто тези обединения на държави, религии и култури, на дъжави и хора с различен манталитет, вяра и жизнен стандарт е една ограмна грешка! Кой *** си помисли, че случайно сме създаденини различни? Че трябва да сме еднакви като кебапчета?!!!!! Ехо..То и цвете с цвете не си прилича, насекомо с насекомо и т.н но живеят в хармония спазвайки вселенсите закони! Според мен трябва всичко да започне отначало и всяка държава де си знае мястото- мир, взаимопомощ и уважение но без смесици и т.

21

САМО

преди 11 години

Пердах и трудови Лагери за тия!!! Ще забравят да правят зулуми щото ве4ер ще са доста изтощени от кирката дето са я въртяли цял ден. Аман ве4е от благословия и гостоприемство....като са дошли в Европа ще спазват правилата такива каквито са....ако ли не - да си ходят от където са дошли! Аман от уруди и навлеци!!! Техните примитивни страни да не би да се съобразяват с чужденците там и тяхното мнение?!? Нагла и мързелива *** - само сериозен бой и то редовно ще ги излекуваи вкара в правия път!!!

20

Анонимен

преди 11 години

МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ МЮСЮМАНИ

19

Анонимен

преди 11 години

Вчера посках пак от тука да ми разреши някой да построя църква , голяма църква катедрала в Техеран .

18

Тинтири-минтири

преди 11 години

Тия вярват толкова колкото и баба ми е космонавт в НАСА! Религията я ползват като параван за да може да се държат обеднинени и да се ДУЯТ ЗА ПРАВА и да врещят 4е са ДИСКРИМИНИРАНИ.

17

интересно

преди 11 години

добре де защо няма демонстрации в Саудитска Арабия, Катар, Дубай и т.н. Май не е толкова за ''честа на Мохамед" ами просто бедно, диво и необразовано племе лесно се манипулира!!

16

ALI

преди 11 години

Hey smesnici ya se karyate po gurbeta miuyete cinii i cistete toiletni....bulgarite sa smesnicni

15

abe

преди 11 години

белгийците, искам да знам защо не сте си интегрирали мюсюлманите, та протестират така?

14

kuk

преди 11 години

Те това е поредната демонстрация на болни мозъци доказващи,че тоя пророк направо им размътва празните глави. Къде. Сте чули и видяли подобни неща от християни. Има голяма разлика между двете религии едната учи на смирение а тоя мохмед ги учи на разстрел за останалите които не ги разбират. Е кажете ми това цивилизовано ли е? Нали живеем в демокрация всеки може да изказва своето мнение, на който не му харесва ами да не гледа филми и чете такива материали. Да ама не това е неграмотна раса която н

13

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Аз пък си мисля ,че най-правилно ще е тези ,които плюят по някоя религия да не се прикриват от властта ,а да се изправят пред някой от противната религия и на публично място двамата да се бият до смъртта на единия ! На оцелелия да се даде възможност да си почине 2-3 дена и да се изправи отново пред друг и т.н. и т.н. докато глупаците изчезнат !

12

Истината

преди 11 години

Хак да им е сега на западняците, защото ги пускаха на тумби тия *** дето само търсят социал и да се олуват от минаретата!!! Толкова нагла и долна *** няма по света бели - идват от майната си и запо4ват да дерибействат като 4е ли Европа и целия свят им е бащиния! Я да видим дали така някой ще иде да лае в техните държави....ще увисне на стълба надолу с главата са броени минути....а, да....тук в европа вси4ко е позволено с изклю4ение на българи и румънци....хак да им е сега на тапанарите!

11

Анонимен

преди 11 години

Най-голямата грешка на силните Европейски страни-приемаха *** от арабския свят, африка и т.н. и ги лансираха, а хората от източна европа отблъскваха, затова сега ще им сърбат попарката!!!

10

1

преди 11 години

Този "Мохамед" , някой знае ли дали е бил девствен , та ще му защитават честта? Все едно в България да се вдигнем и убиваме хора за честта на Христос ?Не е лошо да си вярващ човек , но за мен религията е начин за манипулиране на хората и един вид контрол върху тях!

9

Анонимен

преди 11 години

Черен печат и екстрадация

8

Анонимен

преди 11 години

Сега ако са нормални ще си ги натоварят на самолетчетата и джонките с които са пристигнали и кой от която пустиня е.Със семейства и приятелите които ги подкрепят.Тия протестират защото мислят че Мохамед е обиден.Те някога да са си приказвали с Мохамед?Едва ли.Тоест са си най-обикновенни престъпници и мародери.Кога ще се осъзнаят и ще почнат да ги стрелят.Дано гей-дружината от ЕС се осъзнае някой ден и вместо гол *** изкара хеликоптери с картечници.Или поне некви оръжия,че живи ще ги изядат.

7

Луцифер

преди 11 години

Тия докато не ги наритат,там в пясъците,Европа не я чака нищо добро.

6

Йово

преди 11 години

Скоро ще има и "Шериат за България", докато спазваме правата на човека на тези ***. Време е да се спре това безумие да се спазват правата на ислямисти и ***, че те станаха прекалено нагли е Европа. Защо "правата на човека" не се спазват в ислямския свят. Защо ние трябва да спазваме техните права а те нашите не. СТИГА ВЕЧЕ СБЪРКАНА ДЕМОКРАЦИЯ правилата трябва да са равни за всички.

5

Анонимен

преди 11 години

Полицията ги е хванала , защото не са се навеждали добре в джамията даже някой са пръцнали алах гледа и не прощава!!!

4

Анонимен

преди 11 години

ANTVERPEN E V BELGIA, NALI??KAKVO PRAVIAT TAM MUSULMANITE? KATO NE IM HARESVA IMA SAMOLETI, IMA PRINUDITELNO IZSELVANE V ARABSKIA SVIAT. DOSHLI V EVROPA I RAJDAT DECA, RAZRESHAVAT IM DJAMII I ISKAT VSICHKI DA JIVEEM KATO TIAH. NIAMA DA STANE.I DOKATO ZAPADNITE STRANI NE VZEMAT SERIOZNI MERKI, VKLUCHITELNO IZSELVANNE I ZATVARANE ZA DULGI GODINI V V ZATVOR, NIAMA DA MIRNE SVETA S TEZ PRIMATI.FANATICI, TUPI I NENORMALNI, KATO UMRE ZA ALAHA GO CHAKALI 77 DEVSTVENICI?!?> MU-HA-HA. MAIMUNI!

3

Анонимен

преди 11 години

Както са ги събрали, директно да ги връщат там откъдето са изпълзели. Подредената и цивилизована Европа няма нужда от тази хъхреща и нечестива *** ***.