37

:)

преди 12 години

Тоя се кръсти само пред Ролекс и BMW:) Ако не е поп,какъв ли може да бъде-сигурно само депутат:)

36

Анонимен

преди 12 години

До 34: ако не беше тази измама сега щеше да се казваш Хасан и да биеш *** до небето в петък.

35

Вагнер

преди 12 години

За да върви стадото в правилната посока му трябва идол,който да следва.Именно религията осигурява това... и по този начин стадото мирно следва овчаря.А когато стадото си отвори очите, ще има заместител и това е.............. чип във вратлето.

34

не сега

преди 12 години

Когато дядо Николай заживее като всички нас. Когато започне да го интересува цената на хляба и на доматите. Когато си затвори в гаража колата, защото няма пари за бензин, застраховки и данъци. Тогава може да му ходя в черквата и да му вярвам.Сега мога да вярвам само себе си и Висшата сила, която е над всички нас, наречена Господ Бог.А, за децата - те са наша най-голяма грижа.

33

Джийзъс Кръстак

преди 12 години

Колко от вас са кръстени по собствена воля.

32

До 28

преди 12 години

Джон Ленън е масон, който работи за едно световно правителство. ЗА ЕДИН СВЕТОВЕН ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ - НОВ СВЕТОВЕН РЕД! Не бързайте да се радвате ;-)

31

Вагнер

преди 12 години

Религията е измама.

30

Анонимен

преди 12 години

този ли ще говори за душевност бе баси смеха !

29

ГУРБЕТЧИЯ

преди 12 години

СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРШИ ,ГЛУПАЦИТЕ НЯМА ДА СВЪРШАТ !!! НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО Е КАЗАЛ НА РЕЛИГИОЗНИТЕ ФАНАТИЦИ ЕДИН ИЗСЛЕДОВАТЕЛ ПРЕДИ ДА ГО ИЗГОРЯТ НА КЛАДАТА : И ВСЕ ПАК ЗЕМЯТА СЕ ВЪРТИ !!!

28

Анонимен

преди 12 години

наскоро посетих Бачковския манастир и съм възмутена! това не е храм на вярата, а е Манастир ООД. До абсолютно всяка икона е сложена касичка - отвратително!!!! Този манастир се е превърнал просто в музей. В двора му е сложен фонтан, подобно на тези в католическия свят, а монаси по над 100 кила всеки, доволно се разхождат в двора.

27

Анонимен

преди 12 години

Макар и в свобода и демокрация, "сме под едно по-тежко робство - на бездуховността". Жалко ,но това е "голата"истина.Не е трудно да го разбереш ,след като прочетеш "постовете"Между другото -не обичам поповете.

26

Анонимен

преди 12 години

Това ли е скота, който искаше да забранява концерта на мадона?

25

Джон Ленън

преди 12 години

Представи си, че няма Рай,лесно е, ако опиташ,че няма Ад под нас,а над нас е само небе!Представи си, че няма държави,чудя се, можеш ли?Че няма нещо заради което да убиеш или да умреш,и че няма религии също...Представи си, че всички хора живеят в мир!Може би ще кажеш, че съм мечтател,но аз не съм единствен!Надявам се, че ще се присъединиш към нас,и света ще бъде едно цяло!

24

До 25

преди 12 години

Ти прочети закона и после говори за "нашите деца"!!!Виж там дали вече ще имаш права като родител!!! Детето ще може да съди родителите си, чрез държавата докато навърши 16, а след това само ще може да се представлява в съда. Ако му забраните да гледа телевизия "Планета", то ще може да сезира социалните работници и те да го вземат и да му осигурят телевизор?!?!?!?

23

Маймун

преди 12 години

Дядо ви поп говори все по-умно въпреки ролекса си.Особенно онова изказване ,че църквата не е създадена да ви се харесва. Иначе много обичаме като видим празното си канче да огледаме канчетата на другите и щом са пълни с мушенгия ще да е.

22

Анонимен

преди 12 години

Всички атентати, войни и т.н. стават заради религиите защото всяка религия проповядва, че е по велика от другата, затова религийте и църквите и джамийте трябва да бъдат забранени !Не на промиването на мозъците на децата ни ! А нашите духовници са бизнесмени интересуват се само от личните си облаги, гнусни твари са ! А сега искат да облъчват и нашите деца, няма да стане !

21

Анонимен

преди 12 години

Не мога да нарека този на снимката праведен!Хората се откъсват от вярата не заради някакъв закон, а заради "отци" като този на снимката, който тъне в разкош и си мисли, че като е облякал расо е човек на Бога.Ще гориш в Ада, Николай! Такива като теб оскверняват името божие!

20

цензурата

преди 12 години

НЕ МОЖЕМ ДА КОМЕНТИРАМЕ,ЗАЩОТО НЕ ПОЗНАВАМЕ ТЕКСТА НА ЗАКОНА ЗА ДЕТЕТО ЗА КАКВО СЕ ОТНАСЯ ИЗЛОЖЕТЕ ЗАКОНА В ЦЯЛОСТНАТА МУ ФОРМА Г-ДА ЖУРНАЛИСТИ ЗА ДА БЪДЕТЕ КОРЕКТНИ КЪМ ЗАКОНОДАТЕЛИТЕ И ПОПОВЕТЕ!!!

19

До безстрашните

преди 12 години

Тези, че са зле е ясно на всички. НО ТОЗИ "ЗАКОН ЗА ДЕТЕТО" ТРЯБВА ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ!!!Могат да ти вземат детето само с донос, а ти да си го върнеш през съд. През това време го ваксинират, лекуват, изследват и ако се разболее от болест, за лечение на която държавата няма пари - прочетете дали имат право да му терминират живота?!?! А и вижте подзаконовите нормативни актове, дали могат да търгуват с органите на жертвите?!?!? Имаме си "Закон за закрила на детето" този е без ЗАКРИЛА!!!

18

боян

преди 12 години

аз съм за институцията църква да бъде забранена изобщо, това са атавизми от времената когато са горяли хората на клада, а за БГ църквата да не говорим, банда от ДС кадри. да се забранят изобщо.