26

Анонимен

преди 12 години

Колко сте прозрачни! Как се мъчите да манипулирате общественото мнение. Защо ли ми е познат този подход. Познайте чия идеология е най-добра в това направление. Позитанци, продължавайте в същия дух.

25

Анонимен

преди 12 години

""Властта без контрол е произвол"" ... това е 100 % истина !Всяка власт има нужда от контрол и от опозиция, на това се крепи просперитета на Западната цивилизация.Затова тоталитарните държави никога не могат да просперират, защото властта там е безконтролна, произволна и затова вредна.Това по-принцип, а иначе - Само Бойко !!!

24

nnn

преди 12 години

до 21.незнам кого наричаш полов член,може би към себе си се обръщаш.що няма митинг за цените и сметките,за умъртвените хора и деца по болниците,а тук чак хилиди са се събрали.що никой не е подкрепил пред наробното събрание роднините на хората умъртвените в болниците хора,изядените хора от кучета.

23

Анонимен

преди 12 години

В Слънчев бряг ходят само комплексарите според мен. Златните е хубав курорт.

22

Пропаганда

преди 12 години

Може някои да се правят, че не забелязват и да не искат да го признаят, но българските медии от няколко години насам се държат като по времето на Живков. Тоталитарен печат в демократични условия. Има теми табу, премълчават се тотално факти и новини, вихри се долна пропаганда, каквато и комунистическият печат не е постигал. Вестници превъзнасят образа на нашия пръв партиен и държавен ръководител Бойко Борисов, жълти издания пускат слухове и измислици за неговите политически противници. Брутална, кална преса. Сред тези издания има няколко които се правят на независими и претендират за качествена журналистика. Но също обслужват властта по свой начин. Може да пишеш само проверени факти, да не използваш грубости в заглавията и измислици, но това още не е качествена журналистика, щом спестяваш факти и си затваряш очите пред истинските проблеми. Така ти си просто част от тоталната пропаганда, но на друг глас.Ще дойде ден същите медии слуги, които сега лъскат имиджа на Борисов, да го цапат с катран. Без никакъв свян. Ще си намерят нов господар и ще скачат по главата на стария. Неизбежно е.

21

Анонимен

преди 12 години

Къде скрихте коментар ми за "хилядите" протестиращи пред НДК? Хахаха, как манипулирате общественото мнение. Били "хиляди", много може да се поспори, тъкмо минах от там. Повече бяха журналистите и фоторепортерите, в очакване на "нещо". 300- 400 души , не повече, какво искате да постигнете с манипулацията си, г- да от "независимата" интернет медия?!

20

Луди жаби

преди 12 години

Тука само тоя от Джанго Зе липсва на тоя протест.

19

REALIST

преди 12 години

MURGINA I TOPLOTO NE VI PRAVIAT VPECHATLENIE!SBARKAN NAROD!

18

Анонимен

преди 12 години

Властта без контрол е произвол"

17

Анонимен

преди 12 години

Ми бай полов член, нали точно затова се противят хората че ни остана само зелената природа-планините. Искаш като черноморието ли да стане? Бетонни джунгли ли както на Златни и Слънчев Бряг??? К'во искаш?

16

мучачо

преди 12 години

ко ривете ва мишоци тва бизнеса е за мъжкарчета каде имат топки а не за мишоци

15

Анонимен

преди 12 години

ааа много спретнат митинг беше.запознах се с една много красива екоактивистка.и утре имаме еко-среща.ако ми се еко-отвори парашута утре ще ви еко-пиша.

14

nnn

преди 12 години

а къде са притестиращите ,когато е ясно,че ток ,вода,парно са вдигнати по няколко пъти на годината????!!!!!!!!!!!!!никой не излязал да каже нещо ,никой не е казал половин дума за това,сега останаха само горите и всичко ни е ок.заплатите,цените,сметките.дай да оправим горите.то с тая цена на парното,скоро и гори няма да има.

13

от 14

преди 12 години

до номер 1... наркомаския *** ми беше поста.

12

Анонимен

преди 12 години

Една тиква, настройва токова много овце едни срещу други ......*** народ ей

11

Анонимен

преди 12 години

*** заради Тиквата дето го играе лобист на Цеко Минев който е неофициалния собственик на Ски комлпексите в Банско, западна от 7-8 години, тоя курорт. Ходих 2002-ра там. Прекрасно място беше със хубавите му спретнати хотелчета и ски база. Отивам 2005-та ..чакълести пътища до най смотаната къща там която го играе ХОТЕЛ, моля ти се..дето пълна мизерия ....англичаните сега които си закупиха къщи тогава искат да ги продадат и да се отуървават от тази грешна инвестиция. Цеко МИНЕВ мафиота-ЛИНЧ!!!

10

До номер 5

преди 12 години

Къде бяха Борисов и Цветанов по време на бандитската приватизация на Слънчев бряг?Лицата, които завладяха Слънчев бряг тогава, през смутните 90, сега са в първите редици на ГЕРБ и са основни лобисти на новия закон за горите.Цеко Минев, собственика на Първа инвестиционна банка е един от най-тлъстите хотелиери в Слънчев бряг. Негова фирма изкупи хотелите на първа линия - "Глобус", "Космос", "Поморие", "Феникс".Депутатът Емил Димитров заедно със СИК-аджията Славян Теофилов изкупиха парцели и хотели и сега имат "Фиеста" и "Гранд хотел", както и 14 ет. сграда на почивна станция "Динамик" в Несебър. Освен това са концесионери на половината плаж. Освен хотели в Слънчев бряг, по времето на НДСВ Емил Димитров взе и огромни концесии върху горите.Младен Мутафчийски и сикаджията Младен Михалев - Маджо също изкупиха парцели и построиха "Хелена бийч" и "Хелена ризорт". Маджо не присъства oфициално като собственик, но е публична тайна, че хотелите са негови. Тази така наречена "приватизация" бе започната при кабинета Костов, но основно бе довършена при Симеон Сакскобургготски, докато Борисов беше гл. секретар на МВР, а Цветан Цветанов му носеше папките. Именно тогава влязоха големите мутри в Слънчев бряг. Защото "царската" приватизация в Слънчев браг ставаше с кордон мутри, които допускаха в залата за търгове само тези които трябва.Протестите на природозащитниците все пак успяха да спрат един лобистки проект на Мутафчийски за застрояването на 500 декара дюни. "Папкаджията" Цветанов обаче удобно пропуска тази победа на гражданското общество, както и победата за парк Странджа.Слънчев Бряг днес е арена на безчинствата на мутри от по-ново време, които са се ориентирали към ГЕРБ. Комплексът на Чочо Александров, за когото има сигнали за купуване на гласове в полза на ГЕРБ, редовно излива фекалии в морето. Друг "правилен" олигарх близък до ГЕРБ е Ветко Арабаджиев, приватизатор на "Елените", Миналата година близкият до властта журналист Николай Бареков бе заснет да купонясва в курорт за мултимилионери в компанията на Арабаджиев младши и Чочо Александров, докато се къпеше в шампанско. Курортът е на метри от семейното имение на Ветко Арабаджиев.

9

Анонимен

преди 12 години

Сега като види Бойко Борисов лицата на тези от снимката,утре ще прочетем във всички водещи медии "НАРКОМАНИ,ПИЯНИ,КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ,***,С КРИМИНАЛНИ ДОСИЕТА,ОТ ЦК НА БКП,ОТ ДС,АГЕНТИ НА КПСС И КГБ, и тем подобни глупости присъщи на изключителния интелект на премиера,с други думи,който не е с ББ той е враг на народа!!!

8

anonimen

преди 12 години

Vlastta naistina triabva da se osaznae i da razbere ce e kraino vreme da spre sas mutrenskite nomera

7

Spartacus

преди 12 години

Милицията продава на децата белата смърт директно от патрулките - а народа блееДолу милиционерите а олигархията на бесилото на - докога ще търпим време е да се освободим!Шепа са бандитите а ние сме народ!Хващайте сопата и каквото бог рече!Милицията е частна и е приватизирана от олигархията също и медиите и турската БТВ!Маджо и Маргините финансираха и платиха мекерето им Бойко да стане премиер и да им пере парите - Киро Японеца също е шеф на Бойко долу комунистите долу Бойко диктатора!