76

Гошо

преди 12 години

Бойко е най-големия *** в държавата! :) Извинявам се, но е така!

75

!

преди 12 години

Четирима небръснати и некъпани и една, която почти не може да диша, защото бузите и и притискат носът. Заедно едвам правят един мозък- що е то? Правилно- тежката артилерия на "Герб"!

74

Анонимен

преди 12 години

Мама му, *** за премиер избран, от *** за 50 лв ,това държава ли е ???И то пледираща ,че е европеиска.Кво става ,земетресение с 300 лв помощ ,полицаи с мегафони ,разни простотии на министърката -кюфте от 1 курс ?Неадекватна работа сме.

73

Анонимен

преди 12 години

с гол в ръката....мегафон!

72

Анонимен

преди 12 години

***,***....но чак пък толкова!!!!!

71

със слухови увреждан

преди 12 години

Полицаи с мегафони ще информират при земетръси. А как ще информират хората със слухови увреждания?

70

1500 пъти

преди 12 години

Пожарникарят се е чул поне 15 пъти с БАН през нощта на големия трус! Звучи неубедително! Пишете, че се е чул поне 1500 пъти с БАН! И че той е наредил да се спре земетръса!

69

до-77

преди 12 години

Толкова си наясно с нещата ,че не виждаш кой и шефът на Герб.Това е най големия комунист от бай Тошово време.Ти да не мислиш че Бойко не е от ДС бе

68

Анонимен

преди 12 години

бре, че как тъй ? до "синодалните" старци ли почна да се допитва ?

67

Анонимен

преди 12 години

ДС - проклятието на България. От шейсет години тази гнилоч трови душата на българина. От шейсет години верните ДС кучета са назначавани навсякъде - училища, университети, болници, държавни фирми, съдилища, общини. Тяхната задача е една - когато на власт е некомунистическо правителство, те да го саботират с всички средства, изкарвайки го некадърно. Не вярвате? Вижте къде колко агенти има, това дори не е тайна. Експрезидентът е от ДС, владиките от БПЦ са от ДС и още много, много...

66

Анонимен

преди 12 години

ГЕниЙ!!!!!

65

раздрусан

преди 12 години

Труса, труса, отново ще ни друса, ай земетръса, ай ай земетръса...

64

до 77

преди 12 години

а наясно ли си с БКП и ДС другарите в ГЕРБ, аре земи се информирай малко де

63

Анонимен

преди 12 години

абе ЕЙЙ НЕДЕЙТЕ да гласувате за тоя *** бе глупацизаради такива *** като ВАС , които гласуват за Тиквондера сега сме на дъното и милиони българи умират от глад и мизерия...едвам ще го изтърпим до другата година тия *** от ГЕРБНЕМА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТИКВОНЯ , ЩОТО ЧЕ ВИ СПУКАМ КОФИТЕ БЕ ЕЙЙЙ ГЕРБЕРАСИ

62

Анонимен

преди 12 години

Да, като си спомня колко патрулки видях в нощта на земетресението. Хората нямаха нито информация, всичко мълчеше близо 40 мин. А полицаите се бяха изпокрили като мишки.

61

Анонимен

преди 12 години

50-ти, май си раснал в кофичка от кисело мляко.Или си някое акне.Сирените ги има от много години-питай родителите си.И к'во ще ти каже сирената- пожар, изтичане на газ и къде да се евакуираш.Тиквун печели колело от печка с тази идея.А е толкова елементарно-да няма цензура в медиите и по-специално в БНР.То има покритие в цялата страна и при добро желание ще информира.Това трЕбе да се направи-връзка между БАН и радиото, както и да се разясни на хората да слушат БНР в такъв момент.

60

С.

преди 12 години

Абе нали умниците от ГЕРБ искаха да закриват БАН?!Сега за помощ им се молят!Много *** премиер.

59

до 63

преди 12 години

Никого не съм обидил или ограничил в мисленето му нали така? Всеки си гласува за когото иска, въпросът е че понеже тук коментарите не изискват регистрация и е пълно с червени платени ***, всеки от които се представя за десет души - напиши нещо срещу червената проказа и просто гледай минусчетата :)ПП Между другото наистина ще си гласувам за ГЕРБ :) Просто знам как стоят нещата с БСП и по-специално с ДС и хората им, назначавани навсякъде от шейсет години.

58

Анонимен

преди 12 години

Колко трябва да си *** за да гласуваш за такъв ***????

57

topor

преди 12 години

Система за информиране, а не само за оповестяване е нужна . И не само за след земетресения. Най-страшното са слуховете и паниката след такива събития.Свидетел съм как един цял град (Свищов) се опразни за броени минути след слух за авария в химкомбинат и облак от серовъглерод. Нема къща, апартамент, магазин, родилно отделение и др. Всичко се изнесе от града за не повече от 20 минути. През миналия век, 1978, 7 март, по обед. Така че достоверната информация е особено необходима.