67

до 65

преди 12 години

Умньо,всички знаят какво е кастрация,ама днеска ако го кастрират помияра,още десет години ще *** из градинките ,където играят децата ни! Да си чувал нещо за кучешка тения?

66

Анонимен

преди 12 години

Аз ще ги тровя, пък вие ако искате си ги кастрирайте.

65

Светльо

преди 12 години

Ама те кучетата ме хапят, а не ме ***, бе госпожо!И да, като се убият бездомните кучета, на тяхно място идват нови. Решението е просто - ще убием и тях.

64

Анонимен

преди 12 години

Бездомните кучета да се кастрират,а тези от НПО,ЗАЩИТНИЦИ НА *** ДА СЕ УБИВАТ!Каква е гаранцията,че като е кастрирано няма да хапе?Мен не ме е страх,че ще иска да ме ***,а че ще иска да ме хапе!

63

Анонимен

преди 12 години

Доста наеб...ни граждани има от псетата виждам.

62

Гражданин

преди 12 години

до папиТова въобще не е истина- голяма част от хората избрали да защитават животните и се вманиачили в това не могат нормално да общуват със себеподобните си и това е тяхния отдушник.АЗ обичам животните ,но първо трябва да има ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ХОРАТА И ПОСЛЕ НА ЖИВОТНИТЕ.

61

Пожелание

преди 12 години

На псевдопомиярозащитниците пожелавам, да ги изпохапят като уважаемия професор. Имам куче и ходя въоръжен до зъби. В 21 век да има хора на смъртно легло от *** - егати извратеното съзнание имат някои хора!

60

факти

преди 12 години

ако погледнем фактите бюджета на пловдивския изолатор например постепенно набъбна до 320 000 лева за 2009! Варненският пък е наполовина, а е отчетена три пъти повече "работа". Една небезизвестна австрийска фондация, гастролираща по нашите географски ширини пък редовно отчита "обработката" на 400 животни за един месец в помощ на общините, вкл. и Пловдив, където пък 16 души щатен общински персонал свършва същата работа за...една година!

59

Анонимен

преди 12 години

Правилно.За всяко куче нападнало човек-по един защитник да се кастрира.А кучето да се убива.

58

Анонимен

преди 12 години

Съгласна съм, че кучетата трябва да се кастрират. Досега не съм чувала кастрирано куче да напада човек. Нападенията са предимно от кучета, които са ритани и тормозени или от глутница, биеща се за някоя женска. Някои хора се оплакват, че има много бездомни кучета и в същото време си изхвърлят кучето на улицата, защото вече не е толкова сладко или им е омръзнало от него. Отказват да си кастрират ***, защото трябвало да роди "за зрдаве" и след това оставят малките й до някоя кофа.

57

Анонимен

преди 12 години

КОГАТО КУЧЕ НАПАДНЕ ЧОВЕК ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА БЪДЕ УТРЕПАНО,А ЗА ВСЯКО КУЧЕ КОЕТО НАПАДА ДА БЪДЕ КАСТРИРАН ПО ЕДИН ДИВАК ОТ ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ....ЕДНО КУЧЕ---ЕДИН ЗАЩИТНИК И Т.Н.

56

Анонимен

преди 12 години

"В условията на криза 13 хиляди лева за куче би провокирало отново негативно отношение към бездомните, според Боснева."Да, при положение, че някои хора за тия пари работят цяла година, не само ще провокира негативно отношение, ами ще се съберат недоволни и ще ви изтрепят скапаните бездомни песове, за да няма за какво да ни съдирате пари, които и без това нямаме!

55

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Да се залавят и затварят 10 дни заедно с НПО-тата, след това евтаназия!

54

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Бездомните кучета да бъдат избити-техните защитници кастрирани,а средствата отпускани за *** да бъдат раздадени на хората ,които гладуват ине са получавали заплати с месеци.

53

Анонимен

преди 12 години

Животното бездомно куче трябва да бъде ликвидирано веднъж изцяло, след това си ги хващайте , кастрирайте и каквото искате още. Много са, ненужни са, опасни са. Не са необходими на на никого, освен на разни измислени федерации, които не могат да си поставят дори една градивна цел.

52

papi

преди 12 години

А за тези, които реват дали децата и възрастните нямат нужда от грижи - всеки избира на кого да помага. Но истината е, че тези, които имат сърце за нещастните животни, помагат и на човешките нещастни същества.

51

Анонимен

преди 12 години

Абе,защо си мисля,че кастрация не означава вадене на зъби!

50

Анонимен

преди 12 години

Алооо,глупаците пишещи за кастрацията по-долу,да ви светна нещо.Кастрират кучетата не за да не ви еб..т,а за да намалее популацията.Толкова сте ***,мамка му!

49

teofil1964

преди 12 години

Всички тези които защитават бездомните кучета , да бъдат изядени и изхапени от кучета. Тези организаций създадени да защитават кучета са във разрес на защита на човека.Човешки права няма а за кучета има.Това е политика на замъгляване на БСП.

48

преди 12 години

Да бе, кастрираните кучета сигурно не хапят, така ли, г-жа? Аре стига вече криворазбран хуманизъм!