72

Анонимен

преди 12 години

11 556 души - централна администрация на МФ, НАП, АМ, АДФИ и ДКХ и ИА ОСЕС ..... не е ли нещо раздут тоя щат. какво ли вършат, освен да вземат бонуси. А викаха , че ще намалят държавната администрация.....ами ако наистина са я намалили , колко ли е била???

71

Анонимен

преди 12 години

СЕРИОЗНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ !!! Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех! Вашата покана е тук: signup.wazzub.info/?lrRef=442669d5

70

до 75

преди 12 години

айде на новата партенка за Първанов. Стига глупости. Като си толкова отворен що не сезираш прокуратурата? хахаха

69

Анонимен

преди 12 години

Интересно ми е в МВР колко са раздадени, дето имат над милиард бюджет и все реват за пари, сигурен съм, че са повече от 50 милиона

68

Анонимен

преди 12 години

67Кой стои зад това във фейсбук ?! Имаше около 1000 въпроса кой всъщност организира този протест и хората, които поддържат страницата никога не казват. Аз лично няма да отида докато не разбера. Не бих искал да ходя на протест организиран задкулисно от някоя партия.

67

Наглите от герб!

преди 12 години

Стига с предишните беееее. Вижте мутро-милиционерите САМО в едно министерство какво са си раздали! Наглите от герб! Да връщат всичкоооо!

66

до 71

преди 12 години

Незабавна оставка на Станишев! Нека отново да изберем др. Първанов! И да се отворят незабавно сметките на Станишев в Швейцария - след това съд!--Много по-интересно ще е да се отворят сметките на Първанов в Швейцария и бившите руски републики, където той много обичаше да ходи на лов.

65

доган в панделата

преди 12 години

Прочети решението на съда за Доган и тогава приказвай как и кави са му хонорарите.--Че нали съдът е назначен от ДПС и БСП. Нерекъснато получаваме критики отвсякъде, че съдът е корумпиран!

64

Анонимен

преди 12 години

На последните избори не гласувах .Просто не вярвам на никого.Сега се уверявам, че съм права.Скандали, скандалчета тресат страната ни.Управляващите и сегашните и предишните от нагли по нагли. Къде е новия морал тъй и не разбрах.

63

отворете сметките

преди 12 години

Незабавна оставка на Станишев! Нека отново да изберем др. Първанов! И да се отворят незабавно сметките на Станишев в Швейцария - след това съд!

62

до 59

преди 12 години

Прочети решението на съда за Доган и тогава приказвай как и кави са му хонорарите. Там си пише всичко ясно. И пак повтарям друг е въпроса за морала. Законово държавата и даже Тиквата не могат да имат никакви претенции. Стига писали кой какво чул и какво му казали в трамвая.

61

До30

преди 12 години

За всичко си прав,човек,само за Истамбул грешиш!Града с предградията наближава 20 милиона жители!

60

БСП БСП БСП

преди 12 години

Ха, ха - Само Ахмед *** взе 2 млн. и то за работа, която не е свършил! Прибра ги с измама милионите. Отделно откраднаха поне 5 милиарда.--Айде сега, тези пари не са открадната, а просто са усвоени.

59

възмутен

преди 12 години

До 30 - Ами хората се организират. Отворете фейсбук и вижте - Национаен протест срещу безобразията в България - на 17.03.2012 г. от 11.00 часа по областни градове! Четете, хора! Който е несъгласен със ставащото тук, да отива!

58

Анонимен

преди 12 години

Каква стана тя, уж нямаше пари, уж пицата е малка и постна, а се оказва, че за МФ има тлъсти пържоли. 55 милиона за една година срещу малко над 2 милиона при Орешарски, при това за 4 години и при нарастващи заплати и пенсии. Има ли смисъл изобщо да се коментира...

57

до 48

преди 12 години

Как мислите става така, че Станишев и Доган живят луксозно и безплатно - при "приятели"! Та те са дали на тези "приятели" правото да открадната милиарди, и сега им се отплащат!Напред към затвора!--Преди това да ги кастрират!!!!

56

Анонимен

преди 12 години

Станишев крадеца да върне откраднатите 3 милиарда и Ахмед да върне 1 милиард заровен на Цанков камък

55

ууууууууууууууууууу!

преди 12 години

Педерастчетата, стига сте се оправдавали с ГЕРБ - а върнете незабавно откраднатите милиарди! Върнете бонусите, които са за над 300 млн. лева. само от травитеството на Станишев!

54

osata

преди 12 години

Г-н Дянков, защо досега се скатавахте и не огласихте сами тези милиони раздадени пари, без значение как ги наричате и не само в МФ?Средномесечно раздавани по 397 лв. към основната заплата! Безумна сума на фона на минималната работна заплата и пенсия в Б-я!Не мога да повярвам, че това се случва в най-бедната държава в ЕС и то със знанието и благословията на най-големите ни хора!Е, това е върхът! По-жестока подигравка може би не съществува!

53

Анонимен

преди 12 години

За болни деца - няма, за пенсионерите - няма, за докторите - няма. Но за *** мързеливи *** които и без друго не вършат никаква смислена работа - 55 милиона. От къде на къде? С какво тея бацили са по-полезни за обществото от лекарите или учителите? Или пожарникарите?Долна измекярска държава. Всеки захапал кокъла и смуче като за последно. В една нормална държава минисътра на финансите щеше да е в затвора, а тоя ми се оправдава, че било законно. Законно е да няма пари за болните деца.