49

:d

преди 12 години

шестдневната война 4e togava nikoi ot arabskite strani nqmaha tehnika dfokato amerika dava6e oryjqi na izrael no sega ve4e ima tehnika koqto si proizvejdsat sami i to moderna zatva mani ti nekvi voini prez kraq na 40 te godini te evreite osven da ubivat civilni palestinci daje i s hamas nemogat da se spravqt s hora vyoryjeni s avtomati kamo li s tankove :D

48

Хъм

преди 12 години

Ей, направо нямам думи. Тези САЩ, Израел и разни други ще затрият човечеството, гадинките му с гадинки такива. Вече не знам да се моля ли да свърши този полудял свят или какво? Както е тръгнало на хората не им трябва ни метеорити, ни наводнения, те сами ще свършат всичко. Дано когато това стане обаче, всички виновници за това си отидат заедно с ракетите си и чудесийте си, както и болните им мозъци, от които света няма нужда. Не се наядоха, не се накрадоха, голяма комплексарщина и алчност....

47

Azz

преди 12 години

говорете за мир бре...аман от войни!

46

Анонимен

преди 12 години

Като ги знам колко са подли евреите,като нищо ще изстрелят по собствената си държава сами от територията на Иран или залива ракета.Това само като повод ще го направят.Нали така си измислиха американците терористи и си бутнаха 2 небостъргача.Искат ли война лесно ще я запалят,нищо,че се правят на ни лук яли ни мирисали.

45

Анонимен

преди 12 години

Никога в историята си Иран не е нападал чужда държава и не е започвал война. За разлика от това което раздухва юдео-масонската пропаганда исляма в Иран е умерен и правата на всички религии са защитени и всяка религия вкл. християнстовото имат запазени места в парламента пропорционално на броя на вярващите. Жените в Иран са най-образовани в света като Иран е с най-голям процент жени с висше образование. Убиване с камъни не се практикува отдавна за разлика от разпростряняваната пропаганда, а по процент затворници от населението Иран е далече след САЩ ( челната тройка са първо САЩ после Русия и после Китай). Въпреки че официално е ислямска държава хората са светски настроени и много приветливи. А заглавието на статията е типична манипулация на юдео-масоните - четеш заглавието и всичко ти е ясно. Но съдържанието е съвсем различно. Русия многократно предупреждава Запада да не се намесват в Иран и че една военна намеса ще бъде катастрова за запада.

44

Мамантос

преди 12 години

Интиресно, че въпреки всички унижения, на които са подложени от страна на евроатлантизма, тук се намират изненадвощо много негови поддръжници.

43

qq

преди 12 години

Ей *** етиопец, какви гръцки племена бе? Македоните които ви завладяха полисчетата и вие като най-долни *** си обявихте поробителите че били от вашия народ. Бог не случайно ви изпрати фиромците, с вашите камъни по вашата глава, крадци на история и те и вие. И запомни *** приетелю, че гръцка държава не е имало никога преди 19 век, само градове държави, а след това Римска империя с население от ромеи.

42

Инкогнито

преди 12 години

До 45: Както целияt Арабски свят схрускаха Израел по време на шестдневната война, нали? :)))

41

Мамантос

преди 12 години

Евроатлантическо-ционистките неолиберални *** търсят във войната изход от СВОЯТА системна криза.Дано Китай, и особено Русия не предадат Персия, както направиха със Сърбия и Северна Африка.

40

FR-82

преди 12 години

За пореден път се потвърждава тезата, че журналистите в този сайт са прости.....къде в статията става ясно, че Русия ще напада Иран ? Да не са луди, та нали половината ирански специалисти са били обучени в Русия, точно с тази цел. Как ви се струва конфигурацията САЩ,Русия, Израел....абсурд, Студената война тече с пълна сила, братлета, не се заблуждавайте.

39

Анонимен

преди 12 години

Добре де Русия на чия страна ще се бие. Нищо не се разбра от тази статия. Иначе от заглавието излиза, че ще се бие срещу Иран...ама в текста няма нищо такова.

38

Мнение

преди 12 години

Ало, днес.бг, от къде изсмукахте тази информация? Не Русия, а САЩ и Израел се готвят да нападат. Тези две еврейски държави накрая ще направят 3-та световна. Ама Иран не е Ирак. Ще ги хрускат там на закуска, обяд и вечеря.

37

Анонимен

преди 12 години

Евреите ако заедно с американците и англичаните нападнат Иран,то Русия и Китай ще застанат на страната на Иран.Европа като една държава ще застане срещу Иран и ние сме там и край...

36

rossen.kulov

преди 12 години

A spored men shte stane treta svetovna, Taka i taka Iran ne e fen na sasht. Prezidenta na Iran si pravi obikolki v latinska amerika , kudeto fenovete na sasht sa sushto mnogo malko . Loshoto e 4e britancite vinagi sa zaedno s amerika ina4e nqmashe da e losho da gi otupat na tiq tupi amerikanci...

35

Анонимен

преди 12 години

1 Иран няма ядерно оръжие и никога не е имала2 Иран има оръжие, малко са закъснели за атака3Иран се мъчи да създаде една евентулна атака и иранците само ще ускорят процеса за създаване на ядрено оръжиеТова би трябвало да е ясно дори на САЩ, така че според мен няма да ги нападнат просто се мъчат да върнат студената война за да се спасят от фалит америшъните.

34

7

преди 12 години

Писал съм вече под друга статия, че война със сухопътна операция едва ли ще има. Въздушни удари да. Има и мнения че всичко ще започне в края на януари. Ще дойде и ще разберем какво и как. Но започвам да се съмнявам, че Израел ще участват пряко в удари.

33

......

преди 12 години

aam 32 ti vyob6te znae6 li kvo zna4i *** we melez ????

32

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно безсмислена статия. Гръмко и сензационно заглавие "Русия се готви за война срещу Иран", без самият материал да дава някаква съществена информация. Вместо това, научаваме за "намеренията на САЩ и Израел"... Пичове от Днес.бг, не само, че не се вслушвате в конструктивните критики на своите потребители, но и сякаш ви доставя удоволствие да бълвате подобни нелепи.... мат'риали...

31

:)

преди 12 години

stiga sporete we amerika e zanapadala iran ot 1979 nema ni6to da stane sam osi prikazvat a kolkoto do rusiq i kitai te sa v dobri otno6eniq s iran i nevqrvam da pomognat na amerika da si naprai bazi tam :P

30

Инкогнито

преди 12 години

До 17: Своите интереси ще защитава, както винаги. Ако питаш на чия страна ще застане - на страната на западния свят.Руснаците много добре знаят, че Иран НЕ трябва да имат ядрени оръжия.