7

Анонимен

преди 12 години

Не смятам,че ин витрото е нещо" грешно".Без божията помощ,не става имплантация на ембрионите,независимо от съвременните технологии.

6

webadmin

преди 12 години

Ей, племе са това поповете ! Отказаха хората да влизат в храмовете.Значи майка да си има рожба - не може !Ама да мародерстват хора в тъгата им - може ?!

5

Анонимен

преди 12 години

То църквата кога ли ще заеме ясна позиция и ще обяни на хората, че всички форми на ограничаване на раждаемостта са грях.Единственото разрешено средство е въздържанието.А при бебетата в епроветка се убиват много зародиши (които вече са човешки души) и се оставя да живее само този, който преценят лекарите и родителите.При спиралата също се убива зародиш.При хапчетата също.Ако не използвате противозачатъчни ще ви се роди от този зародиш дете.Приказките, че преди 3-тия месец плодът не бил човек са глупости.Ама съвременното човечество толкоз иска да си направи кефа, че не спира и пред убийство.

4

диди

преди 12 години

То едни попове..........къде е църквата...само пари да събира..никакви ги няма при нужда.......

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

И аз съм...против;утре някой може да...поиска,да роди отроче от...марсианец.

2

Анонимен

преди 12 години

Църквата да ми , след 50 години само *** ли искат да останем ? Има семейства който не могат да имат деца и очевидно това е единствения начин.

1

Анонимен

преди 12 години

Против сурогатството-Ок,извратено е,но защо са против инвитрото?