28

Анонимен

преди 12 години

КАКВОТО И да стане в милата ни родина винаги е заговор......А това,че са шайка крадци си е факт,какво правят за народа....тия попове като бирници са станали и нищо даром не дават. Сами са си виновни,църквата много отдавна не е това,което трябва да е !!!

27

Николов

преди 12 години

Бойко Борисов е разоЧарованието на днешните времена.Да си подава оставката и да си ходи

26

Това е положението

преди 12 години

25 декември 2011, 15:06София, БългарияИгумен от атонския манастир Ватопед бе арестуван и поставен под охрана в монашеската си килия. Игумен Ефраим е обвинен в злоупотреба, пране на пари и даване на фалшиви показания при сделка с държавата за размяна на терени.

25

стефан

преди 12 години

Отче, отче колко сте далеч от народа!!!! Няма пастири сред вас.

24

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Бих помолил хората от сайта на основание на коментарите до момента ,а те ще са такива и по нататък да сненят името на материала защото Дядо освен старост е и УВАЖЕНИЕ,а така като чета към особата от снимката такова липсва.Иначе за нашата си ИСТИНСКА ХРИСТИЯНСКА ЦЪРКВА НИЩО ЛОШО .

23

Не е верно!

преди 12 години

Никъде в Библията не е написано, че ни трябват попове! Никъде! Исус говори и обича всеки един от нас ЛИЧНО! Докога ще търпим тези посредници с най-святото ни?!

22

Анонимен

преди 12 години

Как му иде на акъла да дава изявления на днешния ден, да не коментирам журналистите, днес ли му е времето, когато хората се опитват да повярват в чудеса, защото като погледнеш живота, си е необходимо да повярваш в чудеса и да поискаш да се случат, за да сме приемливо добре като другите европейци-егати и курвенското поведение и от двете страни.

21

Чичо

преди 12 години

Николайчо (дядо няма да ти кажа, не защото съм по-стар от теб, а защото мразя да ме правят на будала) ти като получи Аудито А8 от мустакатия син, пардон, червен мафиот Батков не мислеше за заговора срещу църквата. Заговорът срещу църквата тръгна още през 40-те г. на миналия век от червените безбожници, дето вече няколко поколения съсипват вярата и когато ви се каже, че трябва поне за пред вярващите имате поведение съобразено с Христовите представи...Николайчо, за нищо не ставате..излишни сте!

20

Анонимен

преди 12 години

Това е работа на военните .....

19

Анонимен

преди 12 години

Лукавият е в душите и сърцата на поповете, защото последните 22 години само скандали за материални блага има около църквата!

18

аз

преди 12 години

Устои и църква....хахахахах да бе да, може би но не и в българия. Институция която по кражби и други престъпления може да се мери само с парламента

17

Анонимен

преди 12 години

Аз пък подозирам намесата на Лукавия в окичването на всички попове в злато сребро и скъпоценни камъни...

16

Анонимен

преди 12 години

абе с всички тези дрънкълки прилича на индиански шаман!? Къде е скромността? Гледа като Седящия бик, но може да се прекръсти на 300а коня! Евалла!

15

Поп Кръстю

преди 12 години

Всите попове са сътрудници на ДС.По мое време бехме сътредници на турските ДС.Кой е на власт и дарява и нии с него.

14

Една_от_БГ

преди 12 години

Николайчо, и ти имаш лимузини (АУДИ май ти е гордостта?) за показване, мисля, че и бижута и часовници са сред християнските ти добродетели и хобита, не се свени толкоз, деееееее!

13

Какъв

преди 12 години

Дядо е това хлапе ... Нещастно п ередастче ... като външния менестер....

12

4efo

преди 12 години

Рождество Христово е и ще се въздържа от коментар за тази "личност"!Весели празници на всички християни, нека бъдем по-добри.

11

Ne e werno!

преди 12 години

Абе Дядо Николае - кога ще си сложиш истиският номер на лимузината: РВ 666 РВ? Нещастници! Заговор няма! Вие сте тези, които съсипвате българската православна църкава! Един или десетина са християните сред вас. Такива като Отец Иван, Отец Никанор и отчето от пловдивско, дето тренираше ***. Останалите сте ***! Честито Рождество Христово на българите! Помнете, че исус е нашия Бог! Хвалете го и му благодарете за всичко, което имате! Амин! Попове не ви трябват за да сте с Него!

10

галактика

преди 12 години

Поздравления за коректната статия! Весели празници!

9

Анонимен

преди 12 години

Ники, продължавай да анатемосваш Мадона и прочие идоли на съвременните хора, ходи си пак наобиколен с мажоретки, *** и прочие, карай си лимузините и се чуди защо по-скоро бих повярвал в Ленин и Аллах, отколкото в твоя бог.