33

Анонимен

преди 12 години

ХОРА КАЖЕТЕ МИ АЗ СЪМ МЛАД БЕЗРАБОТЕН И ОТЧАЯН ЧОВЕК КОЙТО ВИЖДА ЧЕ С ПРИКАЗКИ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПОСТИГНЕ.СПОРЕД МЕН ТОВА ЧЕ НЯМА ПАРИ Е МАНИПУЛАЦИЯ НА ВЛАСТТА И ТЕХНИТЕ ЛАКЕЙ МЕДИИТЕ.ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ТУК КЪДЕТО СЪМ СЕ РОДИЛ И ЖИВЕЯ.НЕ ИСКАМ ДА ОТИВАМ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА,БЪЛГАРИЯ Е КРАСИВА СТРАНА НО НЕ И ДЪРЖАВА.ВЛИЗАМ С ЕДИН AK 47 В ПАРЛАМЕНТА И ИМ Е....М М.....А ВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА

32

Мим

преди 12 години

Непрекъснато забравяш че съм сетивна и че много от нещата ми се диктуват свише...

31

Анонимен

преди 12 години

Браво, колко му е да подпалим ЕС в бунтове и размирици и стачки и граждански войни, ееех няма само малаките да чупят и да палят я, хехе.

30

Анонимен

преди 12 години

Ей червени празни кратуни, разберете най-после, че Бат Бойко е номер 1 сред европейските премиери и вместо крадливите ***, които докараха страната ни до 4 национални катастрофи от 1944г. насам да го плюят, трябва да го аплодират, ако наистина са българи, но много се съмнявам, защото комуниста няма родина, той е безроден и безполов, някакво такова безгръбначно същество - плужяк, който може само да оставя лигава и гадна следа зад себе си, абе абсолютна гадория, тия некадърници, които отгоре на всичко се оказаха най-крадливата пасмина сред обществото ни и продължават да се правят на ударени с мокър *** и да се опитват да прехвърлят собствените си криминални действия и вина на Борисов. За това на следващите избори вместо билбордове ще ви окачваме по крайпътните дървета за назидание на всички които си мислят, че могат да крадат безнаказано от държавата и да трупат милиони на гърба на бедния народ. Да не давате и вие рушвети като сина на Кадафи от по няколко милиона, като усетите въжето около оялите се с народна пара гуши!

29

ИСТИНАТА

преди 12 години

Брутен външен дълг на България през последните години:2004 година - 12 милиарда2005 година - 15 милиарда2006 година - 19 милиарда2007 година - 27 милиарда2008 година - 36 милиардаОт 2004 до 2008 за 4 години брутният дълг на България се е увеличил три пъти! с 24 миларда. Сигурно на Борисов за това пак са му виновни предишните правителства. ОСТАВКА. СЪД ЗА БОРИСОВ И ЗА НЕКАДЪРНИКА ДЯНКОВ!

28

ссс

преди 12 години

Е па прав е да го ***.......Навсякъде като бяха социалисти на власт сега държавите им са пред фалит....Имаше една поговорка ,че съответните епохи в историята раждат личности ,които да се справят с ситуациите....Без значение дали е бил Чингиз хан,Чърчил или Рузвелт.....

27

нема вакуум

преди 12 години

Няма го жельо и жена му,да ни правят за резил,сега тоя ги замества!

26

Анонимен

преди 12 години

21 - Ами да, то реалния растеж на българската икономика е точно нулев!

25

Анонимен

преди 12 години

Форумните *** пак здраво захапаха шланга на Бат Бойко. Явно магистралите наистина са им малко въпреки, че са на всеки километър, пак има другари да чакат на опашка за да налапат на премиера пожарникарския ***, нали другари ***, признайте си колко го обичате, като всяка вечер го дъвчете без умора! Дерзайте ребята!

24

Анонимен

преди 12 години

Шведската кралска академия какво чака ? - веднага Нобелова награда за икономика !!!

23

До Мим

преди 12 години

А ти лично кога прогледна? Или си от онези, които претендират придобиването на мъдър възглед да е възможно само за изучилите се на Запад комунистически изтърсаци?

22

Анонимен

преди 12 години

Поне да се репчеше само в България, поне да не ни се смеят и чужденците на тоя шебек дето ни управлява!

21

Анонимен

преди 12 години

ЧАКАМ НОВИНАТА ОТ ЕДИН ДРУГ САЙТ ДА СЕ ПОЯВИ И ТУК А ИМЕННО ЧЕ МАГИСТРАТИТЕ И СЪДИИТЕ СА СИ ГЛАСУВАЛИ 13 ЗАПЛАТА А НЯМАЛО ПАРИ-ПЪЛНИ ***.РИ

20

Анонимен

преди 12 години

Борисов е *** като на слон *** , това което са замислили с тези бюджетни дисциплини обрича икономиката да бъде с нулев растеж , а в такава икономика печелят само банките , богатите са вечно богати бедните вечно бедни.

19

Провидение:

преди 12 години

Бойко-цар на Европа! :))))))))))))

18

Анонимен

преди 12 години

boko tikvaa,golqmo 6ou

17

Анонимен

преди 12 години

Браво ама не ги виждам нещо западняците с тия кредити и къщи и ипотеки с по 200 евро заплати.

16

Анонимен

преди 12 години

Взели са го на сериозно, както миналата година Берлускони му взе мярка за нов елек :) Тия вече като го видят нашият и падат от смях, сигурен съм , че със затаен дъх чакат да чуят поредния лаф.

15

izvanzemno

преди 12 години

BREI,za6to BG E NA PARVO MQCTO PO CMARTNOCT V EC I TOVA NE TREVOJI BORICOV?6TE GO POCETQ DA GO POPITAM ZA6TO TOVA ZA NEGO NE VAJEN VAPROC?

14

до 7

преди 12 години

Фискалната дисиплина която ни изкара след Виденов беше съпроводена със нарастване на доходите и спад на външния дълг. А финансовата дисциплина на Борисов е точно обратното!