70

До: 42

преди 12 години

Явно познаваш достатъчно малко лекари, за да твърдиш подробна простотия. Българските лекари са достатъчно добре оценени в нормалните страни и също така добре омаскарени в собствената си страна. Не знам какво ни прихвана напоследък и като че ли забравихме, че на този Свят все пак има и смъртност. На Ана Цолова или някоя друга тьотка може и да не им е ясно това, но на грамотни хора... Бог да прости жената и дано се обърне малко по-адекватно внимание на здравеопазването в тази страна без залитания.

69

fn

преди 12 години

Наистина е много странно да станеш лекар, без да ти вземат изобщо оценките от бала. Взимат ти само оценките по биология и химия и тази от изпитите.. Значи може да си пълен... и да станеш лекар. Не е нормално на мед. сестри да им взимат бала от у-ще и оценката от изпита, а на бъдещите лекари не.. Резултатът е налице!

68

цъъъсс

преди 12 години

предлагам докато трае раждането / мъжът да бъде с калашников в ръце /

67

@Монахиня

преди 12 години

Те и дъртите не падат по-долу, вече позабравили за какво са започали да се занимават с тая професия отдавна, нищо че са чели (то понякога че са чели дори е и по-опасно, да се чудиш при некадърник ли да отидеш или при умел садист)

66

до 51

преди 12 години

сменяй бе пич, само имаш ли пари?откога те чакам 15о евро за преглед и 6000евро з ааждане,ням значение кой плаща ти или франция

65

Борк

преди 12 години

Какво става, всеки ден млада родилка умира. Ясно е, че има заговор срещу етническите българи, но това вече е потресаващо ако са умишлени действия. Потресаващо е и отношението на някои "лекари" ... ***

64

петър

преди 12 години

Убийци,заплатаджий за ветиринари не стават колко души страдат след тях

63

@!

преди 12 години

ама да не забравяме, че този страх за ходене при лекар освен от новините идва и от опит ;) има и свесни лекари и зъболекари, но има и такива, че е просто трагично и всички те практикуват необезпокоявано от абсолютно нищо

62

tif

преди 12 години

Ей затова го казвам - три месеца преди термина,само *** в *** и устата...може и под мишниците,но в никакъв случай в *** - тя е важна!

61

Монахиня

преди 12 години

Докато всеки втори доктор си купува дипломката или преписва през телефончето на изпита така ще е ... те не могат обикновенна лепенка да ти сложат какво остава за нещо друго...

60

Пешо

преди 12 години

Май наистина трябва да ги биеме снимаме и публикуваме в иинтернет!

59

Анонимен

преди 12 години

Войната на Цветанов срещу интелигенцията продължава.*** милиционер умни хора не търпи - факт.

58

Анонимен

преди 12 години

Мазнейкови?!Уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу!

57

do 53

преди 12 години

abe ***, ti izvyr6va6 genociT nad bylgarskiq ezik (s izvinenie za latinicata) !

56

bg

преди 12 години

ше се сбръкат от проверки

55

!

преди 12 години

Българина е беден, гладен и е обезверен, изнервен и изоставен. Покрай всичко това идват и болестите, а от там- и лекарите.... а там започва руската рулетка! В днешно време след най- големият страх на хората да не останат без работа идва да не им се налага да отидат на лекар!

54

Анонимен

преди 12 години

Бог да я прости женицата. И дано съдбата да е благосклонна към сирачето.Да се разследва безмилостно и ако има виновни - наказанието да съответства на престъплението!

53

ГЕНОЦИТ

преди 12 години

ИЗВЪРШВА СЕ ПЛАНИРАН ГЕНОЦИТ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.СЪС УБИВАНЕТО НА РОДИЛКИ СЕ ОПИТВАТ ДА СПЛАШАТ БЪДЕЩИТЕ МАЙКИ НА БЪЛГАРИЯ.по този начин искат да задалбочат демогравският срив.спомнете си планът ран-ът,(българия трябва да остане 5 000 000 население.)видяха че с досегашните си деиствия не можаха да сломят българския дух и посегнаха ханай милото ни,нашите деца и майки.

52

Сашо

преди 12 години

Да бъдеш ЛЕКАР е призвание и преди всичко означава ХУМАНИСТ, да обичаш хората и да им помагаш! Не да бъдеш някакъв АЛЧЕН *** мислещ само за пари и касапин, който не може да си умери ръцете. Ето такива са нашите лекари в последно време за голямо съжаление. Грам съвест нямат.

51

Анонимен

преди 12 години

май наистина трябва да ги сменяме с лекари от чужбина, и то много спешно, тези са повредени