34

САКСКОБУРГОРСКИ

преди 12 години

След развода с Веселина Георгиева до сетния си час Едмон де Ротшилд остава смъртен враг на България. През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи! Тази зловеща прогноза той изрича през лятото на 1997 г. Скоро след това Едмон де Ротшилд умира. Версията е самоубийство.

33

комшийка

преди 12 години

Тоя Митре сега се сети от чий род бил! А когато големият талант - неговият дядо Радой Ралин береше душа в недоимък, тоя цървяк не отиде една чаша вода да му поднесе. Сега се сети за рода си това келешче!

32

ined

преди 12 години

Семейната партия "АТАКА" ЕООД е на път да се превърне в ЕТ "Волен Сидеров".

31

до21

преди 12 години

президент на 4ти километър

30

bezplaten.bg

преди 12 години

Атака бавно и славно си отива....

29

да осинови Волен

преди 12 години

Най-добре е, Димитър да стане шеф на "а,така" и след това да осинови Волен. Тогава Волен ще стане доведен внук на жена си и ще казва на Димитър "тате", а на жена си "баба"!

28

Анонимен

преди 12 години

Волен Сидеров президент!

27

Сиган

преди 12 години

Аз продавам катъра, каручката, колибата керпич и гащите си на ***- 8000 евро!

26

ДОЧАКАХМЕ :

преди 12 години

Семейна сапунка - "АТАКА" --> 15-ти сезонпродължението следва.

25

Той е

преди 12 години

Почна се,отдавна щеше да става,но изборите са катализатора,вервайте ми!Корабът потъва неспасяемо,плъховете се разбягват,а големите плъхове започват да се самоизяждат!На Митето му нараниха егото,скочи на пастрока си,но файда йок!Тоя психар Волен трябваше да го махнат,още като предаде избирателите си,сега е късно!И знайте - мястото на Атака ще заеме НФСБ,хората от раз вземат 5то място на изборите,колкото и да им правеха медийно затъмнение!Сбогом на Атака,скоро ще им пеем реквиема!

24

обява

преди 12 години

Продавам жената и децата.Цена - 8000 евро на парче.

23

Анонимен

преди 12 години

Волен го направи депутат а след това и евродепутат щото спи с майка му пък сега олеле малее

22

Анонимен

преди 12 години

"Волен си взима по 30 хилки в евро на месец, плющи си депутатките, пие си по самолети, когато отива на разходки из Европа, а вие пишете денонощно от панелните си дупки че е луд и е свършено с него. Смешници!)))))))))"Така е, а като се замислиш, че далеч по-голямото зло е и премиер, то съвсем за присмех са българите.

21

Гошо Тъпото

преди 12 години

Така е в...живота,Sapienti sat;търси...жената.АТАКА от вънка не успяха да я...взривят,взривихасе сами от...вътре.

20

Анонимен

преди 12 години

Волен си взима по 30 хилки в евро на месец, плющи си депутатките, пие си по самолети, когато отива на разходки из Европа, а вие пишете денонощно от панелните си дупки че е луд и е свършено с него. Смешници!)))))))))

19

доктора

преди 12 години

Волен Сидеров президент!

18

АСИ ДО 19

преди 12 години

БРАВО ,БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ МЕ РАЗСМЯ.

17

д-р

преди 12 години

Ако някой срещне Волен Луфтханзата извън психиатрията, моля, върнете ни го преди вечерна проверка. И не му се връзвайте на приказките. Той, горкият, не знае и не разбира какво говори.

16

Някаф там

преди 12 години

Българският политик преди всичко е българин и неизменни черти от характера му са алчността и дребнавостта. Това е и причината мултипартийната система да намира толкова добро приложение в България. Основната идея винаги е съсредоточена върху кокала, а плебса е просто инструмента чрез който може да се добереш до него

15

bg

преди 12 години

тоя психар сигорно и капка му е виновна че не става за нищо исамо подльга част от истинските БьЛГАРИ дето му повярвахме и кво ,,,,само собсидиите го топлиха,,,ха сега се хвани за умрелия ку,,и си спи сам с него,,,***