23

за 20

преди 12 години

Да го духат *** като теб! Духате го и ще го духате!

22

народен будител

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целият свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажеме,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-циялата истина за мутрите,ко

21

Анонимен

преди 12 години

Студенти, борете се за правата си! България има нужда от хора като вас! Светът има нужда от хора като вас!

20

Анонимен

преди 12 години

Бе да го духат мамините! Няма аз да им плащам купоните в студентски град и да ми влачат изпитите с тройки! Който иска да учи висШо - да си плаща! Аз не го карам на сила, съответно той не трябва да ми яде от данъците!!!

19

келеша

преди 12 години

добре, разбрах те и съм съгласен..за изброените университети нямам предвид преподавателите, а средата и нивото.. не съм платен.. завършил съм су и съм общо взето доволен - и да.. няма ги такива тарикатщини, характерни примерно за унсс

18

за 13

преди 12 години

Хейтър. Върви при мизерията. Платено нищожество!

17

Анонимен

преди 12 години

Студентите, не вярвайте на разни агитатори. Отстоявайте си правата! Агитаторите са платени за да ви унижат и да ви смачкат!

16

до келеша

преди 12 години

Абе пич ти говориш сякаш си учил във всички университети в България. Има всякакви хора навсякъде, защо поставяш нещата под общ знаменател. Учих 2 години в СУ и се отказах, Алма матер, не знам какво, а качество нулево. От друга страна един от най-ерудираните хора, които познавам преподава точно в "провинциален" университет - свищовския (макар че и там пълно с какви ли не). Не обобщавай така нещата, само защото тук куцо и сакато имат висше не значи, че всички преподаватели и студенти са еднакви.

15

до келеша

преди 12 години

Самото ти твърдение ,че споменатите поименно от теб университети стават за нещо и имат свестни преподаватели е смешно. Всички специалности са опропастени поради некадърна администрация , остарели методи на преподаване и липса на практически занятия. Само заради това заслужаваш "-" .По темата - това се наблюдава в световен мащаб и целта е ясна - генериране на повече неграмотни , следователно бедни хорица. Студентите са прави да протестират.

14

ИТ спец

преди 12 години

Не ми пука, аз вече съм на обучение в кошарата при дядо ми. Добре ми е при овцете, че и такса не ми вземат. Е, едни данъчни нахалстват, но и с тях ще се разберем. Интересно ми е само колко пари ще отмъкнат във връзка с конкурса за е-правителство, дето го обявиха........

13

келеша

преди 12 години

за 12 - кое ми е платеното бе, не разбрах - чии интереси защитавам?

12

за 7

преди 12 години

Хейтър. Върви при мизерията. Платено нищожество!

11

glasuvai pak za GERB

преди 12 години

Ne znam kakvo stava s tozi narod? Lujat go, osobeno Borosov i sie, i narode si viarva.Sega razbirate li kakubv debel shte go iadete?Ne, e shte vidite sled zimata.Shte se broim koi e ocelial.Ostanelm li si po domovete i ne protestirame li, murtvi sme a GERbADJIITE shte pulniat gushi.

10

Крис

преди 12 години

А, така пак за герб-оод да гласуваме всички!! Имам чувството , че народа ни е хипнотизиран , това правителство ни разката фамилийте и въпреки всичко много хора го харесват , какво става, че сме овце , овце сме, ама сега май сме и луди овце...

9

katani

преди 12 години

Да го духат студентите..!!!

8

Анонимен

преди 12 години

За ко им е висшо лош генетичен материал всеки иска да е адвокат или банкер накъде върви тая държава без производство и работна сила загиваме. Модела трябва да се смени хората които изрват БВП да бъдат милионери а тия съдии и други на минимални заплати.

7

келеша

преди 12 години

това за унитата е лично мое убеждение, не съм платен, може би съм изпуснал някой или??унсс също са доста зле.. и има корупция! като почнат от унсс и минат през провинциалните - да ги закриват всичките! да останат няколко качествени!

6

VERVAITE NA GERB!

преди 12 години

STUDENTI,NALI GLASUVAHTE ZA GERB....HAIDE SEGA IM JAJTE POPARATA!!TOLKOVA LUJI I IZMAMI NE E BILO.TAKLUV *** KATO DJANKOV NE E IMALO. A BORISOV E IZVUN KLASACIATA.GLADUVAITE ILI IZLEZTE NA ULICATA DA SVALIM TEZI *** OT GERB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

келеша

преди 12 години

който ми цъка минуси да се обоснове с кое не е съгласен, че не мога да асимилирам с кое изобщо от казаното може да се появи несъгласие..

4

за 3

преди 12 години

Хейтър. Върви при мизерията. Платено нищожество!