100

до 90

преди 12 години

Много правилно и аз това си помислих! Обаче Боевски е олимпийски шампион по вдигане на тежести и дали ще са 10 или 100 кг повече за него няма значение. :)

99

Tракийски

преди 12 години

Не искам да го обявявам за виновен и ще се радвам ако бразилските власти грешат , все пак - сънародник ми е . Ама да кажеш , че не си усетил 9 кг. излишна тежест в празни чанти ....

98

do 97

преди 12 години

За колко лв?

97

Анонимен

преди 12 години

Това може да е стандартно оборудване за куфар у Бразилия. Сигурно го слагат за топлоизолация!

96

Мистик

преди 12 години

Тоя не е е ли усетил, че новата му чанта тежи 9 кг повече?

95

Георгидимитровче

преди 12 години

Тук все има по някой умник който търси корена на престъплението в ГЕРБ ..... Другари, нека не забравяме че преди 89-та Боевски е носел и червена пионерска връзка а може и дружинен председател да е бил ... така, че що не вземе да обвиним червения строй, възпитал този юнак?

94

Анонимен

преди 12 години

Гълъбине, Галъбине, голяма гълъбина те чака ...

93

гуньо

преди 12 години

Тия чанти много тежки взеха да ги правят и хората като си купят нова не обръщат внимание защо на празна чанта се изгърбват докато си я занесат вкъщи.

92

Анонимен

преди 12 години

88, още следващата година Боевски вече не е от ГЕРБ

91

val4o

преди 12 години

който си купува куфари гледа да са по-леки, а той е избрал най-тежките.............

90

none

преди 12 години

Бас ловя, че ще се измъкне.

89

Чичо ЧОЧИ

преди 12 години

Гълъбинчо е премълчал, че е шампион, като си е мислел, че няма да се разчуе по медиите. Синът му който е на видима възраст около 13-14 години се самонарани с газов пистолет. Съжалявам за хората от Кнежа, но явно Гълъбинчо проявява родителско безхаберие. Щом са го хванали, значи е виновен - ТОЧКА!!! Жалко, че няма грам съвест, ами пренася докато е с детето си. СРАМ!!! Допинг, пистолети, наркотици, власт - направо си е филмова звезда!!!

88

Анонимен

преди 12 години

Да, бе, да... и "случайно" новата се оказа пълна с 9 (!) кг дрога! На тия приказки и баба ми няма да се върже, за полицаите пък да не говорим.

87

Анонимен

преди 12 години

ГАЛАБИНЕ ДУПЕ ДА ТИ Е ЯКО :S:S:S:S:S:S:S

86

varg

преди 12 години

Как се къса чатна ве брат ми то да не е торбичка от 5 стинки.Дано да изгниеш в затвора.

85

До 81-ви номер

преди 12 години

ДАДОХ ТИ ПОЛОЖИТЕЛЕН ВОТ С НАСМЕШКА ХАХА

84

NRC

преди 12 години

След обяснението му, че си е купил нови куфари в Бразилия, разследващите му поискали квитанция, но той не могъл да представи такава. Не си спомнял и името на магазина, в който пазарувал.ahahahah tova maloumno opravdanie moje bi shte mine v bulgaria v komplekt s nqkolko hilqdi leva.. no v braziliq palen absurd.. moeto mnenie e che shte go gledame boevski po discovery sled nqkoq druga godina .. v "zadarjani zad granica" tipichniq GERBER

83

бойчо гълъбов

преди 12 години

Как може да си купиш нова чанта, която е празна и да не ти направи впечатление, че чантата тежи 10 кг. Наивно оправдание !!!

82

Анонимен

преди 12 години

Как може да си купиш нов куфар, който тежи 10kg и да не ти направи впечатление?

81

въпросче

преди 12 години

защо никой не споменава , че Боевски е бивш общински съветник от Герб в столична община????????????????????? Избран е през 2007 и отговарял за младежта и спорта в София!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сигурно тия куфари са за спортуващите младежи! Ех гербери,гербери долна мафия сте вие ! Чрез Калфин ще трябва да ви го нацепим,колкото и да ни е неприятно!