26

Анонимен

преди 12 години

Мислех, че поне в деня за размисъл ще премине без показване на чукундури, но уви лъгал съм се, дори си е нахлупил и каска за да не му хвърлят някое развалено яйце или домат.

25

ФАКТ

преди 12 години

Марк, на твое място бих си хвърлил компютъра от терасата и бих се опитал да го догоня, честно. Само хабиш клавиатурата.

24

14

преди 12 години

По време на студената война Русия беше на дъното,ритна ни и сега е световна сила.Друг е въпроса че България я прибират винаги губещите (ЕС)

23

Анонимен

преди 12 години

Обществената медия БНТ наруши сключеното с всички кандидати за президент споразумение и не излъчи обръщението на Красимир Каракачанов първо в поредицата заключителни клипове както отреждаше изтегленият жребий.От телевизията се оправдаха с човешка грешка. Причините за недоразумението се изясняват, а пресцентърът на ВМРО вече пусна съобщението сред привържениците на партията.Междувременно в социалната мрежа Фейсбук тече дискусия по отношение на подценяването на перспективите на Каракачанов в социологическите прогнози от последните два дни.Загадъчното разместване в БНТ дойде на фона на странни социологически резултати, които откровено се опитват да внушат, че шансовете на кандидата на ВМРО за президент са изключително ниски. Подобни резултати идват от агенции, които допреди седмици класираха Каракачанов на четвърта позиция.

22

Анонимен

преди 12 години

В така наречената "демокрация" има една фундаменталена грешка -равенство между хората.Това е грешката и на социализмът,който си е абсолютна утопия-равенство...Не може да има равенство ,защото хората се раждат различни,с различни умствени способности,с различни таланти,получават различно възпитание в различна среда,имат различни религии и различни ценности,манталитет,образование....Колко още ще живеем с утопични мечти и миражи,красиви,но нереалистични?

21

До Марк

преди 12 години

Аве някой китаец да не тъ е нещо....че така си ги намразил а ? Да не си фанал и да добиеш жълтурче ?

20

Марк

преди 12 години

Тук отнова стана средище на русофили!Проблемът на руснаците и на русофилите е, че винаги представят желаното за действително!Така губят релната преценка на нещата и това води винаги до катастрофи!Примери много!Последният е безславният крах на Варшавският договор и на СССР!Ако искат така да продължават, няма проблем!Ако продължават да си заравят главата в пясъка, може да докарат Русия до размера на Московска губерния!Въпросът е , че и ние нямаме интерес да граничим с Китай!

19

Анонимен

преди 12 години

Марк е прав за християнската цивилизация.

18

Анонимен

преди 12 години

Като се намери някой като Маркчо да създава войни между държави, които той си е избрал да се скъсаш от смях....Бе образ...Китайците ако имаха намерение да воюват да са започнали....И през Втората световна не са нападали никой за разлика от Японците дето им превзеха Манджурия...отде ги изкара толкоз войнствен народ не сфащам ? И оная война беше за едно островче а не за завладяване на Сибир...стратег неземен

17

до 5

преди 12 години

"Чиляка" го казва в прав текст ,каква военна промишленост ! Зор за военната промишленост имат янките.Ако някой си мисли, че може да си разиграва ПРО-то по границите на Русия и тя да стои и да зяпа , сбъркал е !!! Е това ти казва "чиляка".

16

Анонимен

преди 12 години

Обзалагам се, че индивида с ник Марк е човечец изкушен от политиканстване и четене на книги за "световни конспирации".

15

???

преди 12 години

Ква християнска цивилизация бе????Най- кръвопролитните войни са дело на "християни"!!!

14

Анонимен

преди 12 години

Преди да иска разследване на действията на САЩ и НАТО в Либия, Лавров да разследва действията на Русия във всички съседни на Русия държави и "републики". Там от години се избиват жени, деца и се унищожава всичко, за да може Русия да граби нефт, газ, природни ресурси, например Грузия... Много е лесно да виждаш сламката в очите на другия, а да не признаваш за гредада в собствената си глава. Русия води тази имперска политика, вкл. и срещу България, от времето на Петър-1 и Екатерина.

13

Марк до 8

преди 12 години

Не съм военен експерт, естествено!Обаче СССР загуби Студенята война / и ние заедно с него/!Загуби я точно защото нямаше ресурса да се противопоствя повече на Запада!Това е факт!Ако някой иска да го отрече, то аз не възнамерявам да дискутирам с такъв човек!От тук нататък е въпроса как да се постигне единение на християнската цивилизация, защото съвременните предизвикателства не са по линията РусияСАЩ!Русия, САЩ, Зап.Европа сме от едната страна!От другата са Китай и исляма!!

12

уточнение

преди 12 години

Един *** чете локумите на един кибик.

11

pepo

преди 12 години

Четем локумите на един кибик.

10

Стърчил

преди 12 години

Няма американска демокрация, има американски интереси.

9

Марк

преди 12 години

Учудващо е късогледството на руснаците!Врагът за тях отново е САЩ!?!?!Та нима не виждат огромната опасност , която представлява за тях набиращият огромна мощ Китай!!Преди 40 или 30 години Китай се опита да влезе в Сибир! Тогава не успя!Но в недалечно бъдеще , когато стане наймощната държава, дали руснаците ще имат потенциал да ги спрат!?!?!В Сибир от руската страна на границата живеят 20 млн., а от китайската 200 млн.!Войната с Хитлер ще им се види детска игра на рашъните!

8

Анонимен

преди 12 години

След 50 години Студена война Маркчо и двете страни нямат избор. Ако се забави темпа на военната промишленост ще стане криза, ако спре ще стане война. И недей да се правиш на военен експерт защото не си такъв.

7

за 5

преди 12 години

Разсъждаваш много елементарно. Ако цифрите определяха, Китай нямаше да стане първа икономическа сила например, а щеше да си стои на опашката.