31

Анонимен

преди 12 години

Изведнъж обаче се оказа, че и сръбската фолк звезда Индира Радич се включи в музикалните изяви, с които левицата се опитва да примамва хората?! За едно свое участие по принцип тя взима 15 000 евро!!! A тя е заедно с оркестъра си, което ще рече, че и за тях отиват още 5-6 хиляди евро. Безумно е една такава звезда да бъде впрегната за политически избори?! Каквато и уговорка да са направили с БСП, за нея са хвърлени маса пари!

30

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев като има толкова пари Ще се откаже ли от заплатата на Президент в полза на народа ..............?????????????

29

$

преди 12 години

Позната история.През 2001 година иван костов покани Хосе Мария Аснар, тогавашен премиер на Испания. Онзи също пожела успех на бъдещите парламентарни избори. Но явно не достатъчно, защото помним резултата. Ако си управлвавл добре, няма нужда от подобна агитация, защото и най-голямата порно звезда да докарат-все тая. Иначе поклон пред Силви Вартан!

28

Избирател

преди 12 години

Силви Вартан така подкрепя, че ще пее в БГ през ноември, а изборите отдавна ще са минали. Друго си е Примата Лили - сега и в БГ

27

Анонимен

преди 12 години

Друго си е Плевнята с 2-3 000 000 евро да стане президент, той си има , ама това значи ли че като има няма да взима заплата....????

26

Анонимен

преди 12 години

През 2007-а година БСП хвърли стотици хиляди левове за най-големите чалга звезди, с които се надяваха да оберат гласовете на изборите. Тогава Азис, Анелия, Софи Маринова и Устата, Николина Чакърдъкова, Камелия и Ивана обиколиха страната, за да лобират за левицата.

25

Анонимен

преди 12 години

И аз пожелавам на Плевнелиев успех с утрояването на милионите му , халал да ти е Президентския пост е като нема друг ...

24

Анонимен

преди 12 години

С всички средства се мъчат да ни вушат,че ТОЙ е следащият президент. Такава натраплива кампания не е имало.Нооо,ще видим:)

23

Неврокопски мераци

преди 12 години

Тоя не става даже за официални пропагандни снимки. Ухилен, а не усмихнат протоколно, с присвити угоднически оченца, въртиопашко някакъв. нещастници сте това гербавите, комплексари скапани, като главатарите си!

22

Анонимен

преди 12 години

И червени и сини са против Герб,което е добре.

21

Баба Силноликована

преди 12 години

Лили Иванова ще пее на митингите на БСП. Лика прилика с Партията столетница.

20

Шпеер

преди 12 години

От ДПС ще я поканим на концерт пред електората Вартанчето.

19

Лъжат ни

преди 12 години

Не е сигурно, че го е подкрепила. Не им вярвам... все пак информацията идва от "съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ". Най-много тоя подкупния да я е видял, да е поискал фотограф и да се е снимал за спомен с нея. После ГЕРБ пуска лъжливи съобщения. Оня ден самия Плевня излъга, че Холандия ни подкрепя за Шенген, а после посланика го опроверга. Лъже повече и от Цецо Крадецо тоя.

18

ха ха ха

преди 12 години

Колкото ми дреме за подкрепата на Исо-простия селянин,толкоз ми дреме за подкрепата на тъз дъртата пъстърма.Ей ся си го преместих у другия крачокл.Оп готово в другия крачол е.

17

Странно

преди 12 години

Много интересно!Никой не иска Герб,а 30% от хората ще гласуват за Росен!!!!?!?!?!?!?!?!?!!

16

Анонимен

преди 12 години

Силви Вартан, изпя облаче ле бяло.

15

Анонимен

преди 12 години

Стига се палихте бе, това че жената възпитано е пожелала успех изобщо не я уличава в някакво пристрастие. Ако и по нея започнете кал да хвърляте не знам вече...

14

червената връзка

преди 12 години

Най ми харесва червената комсомолска (врато)връзка на Плевела!

13

Шпеер

преди 12 години

Правилно другари!Герб е "ГРОБ" за червените крадци и мафиоти ръководени от октопода на Гоце.

12

до 6

преди 12 години

Ае *** герберски,той *** никой не го е канил.Той сам се натиска.Боли я Силви Вартан за българската политика.Стааш смешен,което е типично за вас герберите.Необразовани сте,некъдърни сте и сте злобни.