105

до 101

преди 12 години

Ето го поредния ***. Абе момичето е на 27 години бе! Вменяемо е..тоест съвсем нормално за да решава само за себе си какво да прави. Тоя нито й е роднина, нито настойник. Каква отговорност има към нея????Нямам думи какви бечки пишат тук!

104

поля

преди 12 години

Ох,кво ли ви обяснявам? Кърската любов е несравнима с нищо! Аз да не съм ви монахиня от манастира? Сърби ме там долу,ша са начеша. Кво пък толкова? веднъж се живее на тоя свят. Абе вий никога ли не сте го правили там?

103

Анонимен

преди 12 години

Да ме извинява Яна, ама е намерила много неблагодарен тъпкач. И резултата е налице. Вместо да си намери свестен мъж, да има семейство и да си гледа децата, да ми ходи пияна по концерти и да се *** в храстите е рисково поведение. Мир на праха й, но подобно леко поведение понякога се оказва фатално. Жалко за жената, тъжно и нелепо, но пак казвам, в тази възраст трябва да си гледа децата, не да броди по нощите.

102

Анонимен

преди 12 години

Още малко ще изкарате потърпевшите, че били виновни, че не угодили на диваците.Ако е била такава, каквата я изкарвате, да не е убита!

101

niki

преди 12 години

prav si DA... i az mislia kato teb

100

Анонимен

преди 12 години

Абе този народ е полудял: какво значение има какво е било момичето, ами били са пияни. Сега, пияните заслужавали да бъде убити, че правили глупости. Пишете, колкото да кажете нещо. А че този е правил секс и е зарязал момичето след това в парка си е негова вината. Той не е физическия убиец, но ако бе постъпил като човек, а не като мачо, момичето да е живо.

99

до 98

преди 12 години

Първо се научи да пишеш бе, ***!!!! ЧАК тогава давай *** си мнения и заключения.

98

ДА!

преди 12 години

*** дебат се води тук за ползите и удоволствието от кърското ***...Въпросът е:що пък тоя свинчо да не е я удушил? С какво може категорично да се каже,че не е бил именно той? Ама телефона му бил еди къде си в някакво си време...Ами ако той не е бил с телефона??...Изобщо нищо категорично не може да се каже! И нещо много бързо го претупаха тоя тлъстак!!...Абе нещо ми се струва,че тоя е връзкар и клошара може да го отнесе,да опере пешкира за да бъде "удовлетворено" обществото...

97

Анонимен

преди 12 години

... kato gledam komentarite, po4vam da si mislya, 4e NE-PSYHOPATITE v bg sa mnooooogo malko :\ ... vie hora 4uvate li se kvi gluposti govorite?! az si mislya, 4e golyama 4ast ot vas sa gotovi na vsyakakvi izvra6tenia i brutalnost. ***!

96

detektor-vinoven

преди 12 години

100 % e vinoven zashtoto otkazva detektor na lajata

95

Анонимен

преди 12 години

Цецо , подай оставка и всичко ще бъде наред!Просто не ставаш за тази работа!Не знам , колко трябва да се издъниш още!Никой не те харесва!

94

...

преди 12 години

Брех - тука всичките много морални бе :)Вие да не си пишете коментарите от някой метох или мъжки манастир :)Като ви гледам само речниците и ми става ясна картинката - даже съм сигурен, че от тук пишещите има много по-големи алкохолици и *** от тези дето се напиват в градинките.Не е правилно да има такива наистина, които да се търкалят и чукат по парковете и то пред всички, ама това е реалността.Но и не е правилно тука да ми се правите на света вода ненапита и да сте съдии едва ли не :)

93

niki

преди 12 години

нещо ми намирисва цялата работа..как от едни показания и са свели обвиненията от него,особено като знаем Цецо как разкарва по арестите

92

поля до 88

преди 12 години

Ми знам как е живяла, щото едни отворени в предишните статии и коментари нали я псуваха така както псуват мен сега, *** тя е умряла. Всъшност ясно е че *** не правят разлика между труп и живо. Ама го искат от обвиняемите:-)))

91

аман

преди 12 години

Абееее....май нещо взе много да се преекспонира тая тема...Кво значение има тая кво е правила и как е живяла?Защо са тия подробности?Ей сега ако тоя каже колко сантима му е, и коя му е любимата поза, ептен...

90

Анонимен

преди 12 години

МВР пак *** работата!Как ще обвиняват човек за убийство без доказателства?ГЕРБ-ерско безумие!

89

83

преди 12 години

Някъде да съм казал, че съм светец? Иначе исках да чуя точно това, което си написала и то е, че си съгласна с мен относно безотговорния *** зарязващ момиче изпаднало в пълен амок насред някакъв парк в пълен мрак. Благодаря! Лека!

88

до 86

преди 12 години

Била е насвяткана като дива кокошка тази....

87

Koi do Poli

преди 12 години

Ti ot kude znae6 momi4eto dali e jivqlo dostoino ili ne, fakta e, 4e svinqta ot snimkata q e ubil kato jivotno i zaslujava su6toto. Kakva nelepa slu4ainost mi govori6, tova da iznasilva6 nelepo li e ili e s zamisal??? Izvinqvai ama da se opita6 da iznasili6 nqkogo ne se slu4va bez da iska6... mn si zle, ako teb te iznasilqt edva li 6te govori6 po su6tiq na4in, aide obratno v kvartalnata dupka

86

212

преди 12 години

Захарче, това че си поредната лекомислена *** с парещ сърбеж в областта на *** с нищо не те издига над хората, които намират удоволствие от живота без да престъпват мярката и целомъдрието, и които ти с презрение наричаш "сухари".Това, че пияна на *** разтваряш бутовете за този, които си си избрала сред цяла глутница готови да те наебат, не те прави специална, важна и блестяща по никакъв начин. Прави те поредната претенциозна ***, на която и обръщат внимание само като си покаже ***.