29

Анонимен

преди 12 години

Семов ти ли измисли постановката заедно с Янка и Трактора ?Единствените които имат полза от тези взривове сте ти и умиращата ти партия.За какво им е на правителството да слагат бомби в офиса ви, изобщо теб кой те брои за някакъв фактор че чак пък и да те взривяватт?Партията ти има под процент обществено одобрение а ти я хванеш десет процента на президентските избори я не....и то само ако Трактора налее някой лев за купуване на гласове....Така че тия глупости ми ги разправяй на джапанките

28

Анонимен

преди 12 години

"Не бих се учудил следващият взрив да е в петък в 13.00 часа, когато правим редовните си пресконференции"Хаха, естествено, че няма да си сложите бомба, дето да е заплаха за самите вас. Е по циркаджийска кампания не бях виждал, нямам търпение да гледам Янка в нощта след изборите, когато ще заяви "властта фалшифицира изборите, по наши данни нашия кандидат печели на първи тур" :))))))

27

ЕС

преди 12 години

България стана 100% МУТРЕНСКА държава от когато Борисов дойде е на власт!!!

26

Анонимен

преди 12 години

Нека плюенето започне СЕГА! Темите :Цеко - "наща полициа" ни пази ! Народа асфалт не яде ! До къде ни докараха управляващите!Бойко Борисов е виновен ! Кой е по по ГЕРБЕР ! Плюй народе възпростени от светла храчка ти се задави!

25

Momchil

преди 12 години

Еее сетиха се. Даже се забавиха, за да го обявят :)) Ах, колко сте повърхностни. Не съм привърженик на ГЕРБ, но на края за тях ще взема да гласувам, само и само да не са тия *** от БСП, ДПС, РЗС и тем подобни !!! Аман от помия в тая държава ей!

24

дядо Матейко

преди 12 години

шушумиги! харчат държавната субсидия за кухи атентати, впрочем те имат опит ...владеят материята професионално

23

некой си

преди 12 години

пффффффффффф............ смешници и ако сси мислите , че някой ви вярва и ще ви се върже на жалките номера жестоко се лъжете . То на есен ще си покаже.

22

Анонимен

преди 12 години

Серсемов, язък ти за акъла, долно *** си тиводиш се по *** Яне, хората вече им писна от простотиивземи свърши нещо полезно най-сетне

21

Дон Лукези

преди 12 години

Предизборната кампания явно е започнала.

20

Обективен

преди 12 години

Не е истна тоя Семов колко се излага! Как ще гледа хората в очите, когато на другите избори РЗС остане извън парламента и няма вече политическа лапачка.А за тия които повярваха на Ян(ка)е Янев и си дадоха гласа за РЗС, чак ми е жал. Аз ако бях на тяхно место една година щех да стоя в къщи и да не се показвам на улицата!

19

Анонимен

преди 12 години

РЗС с нова глупост.Кой се интересува от вас.

18

До 16

преди 12 години

Комунист бездарен!

17

Анонимен

преди 12 години

Добро утро червени олигарси. Как спахте?

16

Анонимен

преди 12 години

Уплах си е еиий вии знаете ли колко е страшно неук *** човечец да се опита да си направи бомба и да се опита да си самовзриви офиса ? Много голема вероятност има мангустина да се самовзриви още напът натам .... та от там иде УПЛАХА! :Д :Д :Д

15

Старшина Цвък

преди 12 години

Ало, дежурните форумници, по-полека, яваш, яваш, герберасти смотани!

14

народен съд

преди 12 години

следващия път,ще си ти ...*** мръсен......

13

Анонимен

преди 12 години

Когато се прегърнат мутризацията и полицейщината, само това е резултата

12

hh

преди 12 години

Уууууууууу. ***. Сами сте си го нагласили. Трактора сега нали няма какво да прави и пак се захваща с работа.

11

георгио

преди 12 години

Пълни мишоци, това пиар ли е ? Ако така мислите да печелите гласоподаватели :)

10

до 1

преди 12 години

Онази част от матрЯла дето пика у гащетата и верва най много на кибабчита ! Избори идат !