30

Анонимен

преди 12 години

Комунист до комуниста, турчин до турчина, мила моя майно льо... На рождения ден на Апостола турците искат да съборят правителството в България. Не ми пука за ББ и ЦЦ, но когато българи се съюзяват с турци, това е страшно!

29

Крадете с ГЕРБ

преди 12 години

Цветан Цветанов все по-отчетливо започва да влияе на цялостната политика на ГЕРБ през депутатите на партията. След като правосъдният министър Маргарита Попова застана публично зад исканията на съдиите за радикални реформи и оставка на ВСС и призова протежето на Цветанов Владимира Янева, която беше избрана за председател на Софийски градски съд да се оттегли от поста, депутатите верни на вътрешния министър бламираха законопроекта за конфискация на незаконно придобитото имущество, върху който тя работи от началото на мандата си като министър. Ако законът беше приет под ударите му щяха да попаднат и тъста и тъщата на Цветанов, които не могат да докажат над 150 000 лева, които са дарили на зет си.

28

...

преди 12 години

Една сопа ми трябва само и 10 минути в една стая с тези мошеници... След 10 минути ще знам къде са откраднатите милиарди, ще знам поименно всички престъпници, ще им знам далаверите, че и пълномощно ще ми разпишат за всичките си фирми и пари...После България наистина ще стане рай...

27

попето

преди 12 години

че вие всичмки я нарушавахте и нарушавате всекидневно и ДПС, СДС, БСП...? Мисля, че старата конституция при НРБ бе добре направена, но ако се допълни с някои подробности. Мисля,че Авакум Захов е по-добър от Хари Потър, щото ловеше мафиотите от раз, а сега ДПС и БСП не могат един да хванат от 21 години? Не, че съм от БКП и БСП, ама бай ти Тошо, за мое учудване бяха измислили по-добра конституция от 240 депутати? да не вярваш, че един овчар е по-умен от купчина висшисти депутати? Направо си е чудо

26

REZULTAT

преди 12 години

IZGUREHA S\K

25

wiktor

преди 12 години

Дълбинна спойка ще има между народа и БСП/ДПС на изборите ;)))

24

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да ти се иска Бойко да е тиквата аз мисля че тези хубавци на снимката са по-тикви от най-наглите гъонсурати които можете да си представите!

23

бай Симо

преди 12 години

Всичките тези от снимката заедно с Костов и Мартинчо след следващите избори ще са само спомен...предателството никой не прощава.

22

Анонимен

преди 12 години

Ето това е бг политика: най-мазните - най-отпред :))

21

Лили

преди 12 години

Правителството прилича на човек, който едва-едва лази през гъсто и смрадливо блато, а тия , усмихнатите , го дърпат за дрехите надолу!

20

БГ Съдия

преди 12 години

БСП никога не е казала лоша дума за ДПС, факт за патриотично настроената червена младеж.

19

Яко

преди 12 години

Не е важно дали вотът ще успее или не. Не е важно кой внася вота.Важно е дали аргументите за вота са подкрепени с неоспорими доказателства...Личното ми мнение е, че българският народ ще дочака Цецковите апартаменти от 6 да станат 16..."Независимите", както и "Атака" са за последен път в парламента - естествено е да направят всичко възможно да удължат престоя си... /А Лечков е най-достойния за ГЕРБ кандидат за кмет на Сливен.../

18

ЕС

преди 12 години

Цветанов е най успешния министър на МВР от20 год насам

17

...

преди 12 години

Ква съдебна система бе *** очилат :)Кой съд защитаваш бе лалугер ? Този дето осъди *** за кражба на вафли за 45лв с 4 години затвор, а "осъди" човека на Доган за източено ДДС за 600 000лв на 3 години условно и глоба от 10 000лв ли бе ??И това по времето на Тройната ?За тоя съд ли казваш, че е независим бе *** очилат ?Няма отърване от престъпници в политиката ейй...

16

абе !

преди 12 години

кога почва представлението ?

15

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ И БОКО ТИКВОКО НЯМА ДА БЪДАТ МРЪДНАТИ ОТ ТОПЛИТЕ КРЕСЛА КОЛКОТО И ДА НИ СЕ ИСКА.НЕСЛУ4АЕН Е НЕВЕРОЯТНИЯ СЛУГИНАЖ НА ГЕРБ КЪМ САЩ,ИЗРАЕЛ И ТУРЦИЯ.

14

Анонимен

преди 12 години

До тази шайка липсва Костов и царя ! Кратинката ще е пълна ! Башибузука на прехода!

13

Анонимен

преди 12 години

Тебе пък кой те пита бе станишев?

12

Анонимен

преди 12 години

boiko napravi taka 4e tezi da is4eznat ot snimkata

11

лили бе

преди 12 години

то не зависи само от цветанов !!!!