90

Ваньо

преди 13 години

А на бас, че тая снимка ще стои всеки ден в статия за Борисов до изборите?!! Залагам 1000 лева!

89

Анонимен

преди 13 години

Дори и прокурорите станаха адвокати на крадливите гербери, но вчера те бяха осъдени:)))"Изненадващо, прокурорът по делото на Аврамов - Мери Найденова, се е изказала в защита на депутата. Според нея нямало доказателства, че той е "в някаква икономически или политическа зависимост с търговски дружества".Хахахаха! Защо така бе ГЕРБ! Защо сте такива ***:))) Дори общественият обвинител ви става адвокат,а:))))

88

Анонимен

преди 13 години

Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата").[/

87

Анонимен

преди 13 години

Евала на пичовете! Видя се трагедията на едно милиционерско управление! Ненапразно на откриването на магистралата имаше хора скандиращи "Мафия":))

86

bg

преди 13 години

вие сте пьлми ***,,,,,,,,,,,,страх ви хваща че боико ще ви разкрие и еде до кат не умрете затовая св опитвате с разни трикове да се измькнете но врче е кьсно НАЛАПАЛИ СТЕ СТРАВТА

85

озадачения

преди 13 години

Не бих се учудил ако зад този сайт стои самия Борисов и си записва кои проестират да да ги изгонят след месец от работа назначените милионери псевдо червени капиталисти.Даже една тяхна другарка си призна,че проекта Борисов е да махнат Цтанишев и да сложат Първанов защото АБВ-то било пълен провал

84

Анонимен

преди 13 години

Лошо компир , лошо - вече започна да се давиш..Така и не разбра , че хората , гражданите ИСКАТ ЗАКОНИ и прилагането им , не на корупцията и мафията, не на олигарсите- твоите хора , не на роднинството , не на простащината и празното самочувствие , не на икономичеката безизходица и скапване , не на смачкване на малки и среден бизнес , не на мутрите от ДС и руските агенти- лапачи ...., а това само с твоите ПРАЗНИ приказки, не става ..:)))Не ставаш, застаряващ ДС-комунистически мафиоте ..Времената вече са други ..:)))

83

Анонимен

преди 13 години

Борисов е казвал: Вальо Златев ще е премиер на България в моя кабинет. Петролният бос направи Цветелина Бориславова милионерка,отстъпвайки й поста си в СиБанк. Златев може да се окаже застрашен само ако това поискат Русия, САЩ и ЕС.

82

Анонимен

преди 13 години

Четата на Гоце е.

81

Анонимен

преди 13 години

78 nimer- kade go 4ete towa ili Stanishew ti go dade da go napishesh tuka, a moje Cwetanow da ti go e dal za da po4ne buriat a, toi, Cwetanow da izvadi dekiument 4e ne e tava rabotata.priznai si na koi isiot si agent

80

Анонимен

преди 13 години

Боко е живото олицетворение на 20 годишния преход. Комунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП. Ортак с занкови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с *** от Варна. Разследван за производство на цигари без лицинз. Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя. По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях.

79

Анонимен

преди 13 години

77 - Па ти явен ли си бе ***:) Де ти е ЕГН-то:) Казвам се Филия Маслова Тиквова:) Устройва ли те:))

78

Василев

преди 13 години

Ако Борисов построи АЕЦ Белене е национален предател работещ за руският бизнес и геополитика!!!Другият важен въпрос е защо складовете на Лукойл в рафинерията не са свързани все още с ел.система при положение, че държат 99% от пазара и всички зареждат от тях!!!Гарантирано от Василев!!!

77

Анонимен

преди 13 години

Gerb e systaven ot Mutra, surati i djuki, no tam ima dve Kalinki deto takiva mimeta moat da zavrtat, 4e da budat zariti s diplomi ot Harwardo, apartamenti na prva linia u moreto i kresla u ministerastvata.pa moe i sramnite im mucki da sa 4ast ot razkosha na Kalin4estite orgii

76

Анонимен

преди 13 години

Сведохме корупцията до минимум - аз, Цветелина,Цецо, Стенли, Котараците, в последно време и Танов и още един много, много тесен кръг. Искам стадото да изпадне в тих *** възторг и по възможност по-дълго да запази мълчание.

75

Анонимен

преди 13 години

Прокурор вчера от обществен обвинител се превърна в адвокат на подсъдим гербер, Цецо награждава Василев, а той забележете разследва тъщата му:))) Безсилие, злоба, нисък интелект! Кратка характеристика на гербера:) С неистова ярост разрязаха и един билборд:)))

74

КОЛЮ

преди 13 години

58 ЗАЩО СЕ КРИЕШ БЕ АНОНИМНИКО,ВСИЧКИ СТЕ СТРАХЛИВИ МРЪСНИ НАРКОМАНЧЕТА ИЗЛЕЗ НА СВЕТЛО ДА ТЕ ВИДИМ КОЛКО ПАРИ СТРУВАШ!АМА И ТИ СИГУРНО СИ НЯКОЕ ТЪПО ЧЕНГЕ СЪС ОСНОВНО НАЙ МНОГО СРЕДНО ОБАЗОВАНИЕ КОЕТО СЕ Е СКРИЛО В ХРАСТИТЕ С ПАЛКА В РЪКА И ЧАКА ДА ИЗКАРА НЯКОЙ 20 ЛЕВА ОТ НЕДОБРОСЪВЕСТЕН ШОФИОР!

73

Анонимен

преди 13 години

eeeee, nai posle da ne nakefi edna svetsn provokacia.do sega beh vrl fen na Boiko i Ceco. ako se okaje oba4e 4e naistina ITandosite na GERB sa se hakvali i bazikali s tozi site, ste si mislia za tiah kato za edno prekrasno liato prekarano sred Tikvi, Piponi i Kratuni.Boiko Ceco dokajete 4e ne ste svine ot ko4inata na Gergow-Plovdivskia

72

Анонимен

преди 13 години

Ето как крадливите гербери се молят да им опростят кражбите по Люлин:"Източници от Министерски съвет твърдят, че България води активни преговори за отпадане на суровата санкция, която в най-лошия случай ще бъде намалена наполовина на 10 млн. евро. И при този вариант цената на Люлин ще надхвърли 200 млн. евро и ще се превърне в най-скъпата магистрала в историята на България."

71

ФАКТ

преди 13 години

То не бяхафлашки,билбордове,платени драскачи,интернет сайтове,взривове пред вестници - ТОВА Е ЛИЦЕТО НА комунистите в България.