67

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Абе, Станишев докога е в майчински?...

66

Chikatilo

преди 13 години

USA Оди си в Хамерика подлого ***....мий чиниите там и лъскай негърските бастуни ...имаш правото да мълчиш 1

65

Анонимен

преди 13 години

Де е мутрата да рече, че това е наглост, както с уволнението на Митрева:))))

64

Вучката

преди 13 години

Мъж е Бойко.....ама от другият пол...

63

USA

преди 13 години

ЛОШО ГЕРБ ,МНОГО ЛОШО

62

Мутра

преди 13 години

Боко го хапе кучето. Дреме му на него за вашите коментари.

61

Да живеят САЩ и ГЕРБ

преди 13 години

Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството!Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците *** погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска *** сте! Всички антимерикански *** ще бъдат отстранени от управлението на държавата!ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С *** РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени!Крайно време е територията и природните богатства на тези гнусни руски *** и *** да бъде дадена на САЩ!Няма нищо по-гнусно от антиамериканските долнопробни и миризливи и *** *** в България! Само с повече американска култура и музика може да се превъзпита това безмозъчно балканско племе, което не е дало нищо на света!Купувайте си американски стоки (компютри, телефони.) и спонсорирайте и рекламирайте американската икономика!ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА СВЕТА Е САЩ!

60

Chikatilo

преди 13 години

Я мухала !!! Ахахах ей тва е най *** парче от всички коментатори тука....Бойко не бил мъж пак ли почна с комплексите за малоценност бе мухал с мухалите? Ти по мъж ли си? Кой знае къв счупен инвалид си дето сам чик*я немое си направиш без да разтегнеш сухожилие :)))) МУХАЛ умирай докато можеш *** с *** *** :) Жал мие за цялата ти рода комунистическа !

59

Анонимен

преди 13 години

Това мазно същество Кутев, без ден трудов стаж, с бузи /и горни, и долни!/, дето ще се пръснат от преяждане и лежане, пак запали лайнянометно-пръдняна червенобесепарска война на клевети! Абе ку_и сине, ако имаше нещо такова вярно, нали щеше да излезе на яве преди две години, на парламентарните избори?! Мръсни, гадни, охранени клеветници!

58

мухала

преди 13 години

ей сега да излезе бойко и да каже какво се случва вече много станаха случкте в които герберите само стоят и чакат бурята да отмине и после пак се правят на интересни, до кога, ако е истински мъж а не страхлива пу......а да си подава оставката да разпуска народното събрание и да върви да съди картофи , да ама не той и цецо се доказаха като най големите п......си в българската политика като всички останли от герб да ти го плюеш то та гледа тъпо и си мисли че вали дъжд, нещастници е....а ни мамата.

57

50

преди 13 години

ми прочети и ще разбереш, щото там си пише черно на бяло какво би могло да стане и то стана, човека просто се самозабрави и манията му на величие им пречи вече, затова сега чак - не им е потребен повече в тоя си вид

56

гого

преди 13 години

Червените *** не могат да крадат и пак си чешат езика!Само ГЕРБ!

55

Анонимен

преди 13 години

СРС-тата бяха фалшиви, Мишо Бирата умря от естествена смърт, американците са комунисти и т.н. и т.н.:)))

54

до 30

преди 13 години

Ами Италия и Берлускони :P ?

53

Анонимен

преди 13 години

IZNESAHA NI DARJAVATA , SASIPAHA BADE6TETO NA DECATA NI , A PAK VIE SI PI6ETE O6TE HAHAHAHHA TOI OTKRADNAL MILIARDI .... TAKIVA TRQBVA DA SE SABLI4AT GOLI DA SE MAJAT S MED I DA SE OSTAWQT VARZANI NA OTKRITO !!! VSEKI DEN SE PITAM ZA6TO SA NI OSVOBODILI OT TURSKO ROBSTVO , MAI 6TQHME DA SME PO DOBRE ...

52

Анонимен

преди 13 години

Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, нелегални сделки в комбинация с "Лукойл" и със сериозна и със сериозна контрабанда на метамфетамини. Смята се, че той е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния". ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ И ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИИ

51

БОЙКО БОРИСОВ

преди 13 години

ХОРАТА ОТ МАТ'РИАЛА НЯМАТ ДУМАТА!

50

Chikatilo

преди 13 години

Да бе и защо чак сега излиза това, а не преди години ???? Идат избори и клеветницит епочнаха...ама замисляйте се малко преди да храните мишки с мишките гнусни.....сергейчовците да го папкат !

49

....39

преди 13 години

Какво искаш да кажеш?

48

щом

преди 13 години

толкова плюнки против БСП и сие се нацвъкаха за нула време, значи има гаф :)))))))))