23

Коко

преди 13 години

А аз съм мека китка,но поддържам хигиена под санитарния минимум тъй както ГЕРБ поддържат фискалния резерв.

22

Анонимен

преди 13 години

Иван Груйкин - Гражданска инициатива Справедливост:Бойко Борисов - озъбеното лице на посредствеността,която отново управлява и разрушава страната ни,нагло представяйки се за неин спасител !

21

Анонимен

преди 13 години

Георги Ифандиев:Бойко Борисов е нищожество ! Отказвам се от българско гражданство !

20

n;j;o[

преди 13 години

Всеки който отрече,че при Станишев живяхме по-добре и по-сигурно е пълен изпростял гербераст.

19

Коко

преди 13 години

Станишев е некомпетентен- фискалния резерв не може да падне под санитарния минимум, тъй като сме във валутен борд. Освен това няма как БНБ да има подобни данни, тъй като те се изготвят на годишна а не на месечна база. Това е той един ***, лошото е че някои от вас му вярват!

18

Анонимен

преди 13 години

Режисьорът Александър Морфов:премиерът за мен е един нискоинтелигентен охранител,оперетен артист,който обича да се показва по телевизиите,да говори сърдито,но нищо не върши !

17

Анонимен

преди 13 години

"democracy" е пълна отврат.Можеш да смениш едно *** с друго, но миризмата е неприятна и в двата случая.

16

Анонимен

преди 13 години

Като няма кой да дойде на власт нека забранят партиите и да управлява президент с няколко министри.И народно събрание не ни трябва!

15

НЕРЕЗА

преди 13 години

Това ,че истината е казана от Станишев,(когото лично не уважавам) не я прави по малко истина!Когато цифрите и фактите говорят би трябвало и *** да замълчат, но .....магаретата реват когато си искат,а в повечето случаи това е най-неподходящият момент!!

14

Анонимен

преди 13 години

Доцент доктор Георги Сапунджиев:Единственият човек,който трябва да се самохвърли на лъвовете е Бойко Борисов,защото това е един некадърник,един човек,който е демагог,който лъже непрекъснато народа,който няма интелектуален капацитет !Боко - тиквата е един кучкар,който развива пожаникарския маркуч и е охранител.Такъв човек да ръководи държава в Европа - няма !Той папата ли та Христос да му е началник ?Този човек е болен от мегаломания.Той е член на БКП и е практически убиец на дядо си.

13

Хамстер-социалист

преди 13 години

Ауууууу от глад умирам.

12

Анонимен

преди 13 години

Млъквай бе, Цайс. На Бойко кучето е по-полезно от теб и утрепаните ти съпартийци. Никога повече бсп.

11

Калин

преди 13 години

точно бесипе да говори анти партийните назначения .. си е наглост, лицемерна наглост!!!

10

"Станишев за кабинета: Нула резултати!"НЕ Е ВЕРНУ !ПУСТИГНАХМИ МНОГУ ДУБРИ РИЗУЛТАТИ:1. ЦЕЦКУ БРОКЕРА СИ ЗЕ 6 ГАРСОНИЕРКИ ПО 120, 150 И 200 КВ.МЕТРА2. УПРАИХ МИШУ БИРАТА, НАЛИ МУ УБИШТАХ3. СЛОЖИХ РУМЕН "ПАШАТА" ДА САБИРА ПАРИТЕ *** МИТНИЦИТЕ, КАКТУ НАВРЕМИТУ ПРИ СИК4. ***-аджиите НЯКОЙ ДА Е ВИДЯЛ ДА ГИ ЗАКАЧАМ - И НА ТЕХ СЪМ УБИШТАЛ КАТУ НА МИШУ БИРАТЪ

9

sofiq

преди 13 години

Za sajalenie,tozi pat dori komunistite sa pravi i to4ni v ocenkata si!

8

фидосова

преди 13 години

бай ставри ще ревнувам

7

Анонимен

преди 13 години

Вижте само, че е облякал риза с ръкавели!!! Като лондонски банкер! Истински човек от народа!

6

Умен

преди 13 години

Що не се скрият всички БСП, Станишевци, Костовци, ДБС, ***, ДПС, всички ***, които достатъчно са се омешали нещата и са гризали от кокала.

5

Анонимен

преди 13 години

4В момента няма,но никога не е късно да се появи!

4

Анонимен

преди 13 години

Ето този тип на снимката Сергей Димитриевич Станишев е единствената алтернатива на сегашното управление. Искате ли го? Аз не го искам. Има ли друга партия с над 10% одобрение в обществото освен БСП и ГЕРБ? Няма!