37

Патриот

преди 13 години

Жалки отребки, спрете с намесване на политиката при човешкото нещастие... Самоубиеца също не мога да го оправдая...да не би да си реши проблемите по тоя начин....Едно разберете, никой не е застрахован, че може да изпадне в депресия и да го докара до суициден завършек !!!

36

Анонимен

преди 13 години

Отървал се е човека, да му мислят живите...

35

Анонимен

преди 13 години

За първи път МВР да не се произнесе, че човек не е криминално проявен! Милият! Трябва да е бил много зле за да си посегне на рожденият ден! В държавата на мутрите няма място за нормални хора и те си отиват по един или друг начин!

34

Бачо

преди 13 години

Така и така хората са готови на краиности ами поне да вземем еднин бунт против измекярите от ГЕРБ да напраим поне света да види,че има все още истински българи и без бой няма да се дадем...наще управници от добро неразбират

33

...

преди 13 години

За 4 часа толко ли нищо не можаха да направят. Щом толкова време не го е направил значи не е бил сигурен, или аз поне така си го обяснявам. Бах ги в психолозите.

32

Ицхак

преди 13 години

Все по-често ще четем такива новини...хората не издържат вече!Алооооу,управляващите!!***!

31

Анонимен

преди 13 години

Предполагам, че герберите сега празнуват мръсниците! Тотю Младенов ще е най-доволен! Мир на праха на човека! Съболезнования на близките му!

30

anonimen

преди 13 години

vse po-trudno stava da se jivee u nas,xorata jiveqt den za den,i da ne zvu4a mnogo pesimisti4no,no kato 4e li sviknaxme da o4akvame s vseki izminal den po-lo6o,ami ako nqkoi iska da me oprovergae da kaje prez poslednite nqkolko godini,kak se e promenil jivota mu,kolko xora 6te kajat 4e toi se e podobril,edva li 6te ima mnogo takiva

29

Германия

преди 13 години

Бях 1 месец в Германия - мъчех се да работя ,нещо - Та пазарях си от лидъл,там,върнах се скоро в Бг и тук отворени магазини Лидъл -стоките едни и същи като в Германия но тук са по-скъпи ... потресен съм !Най - лошото е че,хората взеха да не издържат .. горко ни .Лека му пръст на човека !

28

Анонимен

преди 13 години

27Боковите за нема и две години са 1,5млн!

27

Жалко

преди 13 години

Абе човек, като си решил да се самоубиваш, поне да беше застрелял 2-3 *** от тези които ни управляват и тогава да си теглиш куршума.Докъде докараха гадовете хората! Да се самоубиват на рожденните си дни!

26

Анонимен

преди 13 години

Ние живеем най - добре, с най ниските данъци, какво са Хърватия ..........., а па нещо много често започнаха да стават тези инциденти, оня ден в Пазарджик се хвърли жена, днес в София, а утре - утре и в други градове.

25

Анонимен

преди 13 години

А жертвите на политиката на БСП,НДСВ,ДПС и останалите колка са бе киртак ? Май са над милион за тези 21 години...

24

мама

преди 13 години

Докъде ни докараха мръсните червени ***...Хората се самоубиват от тоталната безизходица...Бог да го прости човека.

23

bobipal

преди 13 години

Бедна ми Българио докъде ни докара. Бог да го прости човека !!!

22

Анонимен

преди 13 години

Поредната жертва на политиката на ГЕРБ!

21

Бачо

преди 13 години

Кризата ни е притиснала до стената и по лабилните психически неиздържат...а управляващите не им пука

20

Анонимен

преди 13 години

5-ти, имаш грешка. *** не са няколко стотин хиляди а милиони...За другото си прав.

19

Нан

преди 13 години

Това се случва не заради кризата, а заради липсата на ценности и тоталното им заменяне с фалшиви такива. По-лошо от моралното блато няма. Лека му пръст на човека!

18

MEFISTO

преди 13 години

То защо се е самоубил човека е ясно , защото в тази страна колкото и усмихнати *** да ни казват колко сме добре ние си знаем.Да пукнат тези дето са го докарали до там ние ги знаем.Лека му пръст.