133

Анонимен

преди 13 години

Трайчо Пресидент !!!

132

Анонимен

преди 13 години

Няма как да се справят с корупцията! Властта Е корупция. Няма как властта да се справи сама със себе си. Ако разберете това, ще разберете и, че когато отивате да гласувате, независимо за кого, гласувате за Корупцията! Без изключение.

131

Анонимен

преди 13 години

българският народ си заслужава управниците! моля,.

130

Срам

преди 13 години

Боко е много жалко същество, търгува с националните интереси, а българският народ му даде мандат за друго, да се справи най- вече с корупцията и престъпността, а той видите ли, ги толерира. Гнусно е, но повече е тъжно.

129

с

преди 13 години

Жалко, жалко, много жалко..................за България...

128

$

преди 13 години

Някой може ли да изброи решение на кабинета, което да е било последователно. Аз не се сещам за такова.

127

Анонимен

преди 13 години

Костов долу ръцете от ГЕРБ Гражданье для Европейскому развития Балхарии

126

АЕЦ-БЕЛЕНЕ , Е....

преди 13 години

...МИСИЯ--НЕВЪЗМОЖНА!НЯМА ФИНИНСИРАНЕ---ТОВА ЩЕ СРИНЕ ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА.НЯМА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ТОКА---СЪСЕДИТЕ СЪЩО СТРОЯТ АЕЦ-ове.ЗЕМЕТРЪСНА ЗОНА---ЕВРОПА ЩЕ ЗАБРАНИ ПРОЕКТА.ЕДИНСТВЕН ИЗХОД----АЕЦ-КОЗЛОДУЙ И НЕГОВОТО РАЗШИРЕНИЕ.

125

някой

преди 13 години

Какво да ви кажа, поредната излагация на ГЕРБ, става вече жалко, но за съжаление е на гърба на народа.Аман от некадърници-управници, просто стана прекалено вече-скандал след скандал.

124

Breaking News !

преди 13 години

Руснаци, руснаци, руснациНАВСЯКЪДЕ

123

Охранител

преди 13 години

Който много говори, казва и много глупости. Нашите политици за 22 години не се научиха малко да говорят, малко да обещават, но много да правят. Как за толкова години едно свястно правителство не си избрахме. Започвам да си мисля, че едно вярно нещо каза ББ "Лош Матриял", да му се не види. Кога ще пометем всичките *** дето ни се качиха не главите. Това ***, дойди може и да се понесе, но те вече се и тръскат...върху главите ни...до кога ще ги търпим?!?

122

Анонимен

преди 13 години

"Той (премиерът Бойко Борисов - бел.ред.) ще бъде най-презреният политик в Европа, ако направитези неща. Няма да има по-презрян човек от него. Трябва да си дава ясна сметка. Дано някой му докладва това, което съм казал, защото го казвам с цялата отговорност на думите си", заяви лидерът на ДСБ.

121

$

преди 13 години

Не мога да разбера защо АЕЦ Белене е такъв трън в г.за на политиците.

120

до 118

преди 13 години

не само на руските но и на българските олигарси.От една страна ще отпускат кредити с много големи лихви,същевременно техни фирми ще печелят конкурси за подизпълнители и ще смъкват 9 кожи с цени В МИЛИОНИ!А НАРОДА САМО ЩЕ ПЛАЩА-ДО ГРОБ.ТОВА Е СТАРА ПРАКТИКА НА КОМУНИСТИТЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД.НЕКА КАЖЕМ "НЕ" НА ЦЕНТРАЛАТА!

119

Одързостен

преди 13 години

Арнолд Шварценегер съсипа най- богатия щат в САЩ- Калифорния. Как мислите, дали Боко е по- умен от него и няма да съсипе България? АЕЦ е първата по- голяма крачка към това съсипване.

118

n36toto

преди 13 години

tazi darjava e ve4e umriala, koito e rabotil ili raboti izvan Bg, samo toi moje da razbere tova. Tokato drugite strani ti4at nie palzim.Nikakva efektivnost, nikakvo razvitie, nie tuk sme edno ni6to.

117

do 102

преди 13 години

Какво пък се пъчиш ти, все едно не ви знаеме че сте един дол дренки БСП=ГЕРБ=ДПС=ДС. А който им вярва е просто балама. И това ще стане пределно ясно като се осъществи заробването на България с тази сделка - защото това е точно заробване на следващото поколение. Сегашните деца няма да имат пари да се лекуват, като поотраснат, няма да има пари за пътища и т.н., защото с тях ще плащаме АЕЦ на руснаците. Сега рабрах как така ББ бързо се издигна, просто се видя откъде са дошли парите. Край с България

116

Анонимен

преди 13 години

Ама то на всички стана ясно,че тази централа ще ни зароби към братушките до гроб.

115

Анонимен

преди 13 години

И Боцко клекна пред братушките.

114

Джеронимо

преди 13 години

Кой какви мангизи получи и кой до никакви не се добра?