49

дозо

преди 13 години

Вие луд ли сте или да.

48

Анонимен

преди 13 години

Ние българите се заричаме да ви съкратим вас до края на 2011 г. Бива некадърност и наглост ама вашето и на вашите приближени ни идва в повече. Тези пинизи ги знаем от ЕРП-тата, ще уволним персонала за да дадем работата на нашите фирмички и да смучем пари. Май само картофи можете да садите.

47

Анонимен

преди 13 години

Хубаво съкръщава, ама трябва да остане някой и да работи... То в момента не смогват на някои места....камо ли като останат в камерен състав....

46

баба Пена

преди 13 години

И както винаги съкращенията ще започнат от долу на горе. Ще си отидат пчеличките, които и сега им излиза въздухът от работа и бачкат за по 300-400 лв. А онези с големите заплати, които нищо не вършат пак ще са си началници и пак ще обират каймака. А останалите пчелички ще работят за същите пари двойно повече работа, а някой освинил се шеф на агенция ще прилапа фонда на съкратените служители.

45

Кмета на Курило

преди 13 години

Нещата в Щатите потръгнаха,като ни пратиха тоя некадърник Дянков и сега цял свят ни гледа резила и сеира.По-добре в Япония след цунами,земетресение и радиация,отколкото в БГ в прекрасен пролетен ден !

44

Shark

преди 13 години

Абе 42-ри, не давай определения за какъв съм. Поне имам псевдоним, а ти даже и това не си си направил труда да измислиш.

43

Азъ

преди 13 години

мда!ВЕРВАМ!пък ке назначим 60 000.*** у други служби:-)))

42

Анонимен

преди 13 години

БРАВО Г-Н Д Я Н К О В В предишното правителство Н.Василев /колкото е дребен толкова по вреден/ правеше административни реформи като увеличаваше щатоветуе ,които сега са още по набъбнали.

41

да бе

преди 13 години

Това ми звучи ,като на времето ,по Костово време ,:А сега ще съборим ..мавзолея,след това ще махнем петолъчката /през това време ,аз си откраднах 500млн $ /,колко хуманно ,----"Кой не скача е червен ",а който скачаше няма акъл?

40

do shark

преди 13 години

glupav si mi,shark,glupaaav

39

Жожо

преди 13 години

Мозък ли? Те точно такива са тотално изчаткали!Как ще застане срещу народа и ще му говори да влиза в постоянни пости с усмивка? Къв мозък е това?Това си е чисто луд човек! Ама баш ненормален!Тоя народ е беден,измъчен,робски народ. В такива случай се покава загриженост! Не да ми се хили! Мозък бил....ок....учил е.......ама това не го прави кадърен и читав министър политик!Тежко на роднините ти жалки човече-ти този който го помисли за мозък!!!

38

Анонимен

преди 13 години

И това го казва тоя, с чиято финансова благословия бяха създадени такива 'народополезни органи' като БорКор и комисията "Антиспекула". Ей, управляващите, закъснявате със създаването на КНСК - Комисия за Незабавно Сваляне на Кадафи! Вождът още вчера призова за това!

37

Кико

преди 13 години

Да ги гони! И без това не вършат никаква работа. Само бозаят от държавата!

36

Анонимен

преди 13 години

Ало Дянков, не се ли срамувате, че управлението Ви се състои само в съкращения на хора и вдигане на цени? Защо не създавате работни места, къде ще отидат тези хора да работят и от какво ще се препитават? Или Вие не се интересувате от това какво ще прави бедния народ, защото джобовете Ви са препълнени. СРАМ И ПОЗОР ЗА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ!

35

истината

преди 13 години

БСП-МАФИЯТА МРЕЕЕЕЕЕ

34

Shark

преди 13 години

Абе *** недоносен, хубаво ще съкратиш 4000 души, че е раздута администрацията раздута е. Ама кой ще им плаща обещетенията за безработица после а, кретенче такова. Мисли преди да приказваш че дяволите те взели.

33

www

преди 13 години

А КОГА ЩЕ ИМА 4000 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА

32

Серго

преди 13 години

А ве къде е СТРАНДЖАТА, нещо се губи вече, да не е сменил ВЯРАТА?

31

Анонимен

преди 13 години

Е, да...съкращават се незаети щатни длъжности. И пред пенсия хора. Вероятно ще има и други, но те няма къде да отидат. За две години Дянков ликвидира бизнеса и сега той не създава работни места. Проблемите, Дянков се задълбочават. Бавно ли стопляш, нарочно ли го правиш, не мога да разбера. Всичко наопаки и всичко с лош резултат. Класик :)

30

Анонимен

преди 13 години

Предлагам да се съкрати целия МС, заедно с всички там. И без друго т.нар. 'премиер' каза, че е потомствен картофокопач, нека не му пречим на родствените заложби. Да си копа на нивата, да не се мъчи на премиерски пост. Той и сам си каза, че толкова си може.