86

Kitty

преди 13 години

Хайде да ви видим, колко сте смели прости американци такива! Кадафи не е Саддам, няма да допусне да вземете петрола! По - скоро ще го взриви, отколкото вие да живеете да сметка на нещастието на либийския народ!Целият свят достатъчно страда от вас! Време е за отмъщение! Дано ви застигне радиацията от Фукушима, проклети да сте!!!

85

български гражданин

преди 13 години

Турчин съм, но ще се намеся:1. Българският войник в по-новата история война не е губил.2. Българско знаме никога не е било пленявано.3. За вас българите българският войник може да не е добър военен и българската армия може да не е фактор, но.. в чужбина се гледа по друг начин.4. Подобни размишления за това какво щяло да стане са глупави.

84

ico

преди 13 години

naistina resursite namalqvat horata se oveli4avat no tova li e na4ina da se izbivat kato goveda v momnta ima tehnologii dostatu44ni za edin nov svqt no lo6oto e 4e bankerite ne im se gubi nito stotinka

83

Анонимен

преди 13 години

91 -По-леко! Да не се оттървем ние от *** като теб!

82

До 82

преди 13 години

Турция отделя изключително много пари за военни цели. Казваш, че сме имали 300 самолета, а Турция от кога има над 600 още по- модерни. Докато ние летяхме и все още летим с МиГ, те отдавна имат Ф16, за които и ние имаме мерак, ама нямаме кинти. Да не говорим, че те имат много силен морски флот, а ние за такова чудо изобщо не знаем. Няма какво да се лъжем, пред военната мощ на Турция сме като лилипути и това не е от днес. P.S Нито съм турчин, нито протурски ориентиран, но това показват фактите.

81

До Генрал

преди 13 години

Ако искаш да се сливаш с Турция или който и да е др ,моля те да не говориш от името на всички!

80

По- скоро

преди 13 години

Хайде,по скорошни удари по черните африкански наемници на "бясното куче" както го нарече най-успешния USA президент,когато го бомбардира.....и големия смелчак Кадафи.....избяга в пустинята на палатка и като ходеха българските журналисти начело с Гарелов да му вземат интервю,то се състоя на фаровете на 1 микробус,защото при онзи нямаше електричество да не го открият Американците и бомбардират там......големия ербап пред Обама....я да е Рейгън да го видим ще плаши ли ?. Вие сте малки и не помните

79

Анонимен

преди 13 години

Бързай Сарко! Ако изкарат документите си труп:))

78

boogy

преди 13 години

Аман от продажни русофили. Ако една кауза е справедлива, ама техните господари не участват( то, в спреведливи каузи руснаците никога не участват), тия мекерета вият като за последно. Целия свят им е крив. Някой ден и от вашата пасмина ще се отървем, А СЕГА ВИЙТЕ ...

77

dimitrov

преди 13 години

много лошо дано кадафи няма ядрено или биологично оръжие

76

някой

преди 13 години

До: номер 80Абе знаеш ли колко бъркаш само???Вероятността ти самият да си тракиец е поне 50% ако не и повече. Ние тука на тия географски ширини сме омешани толкова много, и толкова много тракийци има, освен славяни, тюрки и не знам още какви, че всяко подобно твърдение звучи смешно.Спомням си преди години как гледах от един столичен автобус Икарус по линията 79 слизаха две тумби ***. Едните нападнаха другите!!! И една жена *** се развика: Помоощ! *** мръсни, ограбиха ме хорааа!

75

птичка

преди 13 години

Интересно ама аз не се сещам за нито един.А относно ресурсите на земята-ами просто е крайно време да започнем да ги използваме по-рационално!

74

Анонимен

преди 13 години

ex na tiq amerikanci ne im li omruzna da terorizirat sveta em purvo libia posle qponiq

73

Калин

преди 13 години

които се *** с франсета ..му налагат забрана за шенген .. получава малко френски .. командоси за чаша шардоне .. сомалийските *** .. знаят, какво се случва пипнеш ли френски кораб :)

72

Генерал

преди 13 години

Ресурсите на Земята намаляват почти са изчерпани от развите държави- населението расте- Ние ще се слеем с Турция по комшийскиЗемята ресурси като нефт,вода,храни са изчерани време е за намаляване на населението а и една война донася нови военни и технически открития и достижения както Втората световна се създаде атомната бомбаТака че една война има много плюсове

71

bogoizbrania

преди 13 години

Ето какво намерих на английски сайт!Obama and Cameron are looking for another Kosovo or Kuwait, not another Iraq.

70

До 69

преди 13 години

Не си прав, историята казва друго, на практика в балкансите войнии БГ сама изнася войната докато др ни уж съюзници са окупирали Македония. Освен това в съвременната война има и др фактори не забравяй,че имахме тактически ракети, с които покривахме цялата европейска територия + Цариград. Тва повярвай ми ги държеше доста трезви а и освен това имахме 300 летящи при това и модерни за времето си самолети.За една модерна война това си е доста възпиращ фактор и без да сме 70милиона.

69

Калин

преди 13 години

*** .. смелчаги ае партизанчета .. нали с ордени го дарихте .. вървете го обслужите тоя "беден" либийски ***.. като за последно :)

68

Калин

преди 13 години

позитанците - туристи в либия .. емил коцев ..*** урежда транспорта, някои все пак трябва опъне за последен път .. палатката на кадафито :)

67

Jupiter

преди 13 години

"Авиоудари може да бъдат нанесени тази нощ или в петък"А дано още тази нощ!!!