99

dancho82

преди 13 години

vsi4kite znaqt za kakvo stava vapros,no vse pak se sabirat!!Tolkova mnogo beznzinostancii s razli4ni imena,no s ednakvi ceni-kakvo govori tova,a?!!!

98

Анонимен

преди 13 години

Я! На снимката са трите лица, официални преставители на мафията във властта! Ами де са другите:)

97

Сион

преди 13 години

Златев е нагъл..Навсякъде в региона цената е средиземноморски плац плюс 15-30 долара , само Лукоил слагат плац плюс 200 долара..Отделно мачкат всички дистрибутори..Те пъ от своя страна са в ОЧЕВАДНО картелно споразумение..Без значение в кой регион , цените са едни и същи на всички големи бензиностанции..Какво да се говори повече..И Боко нали *** от охрана на Златевия направи вноса почти невъзможен за да може правешкия селянин да си развява байрака.

96

до 94

преди 13 години

Газта е отпадъчен продукт при петролната дестилация, тъпчо. За разлика от бензина Лукойл няма възможност да "складира" големи количества пропан-бутан. Другите не свалят цените защото Лукойл държи 95% от пазара и ако рече може да ги "убие" с цени когато си поиска.Ипреди години беше го направил. Само бойкот може да му повлияе.

95

Анонимен

преди 13 години

Има ли свестен министър от Герб че по далу един написал че само трайчо го подкрепял ! ти полудя ли ?!?

94

sandi6333

преди 13 години

Какво се правите на луди цената на световните борси падна преди пет дена-АЛО ГЕРБАДЖИИТЕ

93

Анонимен

преди 13 години

Пак да попитам.Протеста граждански ли е или на гей-дружината от Позитано?

92

Анонимен

преди 13 години

Простите герберчета пак станаха малцинство във форума.Склонни са да опорочат всеки граждански протест с натрапване на любимата им партийка

91

Истината

преди 13 години

Скриха се нещо Гербавите привърженици,но утре пак ще се появят няколкото скъпоплатени писачи тук......А ето каква информация излезе днес във Фейсбук от хора платени от ГРОБ и на които тези дни са спрели парите и наели други,те разочаровани решили да споделят истината......Просто е ужасно,докъде стига тази крадлива хунта.........С наближаването на изборите ГЕРБ си наемат професионални оплювачи, които правят на пух и прах конкуренцията. Най-актуалната оферта в момента е 100 лева за 100 коментара.Повето форумци се възползват от анонимността в интернет и плюят по политици, бизнесмени, търговци или пък конкуренти в нишата, в която работят те самите. Но докато едни от тях го правят от удоволствие да заливат с помия определен човек или компания, то наетите от ГЕРБ, които извличат материална полза от писането по форуми, блогове и социални мрежи.Какво прави професионалният оплювач платен от ГЕРБ ?Най-важното изискване при наемането на професионален оплювач е той да има остър език. Позволено му е да псува, да напада други форумци, да налива акъл или да разказва истории с неверни факти. Така например може да се окаже, че единият кандидат-президент е насилник, другият е крадец, третият е алкохолик и т.н. и т.н.

90

NoF Spasitel

преди 13 години

Samo ma izberete i 4len 1-vi shte e - benzina 20 st/lityra !!!!!sha vi opraq , ako ne vas pone jenite :)

89

Хектор

преди 13 години

Вярно е че ромпетрол внасят горивата,аз само от там зареждам от 10 дни вече,а и качеството е малко по-добро.

88

Анонимен

преди 13 години

Левите *** налазиха форума.Склонни са да опорочат всеки граждански протест с натрапване на любимата им партийка .

87

Анонимен

преди 13 години

Браво на Трайчо, само той ни подкрепя!!!

86

73

преди 13 години

не, държавата ни е момента е такова място, точно *** си имаме за премиер и изпъква чудесно на общия фон

85

Nobody

преди 13 години

82, споко, другарят Златев не чака газовата бомба, дето караш ти, да му оправи сметките. И като сте толкова отворени, я да ми кажеш: Добре, Лукойл са кожодери и мародери. Добре, Еко и Ромпетрол си внасят горивата отвън. И там с колко са по-евтини от Лукойл?

84

олеле

преди 13 години

Нещастният Златев - бил на загуба. А никой не пита как този правешки селянин стана един от най.богатати в българия, да не би в двора му в Правец да е бликнал първият барел нефт? Държавата да си прибере монопола върху горивата - само тогава ще има РЕД!

83

един

преди 13 години

Исках да кажа "тези на снимката"! Извинявам се, ако съм засегнал някой от тях - просто първият е НОМЕР ЕДНО!!!

82

Българин

преди 13 години

ДО 72Ти не леж на тая. Те /ЛУКОЙЛ/ с бензиностанциите си дерат яко кожи и държат ценовите нива високи, за да правят големи маржове!!!!

81

Анонимен

преди 13 години

Само ЕКО и РОМПЕТРОЛ внасят гориво от вън, другите всичките са от Лукоил. Аз знам вече къде да не зареждам!!!

80

Анонимен

преди 13 години

76 - Па ти досега не си ли разбрал, че невъзможното не може да се направи! То затова е невъзможно! Аман от *** гербери с претенции за Нобелови лауреати!