64

до 76

преди 13 години

ако е верен вариант 1 - нещата са прости, станишев влиза в затвора за набеждаване, има текстове в наказателния кодекс...ама ако е верен вариант 2 какво правим?продължава да ми лиспва реакция на тиквите със факти, а не със дежурното заливане на помия по комунистите, нищо че тиквите са били членове на бкп (за разлика от станишев)

63

Мента

преди 13 години

Герберите едни магистрали имат да се хвалят с тях и те излязаха МЕНТЕ Мъка, мъкааа ,мъкааааа

62

Червена наглост

преди 13 години

Димчо Михайлевски не беше ли оня с водното огледало на Кържали коетооще няма акт 16. Каква червена наглост тези господа нямат ли поне малко срам.То не бяха заменки то не бяха далавери то не бяха кражби то не беше тройнокоалиционна корупция а сега с цялата си наглост се опитват акъл да дават на правителството.

61

Глас Народен

преди 13 години

Поправете ме ако греша, но планът за удължаването на "Тракия" не беше ли изготвен по времето на тройната коалиция?

60

До 84

преди 13 години

Построиха ама без шумутевеца.Показва го факта ,че ти даже и не знаеш.За това те информирам.Чирпан-Ст.Загора,Карнобат -Бургас,Харманли -Свиленград(тук Бойко удари маркировката и я откри втори път) и половината от Люлин.Километрите си ги намери сам

59

Анонимен

преди 13 години

Имам само едно въпросче към герберастката аудитория.КАКВИ БЯХА ГЕРБАДЖИИТЕ ПРЕДИ ДА СТАНАТ ГЕРБАДЖИИ ?Благодаря.

58

Анонимен

преди 13 години

Не можаха една магистрала да направят, сега поне да не пречат миризливите комунисти.

57

абе

преди 13 години

то от всичките магистрали не знам какъв прооцент ще остане годен, те докато ги почнат и дават дефекти, да не говорим като се започне движение по тях... ето и за "Люлин" си казаха вчера, че няма да я свършат навреме, както бяха се били по гърдите, пък и това, дето ще се свърши е под всякаква критикаот самото начало си беше ясно че е изхвърляне, колкото да се приберат комисионните от фирмите, "спечелили" конкурсите

56

Анонимен

преди 13 години

Че то при герберите освен комунисти и милиционери други има ли?

55

Анонимен

преди 13 години

а боко тиквата да не би да не е .... или цецо милиционера..... дето му се смеят от лондон до владивосток.....

54

Анонимен

преди 13 години

Дянков ще си тръгне милионер от България, пък вие тук си пишете по форумите.

53

Анонимен

преди 13 години

Че то Борисов е бил член на БКП преди Гоцката, и при това се е записал за милиционер в школата на ДС в Симеоново, по времето на Тодор Живков. Бил е отличен комунист! Издигнал се е да майор и началник катедра, и е преподавал на бъдещите служители на ДС как да се вербуват агенти акто Гоце. ДАЖЕ СЛЕД ПРОМЕНИТЕ ОТ 1989 НЕ Е ИСКАЛ ДА НАПУСКА БКП!!

52

BG

преди 13 години

ABE TOQ STANI[EV I MAGISTRALI RAZBIRAL BREIIIIIIIIII

51

До знаещия

преди 13 години

Аз пък мислех ,че парите на БСП и ДПС ги носят в торби и чували-така каза свидетеля срещу Масларова,ти обаче ме просвети-комисионни преведени по банков път.Това е много оригинално.Я се скрий или си направи справка какви са били цените на материали преди кризата и какви са сега.То и един квадрат в София струваше по 2-3 000 евро пък сега е около 1000 ама лева

50

Анонимен

преди 13 години

Опознай родината за да емигрираш.

49

Анонимен

преди 13 години

По-голям комунист от Бойко едва ли има - да не би аз да съм разтривал ушите на Тодор Живков и да съм завършил Развъдника за милиционери в Сименово. Там антикомунисти не приемаха - по никакъв начин. Само добре проучени до 9-то коляно и верни на Партията-Майка кадри. Обаче мнозинството то българския народ, опростачен от чалгата и манипулативните медии се хвана на въдицата, че Бойко е нещо друго, различно от комунистите. Именно това целяха и Генералите от ДС. Относно Дянков пък, той е едно Световно Недразумение. Това беше и причината да бъде включен в Планът на САЩ и ДС за досъсипване на България и държане под контрол на овчото стадо

48

Анонимен

преди 13 години

България е обречена на милиционерщина. 20 години след така наречените "демократични" промени отново ни управляват комунистите-милиционери, или по-точно техния обслужващ персонал.

47

Анонимен

преди 13 години

За това, че Бойко е мутра има факти все пак. Иначе за неспирното говорене сме чували вече. Слушаме го 20 месеца. Но знай, че никой не може да промени миналото си и то ще го преследва винаги. Още повече когато е кално, като това на любимия ти Премиер. Аз не искам мутра да ми е Премиер. Всеки нормален човек знае кой създаде мутрите и групировките. Ако не си разбрал, толкова по-зле за теб. Създадоха ги същите тези, срещу които днес, вече облечен в държава власт, мутрата Бойко Борисов уж се бори но за жалост най-вече по страниците и екраните на услужливите медии. Да живеят милиционерските клипчета. Аз преди 20 години скачах по площадите с още стотици хиляди хора не за това, да ме управлява и представлява човекът, завършил Развъдника за милиционери в Симеоново, човекът охранявал националните предатели Тодор Живков и Сиемон Сакскобурготски, човекът, творение на Генералите от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Като толкова те радва това, радвай си се, но не обиждай трезвомислещите българи и тези с достойнство, което на вас ченгетета, явно ви е непознато.

46

Анонимен

преди 13 години

Ей, ама тоя Бойко как само определя цени всякакви - казва и никой не трябва да противоречи. Нито за тока, нито за банките, нито за разните му ВЕЦ-ове там, ТЕЦ-ове и АЕЦ-ове. Нито пък за магистралите. Той разбира от всичко. Не знаех че в Училището за недоразвити в Банкя и в Развъдника за милиционери в Симеоново са се изучавали толкова много дисциплини.

45

Таласъмчо

преди 13 години

И ГЕРБ са същите *** и те крадат като за световно, и те лъжат, и те мамят, и те с народа се подиграват. С този народ, който ги качи на власт, с този народ който ще ги свали от там.