123

Анонимен

преди 13 години

до Гатанка по-точното е ниско,дебело и безмозъчно.Що е то...?

122

SADO MAZO от село

преди 13 години

ФИДОСКЕ, ИСКАМ ТЕ ЛЯТОТО СЛЕД ДЪЛЪГ РАБОТЕН ДЕН ДА ТЕ ИЗЛИЖА ЦЯЛАТА, КОГАТО СИ НАТЕЖАЛА ОТ МИРИЗМИ И ПОТ ;)) ИСКАМ ДА ПРАВИМ СЕКС И ТИ ДА СИ ОТГОРЕ, ИСКАМ ДА МЕ НАСТЪПВАШ БЕЗ ДА ИСКАШ С ТОКЧЕТАТА СИ (ОТ ВИНКЕЛ), ИСКАМ ДА ТЕ ВОДЯ У НАС НА СЕЛО, НО ЩЕ ТРЯБВА ДА РАЗКЪРТЯ ВРАТАТА ЗА ДА МОЖЕШ ДА МИНЕШ НАСТРАНИ... YOU ARE HOT!!

121

Анонимен

преди 13 години

Фидосова е 3D

120

До 130

преди 13 години

Това е БСП /и дърто/!

119

do fen

преди 13 години

a maq ni6to ne moje da q zadovoli,dori i dembele.

118

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до Иван ВазовУважаеми господине, помня, че и вие дойдохте за малко в моята кръчма в Браила... - предсавихте се под чуждо име /Бръчков/, но не издържахте и изчезнахте. Знам, че много добре описахте Априлското въстание, но вас ви нямаше - скрихте се в Одеса. А по време на освободителната война вие се скрихте в полите на Найден Геров, като негова секретарка и отново нямате никакво участие... - така, че по-добре да замълчите...

117

Анонимен

преди 13 години

Оставям на българските граждани да преценят коя от нас двете за кое предаване не подходяща, върна си веднага Мая Манолова.много тактично изказване и в същото време МНОО ЯК УДАР ПОД КРЪСТА

116

гатанка

преди 13 години

Гатанка: ниско, дебело и бегръбначко. Що е то?

115

до румънския тир

преди 13 години

ами те преди няколко месеца танов и вдянков заловиха цял кораб с китайски цигари, но след няколко часа цвъ цвъ каза че документите са наред

114

Кантарджиев

преди 13 години

Ако вместо Фидосова бяха влезли пет нормално тежащи депутата, с общо тегло - равностойно на нейното живо тегло, ГЕРБ би имал абсолютно мнозинство в парламента.

113

Анонимен

преди 13 години

Столетницата вече е издала багажа и само чака изборите наесен и ще се гътне завинаги. Ще остане само лошия спомен от убийствата на десетки хиляди без съд и присъда от т.н. "Народен съд", грабежи за милиарди, строежи на дворци и палати, тлъсти банкови сметки в чужбина и др. такива вследствие на ограбването на собствения си народ, така както и турчин не го е грабил.

112

психопортретист

преди 13 години

Фидосова е много по-дебела от допустимото, като здравна база, за успешно емоционално социализиране и по тази причина страда от свръхсаможал, но и компенсаторно мрази всички хора с нормално телосложение, особено жените. Омразата и професионалната си нищета компенсира с импулсивна бруталност и злост - персонално или групово таргетирана.Да наречеш народен представител, делегат на суверена в парламента, най-смешно ЖИВОТНО...Тая ДЖАБА трябва да бъде съдена за публично уронване престижа на депутат.

111

Анонимен

преди 13 години

Народна поговорка"На нов началник и малко прасенце не се радвай защото не се знае каква *** , ще стане" Същото важи и за нова партия и нови депутати.Абе вие герберите не се ли срамувате, че избрахте такива ***? Задавам си и аз риторичен въпрос как ще се срамувате, като сте по-*** и от тях.

110

Nasko

преди 13 години

Попитали радио Ереван, как може да отслабне дебела жена;Отговора на Радиото;- Да върти обръч!Ами, ако обръча не може да се сложи...:)))?Тогава се чул гласът на Радио Анкара ;- Не разваляйте хубавата "Жена":)))Борисов и Младенов, да я направят там Посланник, поне с комшийте ще сме добре:))))

109

Лелеее

преди 13 години

Тая трактористка Фидосова дали знае ,че не се намира на полето ,за да бълва простотия след простотия.Точно тя няма право да говори за животни,защото като я гледам се чудя дали е засегната ог еволюцията.Или се е спряла на стадий австралопитек.Няма толкова просто изказване.Всъщност има - ама хората са казали че рибата се вмирисва откъм главата.И тия хора решават съдбините на България ?!?!?

108

Чичо от село

преди 13 години

Часът е 11.40. За интелектуалния титан Цветан Цветанов все още няма днешни новини!

107

topcho

преди 13 години

svini !!!

106

Анонимен

преди 13 години

Не се ядосвайте напразно, наесен след изборите ще остане само една влакова композиция от привърженици на БСП и това ще улесни гербаджийте, които ще им издадат еднопосочни билети директно за Северна Корея. Още отсега можем да им пожелаем приятно пътуване.

105

Анонимен

преди 13 години

В ТЪРСАЧКАТА ИЗПИСВАМ :НОВИНАРСКИ САЙТОВЕ - И ТАМ ЧЕТА ВСИЧКИ АКТУАЛНИ НОВИНИ

104

Иван Вазов

преди 13 години

Какво ли щеше да стане, ако Фидосова беше хъш и трябваше да се храни в кръчмата на Странджата в Браила? Дали да не помолим СТРАНДЖАТА да развие тази хипотеза...