14

Анонимен

преди 13 години

Е кой да го подведе бе ????Кой ???? Ми докато тоя *** народ не рабере че той е този който трябва да подвежда под отговорност такива крадци назначени да управляват все така ще си бъде бе. Няма, съд няма прокуратоура. Народ трябва НАРОД !!! Народ и да ги избеси по клните на Витошка пък нека крадът после...Както се прави и се е правило нявсякъде !!!!!!!!!!!

13

Menn

преди 13 години

Еми да го подведат под отговорност за щети на държавата в особено големи размери! милен велчев и цара дойдоха, видяха и си взеха.

12

Посетител

преди 13 години

Да бе малумници до кога ще си мълчим и плюем само по форумите. Даже медиите ни се смеят, че нищо не ни обединява. Всеки е силен на компютъра само. И всеки чака да види другия ще иде ли : да протестира или нещо и се чакат те да не са 1ви.

11

Анонимен

преди 13 години

Бащата на този безродник е бивш посланник в Африканска държава. Когато превратаджиите предатели свалиха Т.Живков и настана хаос, баща му го хванаха че е откеаднал 300 000$ и го аресутваха когато слезна от самолета...Явно веднага е бил забелязан, и привлечен на страната на крадците и продажниците...Защото те съсипаха една държава и един народ!

10

Роялист

преди 13 години

Не забравяйте, че Симеон и Доган са приятели, ей! Да живее Кобурго - Испано - Турско- Българската дружба!

9

Анонимен

преди 13 години

Е загубили сме един милард от външния дълг,от заменките загубихме още толкова,ама тия НДСВ,БСП и ДПС имат очи да се показват,критикуват и даже да оглавяват народни бунтове.Ама на *** народ и 100 тояги са му малко.

8

мл.сержант

преди 13 години

Мерник 300 мери основанието!

7

Анонимен

преди 13 години

А кой ще сезира прокуратурата?

6

Брех

преди 13 години

Сега този със вид на гимназист , пушещ във училищната тоалетна да го дадат на прокуратурата .

5

Бебчо

преди 13 години

А от къде парички за хотелите които построи уж брат му?Цялата симова пасмина е такава начело с него - Мадридския крадец.

4

Посетител

преди 13 години

Ми вижте му хотела между равда и несебър. Несебър бей. Уникален комплекс за много много пари. Още преди да почнат да строят хората говореха на Милен Велчев хотела. Ама май се водил на брат му. Този е за затвора ама не за 2-3годинки

3

Анонимен

преди 13 години

ААаааа, че България е богата държава, ве... 1 милиард - нищо работа! За двайсет години червените откраднаха над 9 000 000 000 лева! Е, сега реват като изнасилени в днес.бг, ама с толкова малко пари - как да живеят???

2

Червената помия

преди 13 години

Какво кара син на червен лидер от близкото минало,учил с държавни пари на запад по времето на комунизма, работещ в известна западна компания и то-на добра позиция, да зареже всичко и да дойде за министър на една бананова република, почти колония?Алтруизъм?Едва ли!Какви ли са комисионните от тази сделка само...

1

Сержант

преди 13 години

Отдавна се носи слуха че велчев се е омазнил с около 2 милиарда лева от сделката явно не е само слух до кога ше ги търпим такива хора