41

Анонимен

преди 13 години

Тоя Танов думичката си спомня , а имена и ЕГН-та не.Един път казва едно , после се отказва или друго.Има ли честни и достойни хора в тази държава?

40

Анонимен

преди 13 години

има некои та се праи на глуп , обаче си личи че даже е чужд шпион

39

Анонимен

преди 13 години

Абе ББ не е като Първанов, като е обещал да не закача бирата, няма да закача.А ЕГН-то като започва с 87 или 88 нормално да си помисли, че е телефонен номер. Все пак щом ББ му нареди...

38

Любопитен

преди 13 години

Интересно, защо премиерът търси работа само на митничари? Дали се е обаждал да назначат някого за боклукчия или овчар например?

37

The III

преди 13 години

Аз на 3 рикии говоря без да звъня въобще.

36

JASSEN

преди 13 години

Конспирация ! Бойко Борисов да не е луд, да говори някакви глупости по телефона с когото и да било, при условие, че 1-во може да отиде лично и 2-ро знае за СРС-тата ?! Всички са против ГЕРБ, но за съжаление, те най-много ни дадоха !

35

ъх

преди 13 години

Пак ли комунистите са виновни не разбрах? Пак ли те тикаха думите в устата на Бойко да се застъпва за едни служител наречен в записа - "той е от тия сделкаджиите, мисля". И какво, прекъснали му далаверата и Боко иска да го върнат за да продължава със сделчиците.

34

Анонимен

преди 13 години

Стига сте плюли г-н Танов. Той през годините е доказал своята лоялност към държавата и винаги е пречил на разни туй и онуй. Ако на Вас ви се обади БИГ боса при който работите и ви каже направете това или онова какво ще направите.

33

силистренец

преди 13 години

Абе тези *** *** докога ще правят хората на глупави.На всички хора им е ясно как стават назначенията и уволненията.Депутатите на Герб по цял ден обикалят учрежденията в София със списъци на хора които трябва да бъдат назначени или уволнени.О т много обикаляния на "великият" силистренски депутат не му остава време поне веднъж от хорска срама да се покаже на трибуната на НС. И само той ли?.Спомените от тези хора ще бъдат само негативни.

32

Говедарин

преди 13 години

Танов: Аз ще звъня ли на ЕГН?*************************Ше звъниш Ваньо, ше звъниш и на водомер щомДачкоФФ и Янету така казват...:D :D :D

31

ВИП

преди 13 години

"На Вучев е било предложено да бъде трудоустроен на пост, където няма тежки условия на труд, но той отказал и затова е останал на работа като митничар на летището, обясни Танов." И в Русе се разболяваха преди време ако трябваше да ги преместят от Дунав.мост или Ро-ро терминала в друго бюро или недай Боже в Дирекцията..Инфаркти получаваха..Този филм сме го гледали.

30

Анонимен

преди 13 години

Не вярвам разговорите да са сглобени, но от отговора на Танов - /според него става дума за десетина разговора, от които е направен един. Като доказателство той посочи, че си спомня специфична дума, която липсва в оповестените в публичното пространство стенограми./ си правя извода, че им се ПОДСЛУШВАТ всички разговори/щом той казва "10-тина" колко ли са/ :)

29

иван

преди 13 години

А бе ***-Пол Скоул отдавна страда от исх. болест, но като си взема необх. медикаменти още рита топка

28

Явор Нотев

преди 13 години

Нека първо Прократурата установи на какъв език са били написани цифрите на ЕГН-то!

27

онзи

преди 13 години

От този Танов може да се очаква всичко. Той стана за смях! В началото се държа мъжки, но след като ББ го скастри , започна да се отрича първоначалните думи.

26

Анонимен

преди 13 години

Танов след като разбра, че има разлика между ЕГН и телефонен номер, започна да задава риторични въпроси:))))))))))))))

25

Анонимен

преди 13 години

хахахха разби ме :)

24

ангел

преди 13 години

Аменхотеп, Масларовата гад се вижда ясно на снимка от посещението в Япония, ама знам ли - ГЕРБ ако питаш, ше кажат, че и снимката е фалшива....

23

Mr. Еди кой си

преди 13 години

100 % инвалид и играе футбол. Браво на него !!! Но какво се чудя то цялата ни държава е инвалидизирана !

22

555

преди 13 години

"Вие смятате ли, че аз ще звъня на ЕГН?", попита риторично Танов.--АХА СМЯТАМЕ ТАНОВ СМЯТАМЕ:))))