12

курти

преди 13 години

mi kato werwate na murdzhowci taka e

11

Бетовен

преди 13 години

мюсюлманите да отиват в Мюсюлмания. Тук е България и сме православни християни, който не му отърва да си отива в Мюсюлмания.

10

Д/р Сюнедчиев

преди 13 години

Мустафа Алиш Хаджи трябва да бъде заврян в следственият арест и съден по много бързата процедура за незачитането на законите в България и обругаването на българският съд . Същият води и до разкол в не традиционна религия за страната ни и създава враждебни настроения и предпоставки за безредици сред мюсолманското население . А това чи тоя Хаджи мяза на вмирисан пор и се среща с представители на сивите вълци го знаят и бебетата . Местото му е в затвора с доживотна присъда както и на Доган

9

Християнин

преди 13 години

За озлобелите и *** псевдо-религиозни наглеци искам да кажа,че религията не бива да е повод за разделение!Мюсюлманите са най близо до нас в представите си за Бога и заедно с тях и юдеите сме от Аврамовото коляно и всеки който не разбира това плюе върху себе си!Тъжно е,че оскотели от низки инстинкти човечета използват нета-а да се изказват по толкова чувствителни въпроси каквито са религиозните!Но Бог си знае работата!Имайте почитание към Бога нечистивци и повече любов към различния от нас!

8

Анонимен

преди 13 години

само недьо генджев ще ги оправи трябва да им сложим наш човек да ги ръководи

7

bg

преди 13 години

Treti lica?-K-For.

6

Думус

преди 13 години

Изберете си оня дето разпределяше финансовите блага в страната...... ако го откриете де, щото никой не му е виждал очите .......

5

българин

преди 13 години

Да ходят в турция като не им харесва тук

4

GXx

преди 13 години

Horata nqma kakvo da qdat, tezi s muftiite ni zanimavat. Da hodqt da se guzqt v Turcia, imat si muftia tam da gi naglite!

3

Анонимен

преди 13 години

Те са граждани на България. Имат права като човешки същества. Но ще ги уважавам като сънародници, когато и ако забравят за пантюркизма. Без изключение смятат за гордост, че са изнасилвалибабите ни. Без никакво изключение.

2

Анонимен

преди 13 години

тея кой ги бръсне за слива ?

1

Анонимен

преди 13 години

Ееее, празници започват, за какво ми разваляте настроението пак с проблемите на наглите ***!!!