45

Анонимен

преди 13 години

Анкетата е манипулирана.Тия са долни ***.Бойко Борисов има поне 90%.Няма как да са по малко.

44

vini

преди 13 години

Само ГЕРБ

43

Анонимен

преди 13 години

не разбирам за каква "полицейщина" и за какви глупости говорите. Нормално е да има полицейски акции. Навсякаде по света има, има в сащ има в франция има в англия. И в развитите държави контролът е на много по-високо ниво от това... на всяко кръстовище има камери, на всеки км 2 има радар. Защо изобщо сте против полицията и контрола, полицията служи на обществото, като следи да се спазват законите.

42

Анонимен

преди 13 години

Анкетата е манипулирана.Тия са долни ***.Бойко Борисов има поне 115%.Няма как да са по малко.

41

Анонимен

преди 13 години

До 33 правси на изборите щесе види БСП ще предложи Румен Петков или Яне Янев

40

Elena

преди 13 години

Къде ги правят тези анкети и проучвания..много ми е интересно..Каква подкрепа, кви пет лева..По - некадърен от Бат Бойко има ли?..За по- самовлюбен - спор няма - тва е най-великия, най-добрия, абе ...най-най от всички досега. Няма ли да си ходи вече, че съвсем съсипа държавата

39

Анонимен

преди 13 години

бойко бойко бойко бойко бойко

38

Анонимен

преди 13 години

НЦИОМ за една нощ направи допитване за да тушира ИСТИНСКАТА АНКЕТА на Алфа Рисърч. Не така бойколизци, народът знае за кого няма да гласува!ГЕРБ отива на бунището в Цалапица!!!

37

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са супер, обаче смятам, че ако Бойко направи Цветанов президент ще е огромна грешка за всички нас. Та той е страхотен министър на МВР. По-добър от него никога не е имало. А какво ще стане? Ще го направи президент, което си е някаква фиктивна длъжност и няма да има никаква полза от него. А кой ще бъде сложен начело на МВР? Който и да е, сигурен съм, че няма да е толкова добър колкото Цветанов. Дано не го направи това, което е намислил.

36

Я виж

преди 13 години

Симо ти полицай ли си или друг държавен служител назначен от ГЕРБ

35

Анонимен

преди 13 години

ами народа вече поумня, вижда кой работи съвестно за държавата, затова гласува за ГЕРБ

34

Анонимен

преди 13 години

комунизма си отива спете спокойно деца

33

Партия ГРОБ

преди 13 години

Ще видят на изборите за президен, че ще спечели всеки друг но не и ГЕБР.

32

кн

преди 13 години

българите не мислят, когато гласуват. те вярват на месии, като евреите, ама затова толкова години живяха без родина. имало ли е досега правителство, което да не дава премии за пенсионерите - да си платят тока, водата и пр. и някоя хапка за нова година. важното е да не се губят парите за бандитите. айде пак гласувайте за тях. сега пък дипломатите им виновни за шенген. ами кой ги предложи и не спази закона от предишното нс?

31

Анонимен

преди 13 години

Цветанов ще е много готин президент, не като Гоце фон Трипер

30

до 23

преди 13 години

Ако си прав очаквайте скоро по аптеките ГЕРБовазелин - за партийните другарки и другари от ГЕРБ

29

Минка Петрова

преди 13 години

Поздравления г-н Борисов, много добре се справятеще гласуваме за Вас

28

GLEN

преди 13 години

НЦИОМ пише това,което му кажат МАГИСТРАЛАТА и АПАРТАМЕНТА!!Иначе няма ПАРИЧКИ!!!!Помним как печелеха изборите преди 25 години-с 99,99%.При условие,че никой не пускаше бюлетина!Колко си личат ,че са от същата ШКОЛА!

27

Колев

преди 13 години

че то остана ли някой да не подкрепя ГЕРБвсички обичат Бойко :)само ГЕРБ!

26

ало

преди 13 години

то се вижда Батка по гласуването във форума или вие всички които не ви харесват ги наричате как беше - гадни *** , турци и не знам как си.Е в такъв случай смятай гадните *** за 95 % в страната.Като сте толкова отворени предизвикайте парламентарна криза , нови избори и вземете мнозинство бе Батка. Що ви е страх , а