30

Shark

преди 13 години

Г-н министре, тези юнаци с щитовете ги пратете по *** гета из градовете на България. Всички са пълни с незаконни къщи. Стига лицемерие за спазване на закони, не ни правете на ***. Съборете гетата, както и луксозните незаконни вили, които НАП снимаха при разходките си с хеликоптерите. Тогава ще ви призная, а и врявам всички българи ще го наравят. Пристройките в Несебър не са най-големия проблем, не си измивайте ръцете.

29

Салахадин

преди 13 години

Плевнелиев,я питай Цецко как вървят апартаментите ,че да се ориентирам на пазара?

28

не разбрахте ли

преди 13 години

може само за *** и "законните" хотели

27

шоп

преди 13 години

Бах ти демагого.

26

Анонимен

преди 13 години

А хотелчетата и дворците пак сами ли да ги събарят...??????????????

25

Анонимен

преди 13 години

Ега ти опашатата лъжа,спирали парите за магистрали,защото къщетата били незаконни,вЕрно за *** ни взеха.А дали няма нещо общо с това,че несебърлии спряха мераците на Петя Славова да си строи делфинариум в Несебър и сега видната дама сочи какво ще стане,ако някой й противоречи

24

Анонимен

преди 13 години

По принцип съм съгласен.Но каквото е за гол Хасан трябва да е и за всички ***. :)Като бутат на тези да бутат и на онези.Ама не искаааат ...Поне барбекюто на Сополя да бяха съборили. Ще станат вече две години откак е установено документално, че е незаконно.

23

"Младенов"

преди 13 години

Да идват танковете

22

nemam nervi

преди 13 години

ЕС ще ни спре парите защото не се бутат незаконните палати и барбекюта

21

Анонимен

преди 13 години

" Има ли беззакония, спират парите", предупреди плевнелиев. " Не се заяждам просто се чудя имената не се ли пишат с главна буква?

20

антимутра

преди 13 години

Като са незаконни, да ги събарят. Ама да дават наред, защото имам чувството, че *** и мутренските незакони постройки няма да ги пипнат.

19

Алекс

преди 13 години

Логиката "понеже оня строи незаконно, значи и аз мога" е много, много ***, съжалявам.Ако има 1200 незаконни постройки и се бутне една, това ще означава, че има 1199 незаконни постройки, т.е. всяка една бутната е крачка напред. Освен т'ва не знам няколко сектора в икономиката да са обвързани с парите от туризъм по язовирите и *** гета, както е с Несебър. А и несебърлии не се ли сещат, че като превърнаха града си в коптор, ще убият туризма, който ги храни иначе наготово?...

18

Анонимен

преди 13 години

Има ли беззакония, спират парите от ЕС, педупреди министърът1.Aндрей Иванов2.ЦециА за тези беззакония какво мислите гърбави

17

хасъл аман

преди 13 години

Ти луд ли си? И да загубят и последните си избиратели? Никога!

16

Анонимен

преди 13 години

3000 лв . А колко ли е взел за да си затвори очите за тези незаконни обекти .

15

Анонимен

преди 13 години

80% от къщите по селата са незаконни по тези критерии,и тях ли ще бутнете,да ви....Защо не почнахте от хотелите,строени на плажната ивица,нали по конституция ,върховния закон в държавата,плажната ивица е ДЪРЖАВНА собственост и в/у нея не може да се строи,защо бутате домовете на обикновените хорица,строени с пот и мъка цял живот.***!Не наядохте се,само вие трябва да живеете,така ли?!!!!!!

14

Анонимен

преди 13 години

а барбекюто на най-наглия ***-***

13

Анонимен

преди 13 години

ti kakvo iska6 da si stroi6 ky6ta kydeto si poiska6 na moreto li tova da ne e mandra moje da e zagubil 100 000 glasopodavateli ot moreto no e spe4elil 500 000 tezi koito hodqt na po4ivka tam i iskat spokoistvie a ne sergiii i ciganiq na kakvoto prili4a 4ernomorieto v momenta ot nezakonno postroeni magazin4eta baraki pavilion4eta i tnt

12

до 12

преди 13 години

В Страсбург ще ти обърнат внимание ако си ***!!

11

Айде бе

преди 13 години

Хора, не се заблуждавайте. Тези думи ги говорят за имидж и нищо повече ... внимание на безчиствата срещу обикновения човек не обръщат! От 10 години водя дело за незаконно строителство, което навреди и на физическото ми здраве. Никой по никакъв начин не ми обръща внимание от страна на държавата. Принуден съм да я съдя в Страсбург моята родина, защото тук никой не ми обръща внимание и на никого не му пука, че навсякъде цари мутрокрация! Тези действия на министъра са чист популизъм за жалост.