110

Loverman

преди 13 години

до 127 : Но пак остават лекарствата, които те уверявам ВСИЧКИ се тестват на животни :) против съм изтезанието - лично даже вкъщи имам заек, но щтом така се учат хора за да се създават лекари съм съгласен. Философията е следната и тя не е в НЕ убиването ан животни а в пазаенето на баланса на екосистемите и имам в предвид - когато се убива да се развъжда и когато се сече да се залесява.

109

bzb

преди 13 години

Добре бе, като искате промяна и нешата да не са като в 12-ти век - направете нещо. Отажете, се от всички постижения и следващите ги блага на цивилизацията. Спрете да ядете купешко месо, не ползвайте ток и въобще никаква техника. А най-добре отидете в гората, опънете палатка... всъщност не опъвайте палатка, защото тя кой знае как е произведена. А когато си точите копието за лов (защото там бързо ще установите че само с кестени не става), не ползвайте нож, тъй като металургията... знаете си.

108

Анонимен

преди 13 години

Много хора не носят дрехи и обувки от кожа и купуват козметика, която не е тествана върху животни. И мога да те уверя, че има много начини да се правят опити без да се изтезават животни. И нищо чудно, че лекарите ни са толкова бездушни и тотални непукисти. Не може 5-6 години обучение да гледаш изтезания на животни и това да не повлияе на психиката ти. Днес не ти пука за "зайчета и котенца" утре няма да ти пука за хора. Поинтересувай се малко и ще видиш, че много серийни убийци са изтезавали дребни животни като малки. Това е един от първите признаци за психично разстройство. Естествено това са животни те нямат разум и т.н., но ние имаме и да приемаме насилието над животни не е нормално. Не говоря за разни ексцесии от типа на кучето Мима, не можем да обръщаме внимане на животните като индивиди, но като цяло да.

107

Вегетарианец

преди 13 години

до [114] "Вегетарианец" за теб обидна квалификация ли е? обозначава ли втора класа човек? значи ли за теб "вегетарианец" импотентен, слабак или ***? Ако отговориш с ДА значи ти си всички тези неща плюс умствено недоразвит комплексар и неспасяемо изостанал ***

106

Анонимен

преди 13 години

Та, хуманно ли е казвате да се разпарчосва човек и да му се вадят карантиите, мозъка и пр. А човекът някога е обичал, страдал е и се е радвал, носел е на ръце децата си и им е пял, влюбвал се е до полуда носен на крилата на любовта...А сега лежи на каменната маса и голобради, пъпчиви студентчета, и празноглави блондинки го кълцат на парчета....Да забраним все пак медицината, а?

105

Loverman

преди 13 години

"Неможеш да направиш омлет без да счупиш няколко яйца. " а колкото до зайците - все някви *** шсе загрижат за котенца зайчета или кученца, а пет пари не дават за това че цялата им козметика се тества на животни и сички лекарства. Слагат си коланчето от телешка кожа и като видят змя гледат да я убият. Но стане ли вапрос за КОТЕНЦЕ, ЗАЙЧЕ и тн в умалително и сички изпадат в изтерия - сиг е от възпитанието ни, но не трябва да си затваряте очите някъде и да ги отваряте тук.

104

Анонимен

преди 13 години

да помисли, ама с какво :)

103

навахо

преди 13 години

Имам 8/осем килограмов/ чук и с него искам да измеря нивото на болка на ръководството на ВУЗ-а!!!

102

Реалист

преди 13 години

Номерът е ясен: ако последват примера, описан в "Пътеводител на галактическия стопаджия" (цитат - 'животно, което иска да бъде изядено, вместо такова, което не би искало'), да отгледат генномодифицирани животни, които желаят да ги използват за опити. Надявам се, че повечето хора ще съумеят да схванат сарказма :) За тези, които не успеят, да прочетат глава 17 от "Ресторант на края на вселената" (2-а част на Пътеводителя, има и линк, но постването не е позволено тук), все ще им е от полза...

101

опа до 117

преди 13 години

аре пак българщина - помисли пък тогава пиши, да го...

100

Анонимен

преди 13 години

Представяте ли си лекар, който от съображения за хуманност е гледал 6 години само филми, не е чул предсмъртен писък, не е виждал кръв и гърчещо се от болка същество....хахахахааааааа

99

ГАДИНИ ПРОСТИИИИ!!

преди 13 години

*** КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ??? Не е ли *** да измъчваш животно, само за да покажеш хиляди пъти доказано нещо?И какво ще научат студентите от това? Как се бият ***, ли??

98

хахахахах

преди 13 години

нима???кое му е съвсем различното в оперативната намеса???толкова ли сте ограничени,*** му майката....да не би да ги измъчват за кеф????измъчват за да ви помогнат на вас утре,когато отидете и им зацвилите под прозорците!!!!Ти вегетарианец ли си?

97

Анонимен

преди 13 години

А новосинтезирани вещества, на симулатори ли мислиш ги тестват. Или биологичните, бактериологичните, химически и пр. оръжия

96

....

преди 13 години

сиончо,а кажи,дай идея просто...как могат да се правят опити за праг на болка по по-хуманен начин??

95

ГАДИНИ ПРОСТИ!!!

преди 13 години

Оперативната намеса е съвсем различно нещо!!!НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ИЗМЪЧВАТ ЖИВОТНИ ИМА ВИДЕОЗАПИСИ ЗА ТОВА!!!!НЕ СМЕ В 12 ВЕК!!!Или университетите ни са на нивото на 12-ти век??????

94

опа

преди 13 години

Точно така Адолф, и утре тези ще ме лекуват, аре стига - мерси, те знаят ли какво е в моргата

93

Анонимен

преди 13 години

Няма лекарство пуснато в търговската мрежа, което да не е изпитвано върху доброволци!!!!!!!!!!!!!

92

Анонимен

преди 13 години

Д-р Менегеле е имал същата цел - развитие на медицината и действително е успял донякъде. Чии действия са по-хуманни питам аз? Ами ако вие сте тия зайци?

91

хахахах

преди 13 години

"Това, което студентите могат да научат, може да се постигне и с филм"аппппппффффффффффф,мда,а хирурзите?и те ли могат да се научат чрез филми,без практика????