30

уфффф

преди 13 години

Даже вече не ми се четат такива новини.. то стана банално вече... кво да чета приказки за бандити от 21 век. Този защо го пуснаха под домашен арест? Това е национален престъпник, държавата и съда просто трябва да го смачкат за месец.

29

Иван

преди 13 години

Разбрахте ли новината ????. Ал.Петров обяви че влиза в политиката. Жална му майка на мръсната тиква. Догодина тиквата ще бъде обявен за главния октопод,местата се сменят. Ареста му ще бъде публичен под бурните овации и одобрение на обществото. Петров има ужасяващи факкти и компромати срещу него. Тиквата се опита да го елиминира,дори и физически,не успя и сега..чакайте епилога. За Гангстера в костюм както се изразиха западните медии за Тиквата идва края. АМИН

28

Тука е банан марка

преди 13 години

Този Дачков е платен драскач. Голям роман е сътворил. А този Трактор въобще не трябва да му дават право на глас. Както само ни занимавате с разни бандити? Бандитите - тихомълком, без много шум в затвора. Такива *** в белите страни ги съдят за месец и после цял живот гният по затворите без въобще обществото да разбира за това. Айде стига циркове!

27

ДАНСинг стар

преди 13 години

Сега започва да става ясно, защо цялата държавна машина и всички "журналисти" бяха впрегнати да "доказват", какъв престъпник е Петров... Както се казва, да кажем предварително, че сестра му е лека жена, пък нека после той да доказва, че няма сестра! Щото...вероятно си има, и тя наистина не е особено морална, ама пък освен че има сестра, той е понаучил това-онова, и трябва "знанията" му да не звучат особено сериозно за "електорато"... Иначе кой ще гласува за нас-гербавите, за да си останем по местенцата и да си продължим далаверката! Нали за това сме призвани! Да задминем Тройната коалиция по всички показатели! Най вече по кражбите!!!

26

MnEnIq

преди 13 години

За версията на А. Петров: (Ръчичка нагоре (+)За версията на Ц. Цветанов: (Ръчичка надолу (-)

25

Анонимен

преди 13 години

И защо ти, за който явно няма скрити политически ходове и разчиташ всички заплетени политически ситуации...та защо Трактора н еизкара тази информация докато беше в ареста???

24

Анонимен

преди 13 години

Е, то се очакваше, че Трактора ще отвърне с нещо такова! И хайде сега храна на всички конспиратори, ще открият и най-заплетените конспирации във властта. На това разчитат всички защитаващи този истински престъпник. А народа ***- защитава не държавата, а пррестъпника! Това вече...

23

Анонимен

преди 13 години

Има ли други дали по 1000 000 на Трактора,я да се преброим,защото и аз дадох 1 500 000,искам си парите!

22

другомислещ

преди 13 години

"Къде го чукаш,къде се пука".Почти сигурно беше ,че Ц.Ц има голяям пръст в далаверата,с такова настървение искаше да заличи Трактора.В даден момент А.П ще изкара доказателствата.

21

ззааа

преди 13 години

ТОя Алексей щом е под домашен арест 100 % чете форумите...........

20

Анонимен

преди 13 години

Аз пък дадох 2 000 000 евро на Алексей Петров,ама той каза,че не било вярно?!

19

Анонимен

преди 13 години

Защо,като е дал пари,не е уведомил органите на реда,прокуратура,съд?!Цветанов и аз дадох 1000 000,връщакте ми ги!

18

Анонимен

преди 13 години

Ryska mytro reve6 kato vdoviza za ... otkade go izmisli tova be mrasna *** van ot BG

17

Цветанов

преди 13 години

Алексей реви сега ,че след като създадем спец съда бял ден няма да видиш ***..........Извика си марионетката Янев в тях,пред цяла България......И като влезеш в политиката,се чудя кой ще гласува за бъдещ затворник ???

16

анонимен

преди 13 години

един престъпник хули други престъпници.докога бе .докога ще търпим крадците да ни подтискат

15

Анонимен

преди 13 години

Поредния луд!Петров,кой ще повярва на бандит като теб?!

14

Дп Гошо Тъпото

преди 13 години

"Той осигурил парите от частни фирми, а преди това се разбрали с Борисов всеки да излъчи по един отговорник за проекта Петров посочил Боян Чуков (по това време зам.-председател на ССИ), а Бойко Борисов своя зам. кмет по сигурността Цветан Цветанов."Никъде не пише, че парите са на Алексей...А това, че ЦЦ има личен мотив е ясно и на непросветените по темата - време е да си подаде оставката, ако не за друго, то затова, че потроши маса пари за показни акции без никакъв резултат.

13

Анонимен

преди 13 години

Алексей Петров не си е пил хапчетата,отдалеко си личи,че момчето има ментални проблеми!Откъде държавен служител с 900 лв ще има 1 000 000 евро.Това са кЬорфишеци.Той и глашатаите му от Варна Веселинка Томова ,Лудото Яне и другия смахнат Явор Д ачков-да се лекуват,а не да сбъркват обществото с мантри,на които никой не хваща вяра.

12

Анонимен

преди 13 години

Охооооо. каква стана. КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ЩЕ КРАДЕ. Това е истината.

11

sssss

преди 13 години

Алексей жалък си............стига рева като някой пу*ка бе.........Дръж се мъжки........Цветанов дръпнал 1 милион,ми извикай журналистите във Вас,покажи доказателства.......Подай жалба в НАП и МВР,кво си тръгнал да ревеш по медиите .....кавал такъв