195

Анонимен

преди 13 години

Като чета тук всички полицаи, май в някаква рамбовска вселена живеят.Черпаци, мозъци, кръв, черва и бира.Сгънати баници, побойници о т.н.Ало вършете си работата съвестно и ако има резултати аз като част от народа, лично ще изляза с вас да ви защитя заплатите.

194

Анонимен

преди 13 години

Не народ а ***, туй ще кажа и ще свърша. Никога няма да се оправим, никога. Вместо да подкрепите лекари и полицаи и въобще протестите срещо тази идиотщина дето се връща, вие плюете ли плюете. А и полицайте не протестират за пари а за други неща. Но тука сте толкова *** ***, че изобщоне сте за съжаление. Плюещите са от тези дето карат със 160 в населено място и като ги набарат го отнасят. Но те не са виновни, полицая им е виновен, че ги е спрял. После плюят по форумите, рецидивисти и ...

193

Нина

преди 13 години

И защото някой написа, че МВР в Русия било на почит...пълни глупости. ФСБ са независим статут, към тях са подчинени и гранични войски и много други военни формиравания, по-близка е до Министерство на отбраната, ГРУ е подчинен вече напълно на Министерство на отбраната. В Русия армията е на почит, как мислите, че руските офицери ще оставят да разчитат на някакви *** милиционери в охраната на населението и държавата. МВР се занимава с дребни неща само, а тук всичко е пополицейщино.

192

Анонимен

преди 13 години

Абе защо за милиционерите (сега известни като "полицаи"), народа скандира "Ушев - *****ст".... защо народа не скандира така за някоя друга професия... защо ли...

191

Анонимен

преди 13 години

Абе - прости куки, що като правите оглед на престъпление, после си хвърляте латексовите ръкавици на местопрестъплението?

190

до 197

преди 13 години

Във Варна беше възможно най-слабото което може да се усети и най-краткото. Съмнява ме на 100 км от Варна да ви е разлюляло сериозно,че чак да го определяш на силно. Просто не си преживявал земетресения,затова ти е такова впечатлението.Силно земетресение е ако ти изпадат книгите от секцията.

189

анонимен

преди 13 години

от шумен съм имаше доста силно земетресение

188

Анонимен

преди 13 години

Абе .... да бият арестуваните в ареста, част от длъжностната характеристика на ченгетата ли е ?

187

запознат

преди 13 години

Абе ти на ники може да дрънкаш каквото си искаш.Ела на мен да го кажеш.В съдебната система съм от 1993-та знам повече от ники явно е .Но ето ти интелекта ако си ушев виждаш ли са.Я се погледни в огледалото направи си един тест за годност и ще се убедиш че неставаш.Повечето сте аут системата ви е смачкала до там че и вие незнаете на кой ог се молите.Да ти кажа ли как карате хора да се самопризнаят за виновни?? Много син отворен но Борисов ви познава отвътре и затова невярвам да се върже

186

Анонимен

преди 13 години

Нино, не чакай да блесне искрица разсъдък у куката - попържай ги, глей само кви примерчета от живота ти дава Стоянoff !

185

Ники Парцала

преди 13 години

Николета, скъпа, ти някога слага ли си ръкавици, някога събирал ли си човешки мозък с шпакла, ти някога плащал ли си моята заплата?

184

154

преди 13 години

Земетресението е било 4,4 по рихтер според БАН. Дълбочината е 7,8км а епицентъра на североизточната граница между България и Румъния.Новинарите СПЯТ!

183

Нина

преди 13 години

В ред ли си? В Русия МВР е най-изпаднала организацийка. Нищо не зависи от тях.

182

Стоянов

преди 13 години

"Да ви" чакай чакай нещо си неразбрала !

181

Катаджия

преди 13 години

до 175Само дето трябва да направим това с цялата държава.Да се намалят щатовете. Да се назначат интилигентни хора. Хора, които да не лъжат.Прилича ми на утопия.Незнам дали съм ***, но не те обиждам.Т.е. съм по-възпитан от теб.Освен това разсъждавам логично. И би трябвало да докажеш твърдението си че съм ***. Иначе ще си помисля, че избиваш комплекси.

180

Ники

преди 13 години

хахах Виш сега ***, аз бях военен 7 години, бях с 5-тия контингент в Ирак и не ти отива да ми говориш така щото ТИ нищо не си направил, аз напуснах системата на МО и сега работя в реалния сектор , но не ми беше то мисълта, виш сега мило ми мишленце, 1-во мога да те згъна като топла баничка, но както и да е това .... Нямате просто МОРАЛНОТО право да искате каквоти и да е без насрешни резултати ?! Разбра ли ме *** ???

179

Нина

преди 13 години

Стоянов, тук става въпрос за морални догми. Репресивен орган, чиято задача е да тъпче населението и да осигурява удобство и сигурност на политиците е покварена. Сега разбирам защо унищожиха армиянта, за да не ви смете заедно с крадливите политици. Ако имахме силна армия сега щяхте да сте изритани заедно с политическия "елит".

178

Анонимен

преди 13 години

162, всичко това е вярно, но когато пред Парламента народът се беше надигнал спонтанно на справедлив протест срещу тройната шайка, това което хората видяха по телевизията беше един шкембелия-полицай, който беше грабнал от протестиращ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ, беше го намачкал и пъхнал под мишница и провокираше разгонените протестиращи със заканително клатене на глава и цинична усмивка в стил "аре бе, елате ни да ви размажем". Ето това е разликата между България и света - липсата на професионална етика!

177

готин

преди 13 години

Ъ? Къде точно ще са протестите? Да дойда с кебапчийницата, че нещо съм умрял от глад? Тия данъци и криза... А за какво протестирате? Искам и аз, ако ще дават пари?

176

КУРТИ

преди 13 години

цеце,цецееееееееееееееее ГОРДЕЕШ ЛИ СЕ ОЩЕ С ТВОИТЕ КОЛЕГИ ИЛИ БЕШЕ ЕВТИН ПИАР ВСИЧКОТО ГОВОРЕНЕ ,ти се гордееш те недоволни ,май уволнявки требе вече и то многооооооооооооо здрави