36

Възмутен

преди 13 години

Понещ прав си това е скритата и единствена цел, както и оназ глупост за гражданската и за броя точки. Преди нали беше по скъпа ако си причинил птп, а сега искат да я направат само ако са ти зели некви точици да плащаш повече. *** недни!!!

35

Да, ама не

преди 13 години

Това ще доведе единствено и само до вдигане на жизнения стандарт на *** плондери от КАТ. Толкова !

34

Шофьора

преди 13 години

Прощавайте, а за онова малоумие `Несъобразена скорост` , каква ще е глобата ?!Защото и 5 км.ч е несъобразена скорост според *** хралупи от КАТ.

33

гневен

преди 13 години

И ти си възмутен отзад.

32

Анонимен

преди 13 години

***, през 3 месеца вдигате глобите, пътищата са скапани, а заплатите ниски! Оправете заплатите и пътищата и тогава мислете как да КРАДЕТЕ от БЕДНИЯ НАРОД!

31

Възмутен

преди 13 години

Баси ужаса. Няма да гласувам повече за Герб и особено за този *** Стратиев.

30

Помнещ

преди 13 години

От десетина години го слушам този Алекси Стратиев. Идеите му. Проблясъците му. Разните му кампании в КАТ. Та в тази връзка - от десеттина години умрелите по пътищата са КОНСТАНТА !!! Постоянно число !!! между 800 и 1200 годишно.Елементарно е господа - КАТ НЕ РАБОТИ. Не в глобите е решението, а в екипа формиращ КАТ. Не разбирате ли, че единствената цел е да се пълни бюджета ?!?!

29

Анонимен

преди 13 години

А кога ще се хванете да работите да оправите инфраструктурата бе?????????КОГА?Писна ми от бездействието!Бурените са навсякъде,маркировката изчезва като лятна мъгла а да не говорим какви "магистрали" имаме.........Хемус...интересно ми е какво си мисли чужденец пътуващ по тази "магистрала" като гледа бурените и изгнилите мантинели и стълбове,стърчащите асфалтови "пирамиди" под колата???????????????????

28

Замислен

преди 13 години

Виждали ли сте катаджия да маха с палка пред полуизтрита пешеходна пътека ? А пред дупка събираща такнк ? Аааа, не сте, а ?!А да заляга из храсти с канавки ? Казвате - всеки ден, а ?Грешно господа, много грешно. Първо си подберете катаджиите. Образовайте ги, квалифицирайте ги, пък после мислете за глоби.

27

:)

преди 13 години

Пълним хазната да има откъде да краднем

26

Сашо

преди 13 години

Да вземете да вдигнете малко заплатите като в Европа мишки!!!!!!! В Европа полицията няма нищо общо с наште селяни

25

!?!?!

преди 13 години

Двойно щели да скочат снкциите - добре - и тройно да ги увеличат, НО ДА ГИ ПРИЛАГАТ ЗА ВСИЧКИ НАРУШИТЕЛИ ЕДНАКВО! НЕ ИЗБИРАТЕЛНО СПОРЕД МАРКАТА И ЦЕНАТА НА ВОЗИЛОТО.Колкото по-евтина колата и по-малко превишаването - тлкова по строга санкцията - така е сега ..........

24

Анонимен

преди 13 години

Уникално! Каква последователна политика на ГЕРБ в това отношение! :) Първо да им построим магистрали, после им пускаме катаджиите по новопостроените магистрали, че да заработят някой лев за бюджета. Интересен план :)))

23

777

преди 13 години

Полицаите да не се крият в храстите и на удобни за тях места да причакват колите и да си прибират парите.Никъде в Е вропа няма изкачащи от ъгъла полицаи,просто има камери.Тук парите от глобите отиват по джобовете!

22

Един Катаджия

преди 13 години

Да да, и точно там ще застане катаджия, а ?! Я първо пий кафенце, разтъркай очички и прочети колко нелеп пример си дал.

21

сашо

преди 13 години

как пак ще карам гти мотора с 40,той не може да работи при такива обороти добре,под 120 не карам

20

до 20

преди 13 години

Лъжеш.

19

Анонимен

преди 13 години

В Швеция глобата за непоставен колан е 50% от стойността на колата!!!! Как няма да имат съзнание:)

18

един шофьор

преди 13 години

Само така! На какво прилича това безобразие?! Изпреварват ме на път със завои, ограничение 40 км/1, никаква видимост и прелитат със 100 км/1 в насрещното! А ако там в завоя се появи кола със семейство??? Кво прави джигита със самолета? Ограничението не зависи от колата колко може и е стабилна, а зависи от пътните условия!!!!!!!! ГЛОБИ И ЗАТВОР ЗА ***!!!

17

!?+"%:

преди 13 години

Обичам да гледам как на овцете им го набиват, а те да блеят `така трябва, още трябва` :-)Уникално *** нация сме. Целия свят вижда, че катаджиите ни са неквалифицирани, мързеливи и склонни към изнудване, само ние някак не можем да го проумеем. Това е забележителна *** !