43

Анонимен

преди 14 години

Каквото и да говорите целта на израелците е 1 500 000 -- да не получават помощи или поне да получават такива помощи ,че да не могат да живеят там и да се махнат ,а за вас щом 1500000 са нищо щом са палестинци-- живи и здрави,всеки има право на собствена съвест,

42

Исмаил

преди 14 години

Подкрепям идеите на Юсуф!Много истина има в словата му

41

аман

преди 14 години

Само тяхната собствена алчност и арогантност може да им затрие главата. Но няма да е скоро.Хитри са евреите, все на ключови позиции се настаняват и веднъж там не изпускат юздите. Цяла източна Европа им е в ръчичките отново, за 20 години успяха да ни "яхнат". Но докато сме разделени, сме чудесна жертва. Ние обичаме да се делим. По партии, цветове, сексуалност, кучелюбство, чалгарство, емигрантство...каквото се сетиш...после кой ни е виновен?А арабите, че са *** спор няма.

40

кака Пенка

преди 14 години

доказано и признато е ,че на кораба са пътували 50 наемника,от тях за трима роднините им признаха ,че са искали да умрат за" правдата", тоест отявлено камикадзе! И питам аз ,представяте ли си тези да стъпят на брега!? Ми те ще изтрепят три вагона хора,добре са действали командосите!Иначе много невинни деца и жени ,щяха вече да са мъртви!

39

онбашията

преди 14 години

абе с 3 или 30, ефекта е постигнат - новите кораби с помощ не се правят на бабаити, а си разтоварват където им каже израел. затова уважавам израел, защото не си поплюват и не са изнежени *** като европейците, дето освен да приемат резолюции и да пращат възмутени ноти друго не умеят. преди години бях възмутен от студента дето уби израелския премиер, който почти беше решил конфликта, но сега виждам че студентчето е направило добро на израел - без тлеещ конфликт хората стават ***.

38

Анонимен

преди 14 години

а Ердоган и замахва с ръка, че не го щем в Европа... ***, то само това остава, представяте ли си Турция да бъде в EU ? Статистиката за бомбените атентати и тероризма в EU ще се вдигне с 900% за половин година

37

1

преди 14 години

``ЕДИН ДЕН ЩЕ МЕ ПРОКЛИНАТЕ,ЧЕ НЕ СЪМ ИЗБИЛ ВСИЧКИ ЕВРЕИ``-АДОЛФ ХИТЛЕР

36

Анонимен

преди 14 години

Турците като избиват хора за щяло и нещяло. Щом още арменците не могат да им простят за геноцида и това предизвиква скандали е ясно за какви кланета става дума. А кюрдите? Прекланям се пред паметта на убитите и съжалявам за загубата на близките им, но евреите не са толкова глупави, че за 9 души да си пъхнат главата в торбата, за да ги застрелят е имало основателна причина, а не ей така- напук. А Турция раздува нещата и си гони интересите.

35

БАЩАТА на юсуф

преди 14 години

***(турците)са умрели преди да бъдат застреляни-ОТ СТРАХ

34

Мария

преди 14 години

Я стига сте защитавали евреите!!!Заради тях сме във финансова криза и заради тяхната алчност.И двете страни не са за защитаване, но тези евреи са прекалено разглезени от щатите!Стига толкова~!

33

Men

преди 14 години

Ne e hubav akt-a na agressiq ot strana na Izrael,no 6tom naselenieto na zemqta e bilo namaleno s nqkolko turci - evalata ! :D

32

мухозол

преди 14 години

Абе Юсуфе, мозъкът ти е колкото на кучешка тения, дето си мисли, че като умре кучето ще и е добре.Мълчете си поне, че още ви търпим. То идва един момент и най-търпеливото животно си отърсва мухите.

31

vlady

преди 14 години

Хуманитарната помощ за палестинците се състои основно от експлозиви, оръжие и боеприпаси - Израел напълно правилно я спира, стига тероризъм.

30

do- tulski

преди 14 години

Щом товара е бил невинна хуманитарна помощ, защо не са спрели за проверка ?" - Mnogo iasno! Ne mislia che v parvite shte slojat orajie, zashtoto tova koeto se sluchi e predpolagano i ot dvete strani. Turcite probvat,ako mine nomera shte pusnat i drugi korabi..., no sega veche znaiat che ne stava.Proviziite shte stignat do palestinci no osnovnata im cel ostava v po-dalechen plan. ;)))

29

Юсуф

преди 14 години

До ХачоНие *** ще завладеем Израел, както завладяхме България!Аллах е с нас и той ни води !!

28

Анонимен

преди 14 години

..в тази връзка, който е живял в западна европа знае каква *** и *** са арабите. Масово са изключително необразовани, арогантни, агресивни, крадливи и т.н.След 10г в бенелукс ми се ПОВРЪЩА от турци/мароканци/палестинци/иракчани и т.н. просто няма по-противни хора от тея. И а си отвърнал на провкациите им - веднага се намират още 10 да скочат на бой.Добре че полицията ги третира там адекватно, като има бой между бял и арабин - скачат на арабина :)

27

ДЕДОТО

преди 14 години

Другаря Божидар Димитров е възпитан от партията като изразител на националната идентичност, разбирана като единство на материално и нематериално културно наследство и съвременно художествено творчество.БСП дръгари !!!БСП

26

Хачо

преди 14 години

Много си пристрастен, братле. Целият свят разбра, че:1. Положението в Газа е катастрофално;2. Евреите са виновни за това;3. Корабите пренасят хуманитарни помощи, а не - оръжие. Но на евреите изобщо не им се ще да се признаят за виновни. Затова, след някоя и друга година просто ще изчезнат. Рано или късно, арабите ЩЕ ИМАТ ядрено оръжие. Тогава ще е без значение дали Аллах или Христос ти е бог. Тогава ще има значение КОЙ КАКВО Е ДРОБИЛ!

25

posmali Mango !

преди 14 години

"Израелските командоси убивали с по 30 куршума"Ne viarvam !!! Razhishtenieto ne e prisashto za evreite !!!!

24

Анонимен

преди 14 години

верно се изложих с тея У-та, ама и ти след 10 г в чужбина ще пишеш глупости :)