27

Анонимен

преди 14 години

коли на по 10-ина години с 500хил.км пробег... Леле-мале. Тия не слизат от колите... Да ги продават тия (ако могат), но да не купуват нови. Да си пътуват до родните места с влак или автобус, а в рамките на София - с грАДския транспорт. Тъкмо ще усетят любовта народна.

26

Анонимен

преди 14 години

Ами да може и дачии нали тясама каза че ще купуват по евтини.

25

.neutralen.

преди 14 години

Предлагам Бартер- давам стария ми Москвич,обаче с допла6тане от тяхна страна,щото московеца е на 350 000км. :):):)

24

УГЗ

преди 14 години

По един Голф двойка с пернишка регистрация за депутатите! Доказано евтино, плюс тва части - бол!

23

Do 7-mi, i 6-ti

преди 14 години

Dobre za6to trqbva da balvate prostotii ne vijdate li na kakvo deredje sme. Horata se opitvat da napravqt ne6to, da saberat malko pari da varjat biudjeta a vie kak govorite. Minalite kakvo praviha kradaha tova praviha. Sega tezi pravqt ne6to hubavo i na nas vi se struva stranno. Za6to za6toto sme sviknali da ni kradat.

22

Nobody

преди 14 години

12-14 годишни коли на по половин милион километра... С десетина продажби може и да сберат за една нова Дачия.

21

Анонимен

преди 14 години

За какви коли се говори ..нови май ААА май Бойко каза че е направил метро...или пак думи и само думи....

20

До "Жоро"

преди 14 години

Жоренце, в някои напреднали европейски страни народните избранници се возят с градски транспорт, а премиера - с колело! С какво са залужили нашите тумбаци да летят със "специален режим" на лимузини, изблъскващи обикновенните граждани?

19

Бесен !!!

преди 14 години

В частния бизнес е така - когато шефовете са доволни и им изкарваш парици, ти дават все по-скъпа служебна кола. В този ред на мисли... Доволни ли сме от депутатите? Не ! За какви коли и привилегии говорим изобщо? Да им дават по една карта за транспорта и толкова !Няма пари за болни деца, *** за нови коли мечтаят !!!!!!Май на този Парламент ще се падне честта да изпита народната "любов" :)

18

Дон Жуан

преди 14 години

Строга господарка!Кефи ме.;)

17

pege

преди 14 години

Как се купува добра и гледана кола на тънка цена? Елементарен шофьорски терикатлък е надписването на километри и превъртането на километража защото се взимат кинти и се вози без пари. Така че тия километри не са реални. Но като изтъркани ще се продадат на ниска цена и ще се облажат кои - бедните дупетати. Елементарно уотсън.

16

Анонимен

преди 14 години

предполагам че всеки не може да се купи кола от НС ,ще трябватпак връзки,пък и да има търк той ще е нагласен.

15

пешеходец

преди 14 години

Едва ли ще успеят да съберат кой знае колко пари от това мероприятие, но е хубаво е да помислят за по-икономични возила - примерно - велосипеди, рикши, ролери. Който го мързи да кара колело да му връчат една карта за градския транспорт и толкоз! Баси кефа ще е да ръчкаш депутатите в малките автобусчета и в метрото!

14

Балък

преди 14 години

Тези коли не са на такива километри. Всеки шофер на държавен *** надписва километри и ремонти. Сега доста хора ще се заимат с поддържано мерцедесче на смешна цена. А ние... НИЕ СМЕ БАЛЪЦИ !!!

13

Бенц

преди 14 години

Зависи от модела и от поддръжката, която в конкревтния случай без съмнение е била много добра. Мерцедесите произвеждани докъм 1995-1996 година спокойно навъртат милион без основен ремонт, а като цяло живота на двигателя е около 3 милиона км.

12

Автоджамбазин

преди 14 години

Тия са бъзикали километражите преди да ги пуснат в подажба. Не може всеки депутат да навърта по 300 -400 хиляди километра на година и колите, които са на половината на броя на депутатите да са навъртели по 400 -500 хиляди км за 12 години. Ааа, няма пак да се лъжем я!!!

11

xxs

преди 14 години

и кой ще купи мерцедес на 500 000 км, пък бил той и депутатски?

10

Жоро

преди 14 години

Пак всичко е прах в очите на хората.Щели да ги заменят с по-ефтини возила среден клас...какво значи това? Ще се изпише как са спестили от държавния бюджеш 'адже-ба' 10 млн лв и горките депутата ще се возят не в S500 ili 750 LI ,ами примерно в някоя тойота.Това са пъълни глупости...,ежедневно толкова милиони се източват по разни фондове програми и т.т.тн. ! А и малко несериозно президента или премиера да се возят в дачия ли,къде го има това по света.Хубав ден на всички читатели желая. :)

9

cc

преди 14 години

Zaminavay si na selo Cecke

8

DANTES

преди 14 години

S PO GOREN KLAS MODEL LI STE GI PODMENITE?