45

Bulgariq

преди 14 години

sram me e 4e imam bulgarsko grajdanstvo, baq vreme 6te mine dokato ypravlqva6tite promenqt vsiko kum po-dobro kakto e ot mnooooooooogo otdavna na zapad, za sujalenie glavniq problem sme samite nie-bulgaritepredstavete si 4e bulgarskoto ob6testvo se razmeni s germanskoto (naprimer), na kakvo 6te zaprili4a Germaniq, i na kakvo Bulgariq.Vsi4ko zapo4va ot vseki pootdelno...

44

Asen Petrov

преди 14 години

....pumiqrite trqbva da se izbivat a ne da se kastrirat..,te ne chukat xorata a gi xapqt...,odrqzali sa krakata na nqkakuv pumiqr i vsi4ki jmelisti stanaxa mnogo supri4astni i jalostivi..,a kogato pumiqri razkusvat malki deca ne ste tolkova aktivni??!..,

43

кпк

преди 14 години

не е нужно да обичаш всички животни-гадно е да си садист.

42

factotum

преди 14 години

Настъпиш ли мравка -затвор!

41

Анонимен

преди 14 години

А ще може ли да си заколя една кокошка или заек например без да ме санкционират.

40

кпк

преди 14 години

до мозъчнияне съм го измислила аз това твирдение,а Фроид.Почети повечко,ъмнико.

39

Алекс

преди 14 години

Аз мразя кучета защото ме бяха нахапали едни гадни *** като бях още в детцка,и така след 20 г все още си ги мряза ***(кучета).А иначе си харесвам котки имам си две мн са яки,храня си ги редовно нямам проблем!

38

Петрол

преди 14 години

И това, че се радваш на отмъщението си е справедливо, щом те е ухапало, невинен. И ти си прав. Сложно е да се определи най-общо, кога човека е виновен и кога животно. Има животни нападат, просто от злоба. И да го засреляш в самозашита, ако нямаш избор, тогава просто се налага. Е, ако само избяга е добре. И аз съм бил атакуват, от големи глутници, но се оправям и без оръжие. Но не трябва да се мразят по принцип, а самозащитата си е необходимост. Има спрейове, ултразвукови, електрошокови и други.

37

Краси

преди 14 години

Хора, безмислено е да се спори с варвари и диваци, изостанали умствено и еволюционно-те не разбират как могат да се обичат кучета и котки, те искат да ги убиват за кеф. Как очаквате от примитив да осъзнае, че това живо същество има душа? Това е тема само високо напреднали и духовно развити хора, за хора със сърца, а не за низши твари.

36

кпк

преди 14 години

Доказано е,че първопричина при мъжете ,за да са жестоки към животни,деца и жени -въобще по- слаби от тях е голям полов комплекс -или немощен секс ,или много малък полов орган

35

Алекс

преди 14 години

Новината си е баш за крими,а сега сериозно трябва затвор за тоя.Но какво да кажем ние които познваме убиици (на хора) лежали по 10 г и сега на свобода,кофти а?

34

Петрол

преди 14 години

Сложно нещо е да се разреши всяка ситуация, но такива издеватулства, като на този, спрямо кучето, са страшно нещо. Има ги много, по света. Не бива да се тормози излишно животното! Продуктивните породи, за храна, същот рябва дас е уважават и да не се тормозят! Сложен е и въпроса, с бездомните кучета, защото природата е имала други планове за животинският свят, но човешката безотговорност ги обърка. Нито да ги убиеш, нито да ги оставиш всички така. Трябва нещо хем хуманно, хем и ефективно.

33

Анонимен

преди 14 години

Ако ***,отрязал краката на живо същество,усещащо болката също като насми попадне пред очите,най-вероятно след това ще прекарам много дълго време в затворено и тясно място!

32

Анонимен

преди 14 години

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ. А на разните му садисти дето щъкат из форума ще кажа: Лесно е да си го изкарваш на слабия, на безсловесния. Лесно е да се помислиш за силен, когато не могат да ти отвърнат, лесно е да бъдеш страхливец и подлец, който бяга от достоен противник и излива злобата си само срещу беззащитните. Лесно е - времената са такива. А все по-трудно става, да бъдеш просто ЧОВЕК.

31

...

преди 14 години

Ето и още едно предложение : Вместо да уволняват 50% от полицаите,защото са много,може да се направи нещо като зоо полиция,хем ще са доволни,че не са без работа,хем такива случаи ще се наказват!

30

Петрол

преди 14 години

Животните ир астенията трябва да се уважават. Животните, за храна - също. Не трябва да има такива варварщини. Те са същества и заслужават уважение. А този, дето ги измъчва за удоволствие, наистина трябва да се наказва. Е, те и деца го правят, но децата не винаги разбират постъпките си. А възрастните - трябва! Вес пак, животните са създадени преди Човека и имат право да се уважават, а не да се издевателствува над тях. А и няма полза от издевателства. Всяко ненужно страдание е излишно.

29

кпк

преди 14 години

Днес ще избиеш 10 кучета,а утре ще си пребиеш и детето.Аман от простотия...

28

..

преди 14 години

Сетиха се..Вместо да дигат ДДС и всякакви други щуртий,на тези *** могат да им натресат по 5,6 хиляди лева глоба и затвор!Не ми се мисли какво ще стане с касапина Мима ако го видя случайно....Бог да му е на помощ!

27

Мила

преди 14 години

Ех... те не затварят убийците и изнасилвачите на хора, та какво остава за извергите, които се гаврят със животинките...

26

Анонимен

преди 14 години

Братята американци много отдавна са дали отговор на подобни въпроси-естественно,че садист към животните е садист и към хората,справка-киношедьоври по истински случаи-"Гробища за домашни любимци","Доктор Гигълс" и др.Вземете се интересувайте и четете повечко,а не само да ревете и да си показвате селянията и неграмотността по форумите!