106

Чакайте бе?

преди 14 години

Майка ми е със пенсия 140 лева, какво трябва да направи да даде 20 от тях за вашите заплати ли? Научните работници, инженери, хора на изкуството са със заплата 350 лева. Колко взима един полицай? 600, 700, може и повече. Винаги полицията е взимала два пъти повече пари от колкото един инженер. Винаги и при соца беше същото, така че... А ние? Да рупаме трева ли?

105

Анонимен

преди 14 години

Вижте го на снимката .Мамин 'убавец!С невинна физиономия и невинни 100 килца.Тоя как взема изпитите по физическа подготовка ,които се провеждат през определен период от време?Я някой да ме светне?С агънце за комисията или с пари на ръка?Или...шуробадженащина ли,.?Вижте къде отиват данъците ни,уважаеми съграждани-в издутината на светлоотразителната жилетка,която издутина мисли само за едно-да й свърши смяната след 2-я й работен ден,и да отиде да отпразнува в кръчмата началото на 2-та дни почивка

104

vanko

преди 14 години

ДА СЕ НАМАЛЯТ НАПОЛОВИНА ПОЛИЦАИТЕ И ДЕПУТАТИТЕ,И ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ.ДА СЕ ОТМЕНИ ОХРАНАТА НА ДЕПУТАТИТЕ И ДА НЕ ПОЛЗВАТ ЛИМУЗИНИ.

103

НЕ СЪМ ПОЛИЦАЙ

преди 14 години

ЗДРАСТИ ИВАНКЕ, ЗА КАКВО ГОВОРИМ. ОТ 1995 ГОДИНА Е ТАКА И ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ. НА ЗАПЛАТКА В ПОЛИЦИЯТА СА МНОГО ХОРА, МНОГО ОТ ТЯХ ДОБРИ ПОЛИЦАИ, МНОГО - САМО НА ЗАПЛАТКА. ТА СЕГА СИ ДОЙДОХТЕ НА ДУМАТА ГОСПОДА ЧЕНГЕТА, ЗА ДА ВИ ВДИГНАТ ЗАПЛАТАТА, ТРЯБВА ПОЛОВИНАТА ДА ВИ УВОЛНЯТ, КАКВО ЩЕ КАЖЕ СЕГА ГОСПОДА СИНДИКАЛИСТИТЕ, КОИТО ЗНАЯТ ЕДНА ДУМА И ТЯ Е - ДАЙ!

102

go

преди 14 години

Население да, но сравнете територията на Ню Йорк и на цяла България, плюс нуждата от осигуряване на външните граници на Европейския съюз, плюс Пожарна, която едва ли някъде по света е включена в щата на полицията.

101

ПУТЕВ

преди 14 години

този избира рибката/ палката отзад означава че идва голям джип или кола с тъмни стъкла/ и значи че няма да го спира/ за това уволнения веднага

100

Анонимен

преди 14 години

Че то е ясно че ние сме си полицейска държава Скоро Полицията ще бъде повече от армията

99

До "Аз"

преди 14 години

Полицията е толкова силна, колкото пожелае обществото!Слабостта на полицията е продукт на обществото!

98

Анонимен

преди 14 години

Това е правилното решение да се съкратят 50 процента от полицаите, хем ще има пари за по големи заплати на останалите хем и в бюджета ще влезе нещо.От сега виждам как дебелите ченгета изхвърчат от МВР как то и тези които са психически нестабилни и за които има доказателства че играят с престъпници.Както за данаците и цените гледаме от другите държави така и затова гледаме от тях и го правим и намаляме полицаите с 50 %.А дано да стане, че кадърните да почнат да си вършат работата ако ги оставят.

97

Владко

преди 14 години

То и политиците ни са повече на глава от населението....

96

до 95

преди 14 години

Забрави службите като: Гражданска защита, Пожарна команда. Това са служби, които също са причислени към МВР.

95

аз

преди 14 години

Вие сами постигнате този ефект целия народ да е против полицията - със своето бездействие и участие в престъпни схеми! Вие сами си сринахте авторитета пред обществото и сега не очаквайте съпричастност от него! Загубихте уважението на хората, защото не е нормално през ден да има бит полицай, който разполага с боен пистолет и палка, но го е страх да ги използва. Никой не може да възприеме сериозно подобен полицай и в развитите държави такъв полицай просто не съществува!

94

Анонимен

преди 14 години

ТАЗИ РАЗЛИКА Е ПОКЪРТИТЕЛНА.ШУРОБАДЖАНАЦИ ХИЛЯДИ, НА КОИТО ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ !!!

93

kokodin

преди 14 години

Какво може да се направи: просто да се въведе елемент на селекция в Симеоново, да се режат *** и да се пускат само най-кадърните в школата, които имат желание да станат полицаи. Така ще се намали бройката в бъдеще, като ще се отрежат откровените некъдърници тръгнали да стават ушеви и ще се повиши ефективносста на системата.

92

Анонимен

преди 14 години

*** РАЗЛИКАТА.... ЩО НАРОД ОТ ПОЛИЦИЯТА Е ЗА УВОЛНЯВАНЕ НЕ Е ИСТИНА.... 20 000 АКО ГИ УВОЛНЯТ... ТЕ СА ДЕБЕЛИ И МЪРЗЕЛИВИ... ЩО ЧЕ ЯДАТ... А ТЕЯ МНОГО СА СВИКНАЛИ ДА ЯДАТ... ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ... ПА ВИКАМ ДА ЗЕМАТ ДА СЕ НАУЧАТ ДА ПОРАБОТВАТ ПО НЕЩО, ПЪК ДА ВИДИМ ТОГАВА ДАЛИ 50 КИНТА НА ПЪТЯ ЩЕ ИМ СЕ ВИДЯТ МАЛКО.....:))))) И ТОВА ЩЕ СТАНЕ СПОКО...

91

аз

преди 14 години

Не разбираш същността на проблема нали?! Всички хора се изказват негативно срещу вашите желания и искания и са прави! Знаеш ли защо? Защото с нищо не сте заслужили да сте привилегировани, да имате предимства пред обикновения гражданин, защото ако работехте както се очаква от една нормална полиция никой нямаше да бъде негативно настроен срещу вас! .....

90

до 95

преди 14 години

Аз на тея цифри в статията също не вярвам. Обаче още по малко вярвам на твоите. По какво се различаваш от списващите журналисти? Както те могат да лъжат така и ти. Докажи ги твойте цифри че да ти повярваме.

89

л.к.

преди 14 години

"Решението според експерти, е реформиране на МВР, уволняване на 50% от полицаите, увеличаване на заплатите им драстично и драстично подобряване на материалната база." ЕЙ ТОВА МИ ХАРЕСА, САМО ДА НЕ ГИ НАЗНАЧАВАТ КАТО НОВИЯ ШЕФ НА ОДП БЛАГОЕВГРАД.... САМО ЗАЩОТО КУМЕЦА МУ Е ЕДНА ОТ КЛЕЧКИТЕ В ГЕРБ.... ШУРОБАДЖАНАЩИНА В ДЕЙСТВИЕ (а човека няма и ден работа като полицай?!?!?)

88

до 83

преди 14 години

Така, че ще напиша пак ИСТИНАТА:Изнесените в статията данни са АБСОЛЮТНО НЕВЕРНИ по отношение на България. Щата за служители с полицейски правомощия, т.е. ПОЛИЦАИ в МВР е около 30 000. Реално заетите места са около 27 хил. Това е НАПОЛОВИНА от посочените от вас данни ! В тази бройка влиза и личния състав на Гранична полиция и Жандармерия. Реално полицейския състав е около 20 000. СТИГА ЛЪЖИ уважаеми поръчкови журналисти !!!!

87

???

преди 14 години

Само некомпетентни бисери се оказват новините тук.47 000 полицая? Вероятно гражданското общество остава с настройката че вижда на улицата горепосоченото число униформени служители. Замислете се, дали това тук е така?